Boş gebelik yasayanlar

Elakavak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
198
67
13
30
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz boş gebelik yasanlar 6+5de kesenin boyutu ne kadardı bide boş gebelik sanilip kalp atışlarını duyan varmı

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz boş gebelik yasanlar 6+5de kesenin boyutu ne kadardı bide boş gebelik sanilip kalp atışlarını duyan varmı
Benim 5+6 da 1.5 cm di kese 2 hafta sonra gel dedi bende daha bebeği görmedim salı günü randevum var senin ne kadar kesenin boyutu?

Benimde bugün 7+5 ama en son 6+5de gittim kalp atışlarını duyamadım boş gebelik olabilir denildi 1 haftadır çok uzuldum
Sonra noldu gördünüzmü bebişi 7+3 de bende görünmedi yolk var bebek yok kürtaj dedi ama ben bekliyorum çok merak ettim sizinkini inşallah görmüşsündür

Sonra noldu gördünüzmü bebişi 7+3 de bende görünmedi yolk var bebek yok kürtaj dedi ama ben bekliyorum çok merak ettim sizinkini inşallah görmüşsündür
Ben de bos gebelik yasadim 3 hafta once kurtaj oldum.Hcg testini tekrar yaptirin egeeger az yukselme varsa bos gebelik oluyo.benim ultrasondan once hcg ile belli olmustu sonra 7+1 de bebek gorunmedi bi hafta sonra da kurtaj oldum zaten kurtajda da korkulacak bisey yok zaten genel anestezide hic hissetmiyosun insallah sizinkiler bos gebelik degildir gercekten zor bi durum

Canım doktor yolk sac kesesi yani bebeğin beslenme kesesi var boş gebelik değil dedi en azından ondan eminiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…