Boş gebelik

Busss34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
58
17
3
33
arkadaşlar hamileliğimin 8+6 haftasında boş gebelik teşhisi kondu.hamilelikden bir ay önce su çiçeği çıkarmışdım ondan dolayı mı bu şekilde oldu (ilk gebeliğim)

İnt den araştırdım su çiçeği açısından sonra 3 ay önerilmiyormuş gebelik bende aşılanmış oldum geçirerekten dr a sordum bu konuda tecrübesiz kaldığını düşünüyorum yarın vakumla kürtaj yapacaklar hemen kalırmıyım hamile tekrrdan

arkadaşlar hamileliğimin 8+6 haftasında boş gebelik teşhisi kondu.hamilelikden bir ay önce su çiçeği çıkarmışdım ondan dolayı mı bu şekilde oldu (ilk gebeliğim)
Çocuklukta şu çiçeği çıkarmadığıniz için mi çıkardınız acaba ? Benim de doktorum bugün tahlil istedi de benden geçirip getirmediğime bakmak için ! Allah yeniden evlat versin inşallah size

Amin canım YOk küçükken çıkartmadım döllenme bence kalitesiz oldu ağır geçirdim

Boş gebelik de nedir ya
Doktor bugün bende de olabilir , dedi.
Feci moralim bozuk.
Boyle bi durumda sanırım bi daha ne ilişkiye girerim ne de çocuk düşünürüm :(

Vakum la alıcakları 15-20 gün içinde tekrar yumurtlama oluyor tekrar hamile kalabiliyorsun adet olmadan

Boş gebelik de nedir ya
Doktor bugün bende de olabilir , dedi.
Feci moralim bozuk.
Boyle bi durumda sanırım bi daha ne ilişkiye girerim ne de çocuk düşünürüm :KK43:
Hayir sakin boyle bir sey dusunmeyin lutfen. Bunu bircok kisi yasiyor. Ben de yasadim. Bakin simdi 39 haftalik hamileyim. Kalitesiz sperm veya yumurta dollenince gelismiyor ve bir sure sonra vucut onu atiyor. Allah yardimciniz olsun.

Hayir sakin boyle bir sey dusunmeyin lutfen. Bunu bircok kisi yasiyor. Ben de yasadim. Bakin simdi 39 haftalik hamileyim. Kalitesiz sperm veya yumurta dollenince gelismiyor ve bir sure sonra vucut onu atiyor. Allah yardimciniz olsun.

Amin , inşaallah Allah razı olsun.

Kese var büyümesi felan iyi ama kalp atışı duyulmadı.

Ben su çiçeği çıkardım bagısıklıgım iyi değildi belki sakat olucaktı

Son mesajinizda ne demek istediniz.
Bebek iyi mi?

Bebek yokdu ondan alındı.ama ben bellide üstüne kaldım bilmiyorum su çiçeğiyken hemen hamile kalırım inş tekrardan

Rabbim inşaallah sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip eder.
Hem siz hem evladiniz iyi olur.

Bende bir şey soracaktım.
Su cicegi hamileyken geçirilebilir mi eger küçükken gecirilmemisse?

Geçirilebiliyor dikkat etmek lazım yada aşılanmak gerekiyordu hamilelik öncesi genelde baharda oluyor

Arkadaşlar vakumlu kürtaj sonrası hemen hamile kalır mıyım aşırı taktım kafaya

Hamile arkadaşlar benim içinde dua edin lütfen. Doktor bana da boş gebelik olabilir dedi. Şuan 6. Haftamızdayız ama kese var bebek yok :( tabi bide kocaman bi kistim var. Oda biraz daha büyürse ameliyat dedi :( çok mutsuzum

Back
X