Bos gebelik

Gecmis olsun. Biliyorum Uzulme desem faydasiz ama zamanla alisiyor insan. Allah saglikli evlat versin ins en kisa zamanda.. ilk cocuk muydu?

Kurtaja

gerek kalmadı,bu sabah sancı ve şiddetli kanamayla düşük yaptım malesef..Dr.gittim bişey kalmamış..kürtaj gerekmez dedi.
Cok uzudum gercekten :( demekki saglikli olmayacakmis. Hersey Allahtan. Bende kendimi en.kotusune alistirmaya calisiyorum. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insaallah..

Kurtaja

gerek kalmadı,bu sabah sancı ve şiddetli kanamayla düşük yaptım malesef..Dr.gittim bişey kalmamış..kürtaj gerekmez dedi.
Aynı şeyleri bende yaşadım nisan ayında :( boş gebelik 6haftalik düşük yaptım. Hala toplarlayamadm kendimi. Çok kızıyorum kendime ama olmuyo. Tez zamanda Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inş

kizlar cok gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasin benimde 3 kimyasalim oldu simdi tekrar hamileyim keseyi gorduk gecen hafta onumuzdeki hafta kalp atisina gidecegiz ben bos gebelikten cok korkuyorum. sizin nasil oldu nasil anlasildi oncesinde bir belirti falan verdi mi

Ben de 1 ay once bos gebelik yasadim ultrasondan once hcg degerlerine baktir iki gune bor az yukselme olursa bos gebeliktir ya da bebegin kalp atislari durmustur bir de benim ilk olarak kahverengi kanamam baslamisti

anladim canim iste 17 nisanda kalp atisini duymaya gidecegiz doktor hersey yolunda dedi ama kanama leke hicbirsey yok sukur
Allah kucagina almayi da nasip etsin dusuklerin yuzde ellisi bos gebeliktenmis drum soyledi 5. Ve 6.haftalarda dusuk yapanlar anlamiyomus bos oldugunu bazilarinda da benim gibi kese gelisiyomus

Back
X