Boş gebelik yaşayanlar lütfen yardimmm

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
Öncelikle herkese merhaba
Ben 30 yaşındayım bir tane çocuğum var ondan sonra iki kez hamile kaldım ama ikiside boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım,neden olduğu bilinmiyor basına gelen var mi ayni eşten çocuğum var benim cok üzülüyorum ikinci cocuk istiyoruz

Kardeşim öyle oldu ama birkaç ay sonra tekrar hamile kaldı. Şuan bir yaşında:emir_bebek:
Allah size de nasip eder inşallah

Ay inşallah ben 5.ayda kürtaj oldum ve Simdi m,
boş gebelik yüzünden doktorlar da neden olduğunu söylemiyor iyice bunaltıyorum kendimi o yüzden Hmile kalıyorum hemen ama bks gebelik bebek oluşmuyor

Kardeşim öyle oldu ama birkaç ay sonra tekrar hamile kaldı. Şuan bir yaşında:emir_bebek:
Allah size de nasip eder inşallah

Hmgwrvi hic bir zaman isyan etmedim herşey allahtan herzaman hakkımızda hayırlısını istedim ama insan ister istemez takıyor iste kafasına kolay birşey değil hic sorum yokken ilk hamileliğimde simdi neden böyle oluyor anlamıyorum

Hmgwrvi hic bir zaman isyan etmedim herşey allahtan herzaman hakkımızda hayırlısını istedim ama insan ister istemez takıyor iste kafasına kolay birşey değil hic sorum yokken ilk hamileliğimde simdi neden böyle oluyor anlamıyorum
Doktorum 3 çocuğum var bi tane de boş gebelikten kürtaj oldum. Nedenini bilmiyoruz ama normal 1 tane doğum varsa kürtajdan başka, bi sıkıntı yoktur demişti kardeşime.

Ay inşallah ben 5.ayda kürtaj oldum ve Simdi m,
boş gebelik yüzünden doktorlar da neden olduğunu söylemiyor iyice bunaltıyorum kendimi o yüzden Hmile kalıyorum hemen ama bks gebelik bebek oluşmuyor
Bide boş gebelik olduğunu 5. Aya kadar anlamadılar mı?
Bizimkini 6.haftada anladılar. 2 hafta daha bekleyelim belki geç döllenmedir dediler. Sonuç aynı olunca hemen kürtaj oldu.

Doktorum 3 çocuğum var bi tane de boş gebelikten kürtaj oldum. Nedenini bilmiyoruz ama normal 1 tane doğum varsa kürtajdan başka, bi sıkıntı yoktur demişti kardeşime.
İnşallah benimde birtane daha olur bebişim....
Benimde sağlıklı birtane çocuğum var normal Doğum oldu sonrası boş gebelik iki kere boş gebelik oldu ben ondan endişeliyim
İste

Bide boş gebelik olduğunu 5. Aya kadar anlamadılar mı?
Bizimkini 6.haftada anladılar. 2 hafta daha bekleyelim belki geç döllenmedir dediler. Sonuç aynı olunca hemen kürtaj oldu.
Yok yok yanı bu sene iki kere kürtaj oldum boş gebelik yüzünden bir 5.ayda yanı mayısda birde simdi gecen hafta oldum

Hımm Allah şifa versin inşallah acele etmeyin vücudunuz dinlensin. Kucağınız dolu çok şükür o sağlıkla büyüsün inşallah

Amincanim şükrediyorum zaten hep ya hic olmasa daha zor olurdu benim icin iyiki oğlusum var rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını biş bırakmasın inşallah,
Birşey daha sorabilirmiyim ?
Yeni konu açmak icin baş sayfada nereye tıklamam gerekiyor bana karışık geldi de biraz
Bu arada cok cok teşekkür ederim sana

Amincanim şükrediyorum zaten hep ya hic olmasa daha zor olurdu benim icin iyiki oğlusum var rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını biş bırakmasın inşallah,
Birşey daha sorabilirmiyim ?
Yeni konu açmak icin baş sayfada nereye tıklamam gerekiyor bana karışık geldi de biraz
Bu arada cok cok teşekkür ederim sana
Amin.

Bu konuyu açtığın şekilde aç aynısı yani. Bir derdim var sayfası sağ üst köşede konu aç butonuna tıklıyorsun.

Konu açılalı çok olmuş ama arzu hanim aynı durumdayız. Bir çocuğum var ve 2. Kez boş gebelik yaşıyorum. Naaptiniz acaba hangi tahlilleri yaptırdınız?

Back
X