Boş gebelik yaşayanlar

Şuan gebeyim 7+6 ve doktorlar boş gebelik oldugunu söylediler haftaya kürtaj olucam bir ümit varmıdır haftaya kadar bebegi görüp kalp atışını duyarmıyım 😔😔😔
Asla asla asla aldirma bak benim yengeme de aynisini dediler 8 hafta biterken gördüler lütfen biraz bekle az kalsin suan yigenim yasamiyordu herkes aldir derken ben bekle dedim lütfen sende baska dr git muayene ol lütfen alttan da baktir evet bekle lutfen duyarsin....

Bebek var miymis peki düşen parcalarda..
Ben cok üzüldüm umarim en kisa zamanda yeniden anne olursunuz.
Hayır bebek yoktu kese vardı sadece tesekkürler güzel dilekleriniz için zaten gebe kalamıyordum bunuda tedaviyle olmustu ama kısmet degilmiş umarım tekrar saglıklı bir gebelik yaşarım🙏

Hayır benim hiç kanamam olmadı kürtajdan sonra normalmi bu durum yoksa olması dahamı iyi bilmiyorum acıkcası ama kasıklarımda hafif batma var sizin durumunuz nasıl?
sancım var hafif evet kanama olmaması da normal miş öyle duymuştum fakat benim kanamam var lekelenme şeklinde doktor normal dedi bir hafta sonra kontrole gelmemi söyledi

sancım var hafif evet kanama olmaması da normal miş öyle duymuştum fakat benim kanamam var lekelenme şeklinde doktor normal dedi bir hafta sonra kontrole gelmemi söyledi
Benimde kasıklarımda sancı var bundan sonraki sürecte ne yapmayı planlıyorsun doktorum bana 2 ay kullanamam için dogum kontrol hapı verdi reglim düzene girsin die daha sonra tranfere cagırdı ama ben kasım aralıga kadar normal yollada denemek istiyorum

Benimde kasıklarımda sancı var bundan sonraki sürecte ne yapmayı planlıyorsun doktorum bana 2 ay kullanamam için dogum kontrol hapı verdi reglim düzene girsin die daha sonra tranfere cagırdı ama ben kasım aralıga kadar normal yollada denemek istiyorum
Neden transfer için ver di ki zaman bana öyle birşey söylenmedi olur dedi ama ben ıkı ay sonra başka hastaneye de gidicem sana ne dediler neden kaynaklanmış boş gebelik

Benim gebeliğimde kese etrafında kanama vardı belki de o yüzden hala kanamam varr kahverengi lekelenme gibi

Benim gebeliğimde kese etrafında kanama vardı belki de o yüzden hala kanamam varr kahverengi lekelenme gibi
Benim doktorum yeni transfer için iki ay verdi rahim kendini toplasın dedi benşm hamile kaldıgımdan beri hiç lekelenmem kesilmedi kesem şekli falan cok güzeldi ama içi boştu bebek kalp atısı yoktu

Benim doktorum yeni transfer için iki ay verdi rahim kendini toplasın dedi benşm hamile kaldıgımdan beri hiç lekelenmem kesilmedi kesem şekli falan cok güzeldi ama içi boştu bebek kalp atısı yoktu
Benimde kalp atışı yoktu boş gebelikti Bugün fazla sancım var ve kahverengi akıntım var su an yek isteğim sağlığıma kavuşmak canım bende iki ay sonra tekrar doktora gidicem bebiş için su an tek derdim sağlık kanamaların bitmesi

Benimde kalp atışı yoktu boş gebelikti Bugün fazla sancım var ve kahverengi akıntım var su an yek isteğim sağlığıma kavuşmak canım bende iki ay sonra tekrar doktora gidicem bebiş için su an tek derdim sağlık kanamaların bitmesi
Ben normal yolla hamile kalamadım1,5 sene denedik olmadı o yüzden tüp bebek yaptırdım sizin normal yolla gebe kalmanız cok iyi en azından tekrar deneme sansınız var ben sadece tedaviyle kalabiliyorum 😔

Ben normal yolla hamile kalamadım1,5 sene denedik olmadı o yüzden tüp bebek yaptırdım sizin normal yolla gebe kalmanız cok iyi en azından tekrar deneme sansınız var ben sadece tedaviyle kalabiliyorum 😔
Canım Ya sıkma
Canını ilk gebeliğimde bunları yaşamak istemezdim ama ne yapalım yaşandı sende sıkma canını rabbimin dediği olur bugün o kadar sancım var ki gözüm öyle korktu ki gebelikten umarım bizde bir an önce sağlığımıza kavuşur toparlanır ve sağlam bebişlerrre kavuşuruz benimde olmuyordu tiroidlerim çalışmadığı için prolaktin hormonum yükseliyormuş Meger tiroid ilacını kullanınca hersey normale döndü ve bir anda hamile kaldım ama sonuç biraz üzücü ama olsun rabbimin dediği olur sende sıkma canını yol uzun yorucu ama sonu güzel dua edicem sana

Back
X