- 24 Temmuz 2015
- 196
- 85
- 28
- 38
- Konu Sahibi ozgeninannesi
Yarın sabah boş gebelik nedeniyle kürtaj olucam..Kendimi çok kötü hissediyorum!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kızım var 8 yaşında,2.olmadı uzun süre..Gecmis olsun. Biliyorum Uzulme desem faydasiz ama zamanla alisiyor insan. Allah saglikli evlat versin ins en kisa zamanda.. ilk cocuk muydu?
Canim sen 1 hafta daha beklemiycekmiydin?Yarın sabah boş gebelik nedeniyle kürtaj olucam..Kendimi çok kötü hissediyorum!
gerek kalmadı,bu sabah sancı ve şiddetli kanamayla düşük yaptım malesef..Dr.gittim bişey kalmamış..kürtaj gerekmez dedi.Canim sen 1 hafta daha beklemiycekmiydin?kesinlestimi? Kac mm kesenin.boyutu keske biraz daha beklesen..
Cok uzudum gercektenKurtaja
gerek kalmadı,bu sabah sancı ve şiddetli kanamayla düşük yaptım malesef..Dr.gittim bişey kalmamış..kürtaj gerekmez dedi.
Aynı şeyleri bende yaşadım nisan ayındaKurtaja
gerek kalmadı,bu sabah sancı ve şiddetli kanamayla düşük yaptım malesef..Dr.gittim bişey kalmamış..kürtaj gerekmez dedi.
Amin hepimize inşallah..Aynı şeyleri bende yaşadım nisan ayındaboş gebelik 6haftalik düşük yaptım. Hala toplarlayamadm kendimi. Çok kızıyorum kendime ama olmuyo. Tez zamanda Rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder inş
Geçmiş olsun,Allah sağ salim evlatlar nasip etsin.Sıkma canınıPazartesi boş gebelikten kürtaj oldum.. İlk gebeliğimdi =(
Tekrar hamile kaldinmi peki bide kürtajda genel anestezi mi yaptılar canimPazartesi boş gebelikten kürtaj oldum.. İlk gebeliğimdi =(
3 4 aydır uğraşıyorum bu ay dr gidiyorum bakalımTekrar hamile kaldinmi peki bide kürtajda genel anestezi mi yaptılar canim
İnşallah rabbim sağlıklı bi bebek nasıp eder isteyen herkese3 4 aydır uğraşıyorum bu ay dr gidiyorum bakalım
Allah kucagina almayi da nasip etsin dusuklerin yuzde ellisi bos gebeliktenmis drum soyledi 5. Ve 6.haftalarda dusuk yapanlar anlamiyomus bos oldugunu bazilarinda da benim gibi kese gelisiyomusanladim canim iste 17 nisanda kalp atisini duymaya gidecegiz doktor hersey yolunda dedi ama kanama leke hicbirsey yok sukur
canim bos gebelik belirtin neydi biliyorum epey gevti uzerinden amaYarın sabah boş gebelik nedeniyle kürtaj olucam..Kendimi çok kötü hissediyorum!