Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklukta şu çiçeği çıkarmadığıniz için mi çıkardınız acaba ? Benim de doktorum bugün tahlil istedi de benden geçirip getirmediğime bakmak için ! Allah yeniden evlat versin inşallah sizearkadaşlar hamileliğimin 8+6 haftasında boş gebelik teşhisi kondu.hamilelikden bir ay önce su çiçeği çıkarmışdım ondan dolayı mı bu şekilde oldu (ilk gebeliğim)
Allah bi evlat nasip Etsin sana da tatlım dua edeceğimAmin canım YOk küçükken çıkartmadım döllenme bence kalitesiz oldu ağır geçirdim
Hayir sakin boyle bir sey dusunmeyin lutfen. Bunu bircok kisi yasiyor. Ben de yasadim. Bakin simdi 39 haftalik hamileyim. Kalitesiz sperm veya yumurta dollenince gelismiyor ve bir sure sonra vucut onu atiyor. Allah yardimciniz olsun.Boş gebelik de nedir ya
Doktor bugün bende de olabilir , dedi.
Feci moralim bozuk.
Boyle bi durumda sanırım bi daha ne ilişkiye girerim ne de çocuk düşünürüm![]()
Hayir sakin boyle bir sey dusunmeyin lutfen. Bunu bircok kisi yasiyor. Ben de yasadim. Bakin simdi 39 haftalik hamileyim. Kalitesiz sperm veya yumurta dollenince gelismiyor ve bir sure sonra vucut onu atiyor. Allah yardimciniz olsun.
Kese var büyümesi felan iyi ama kalp atışı duyulmadı.
Ben su çiçeği çıkardım bagısıklıgım iyi değildi belki sakat olucaktı