Boş gebelik

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
iyi akşamlar!
size bir sorum var kızlar boş gebelik yaşayan ve tekrarlayan var mi sizde ben iki kez boş gebelik yaşadım birdaha böyle birşey gelir mi acaba basıma artik benimde sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum allahım izniyle

Selam Canim. Allah kolaylik Versin. Benim de başıma geldi ilk gebeligim boştu. Ama şuan iki buçuk aylık sağlıklı oğlum var çok şükür. Bende tekrarlamadi. İnşallah seninde sağlıklı bir şekilde olur..

İnşallah canim ya dün doktora gittim
Herşey yolunda dedi simdi kan testi istedi ve kuvatur a bakacak herşey yolunda mi diye sonra tekrar deneye bilirsin dedi genetik olduğunu düşünmüyorum cunku ayni eşten sağlıklı bir çocuğun var dedi,ama iste iki kez olması beni endişelendiriyor birdaha olacak diye çok korkuyorum açıkçası

Mrb. Canim ben de 2 kez yasadim. Şuan ne durumdasin test yaptirdin mi bana bilgi verir misin

Mrb. Canim ben de 2 kez yasadim. Şuan ne durumdasin test yaptirdin mi bana bilgi verir misin
Merhaba canim ben test sonuçlarını aldım guvatur varsa ondan olabilir boş gebelik demişti ama herşey temiz çıktı ve ben bugün test yaptım hamileyim ama Allah biliyor ya ok korkuyorum tekrar boş olur diye allahım hayırlısını nasip etmiş. İnşallah

Doktora gitmediysen bian once git ben de 4. Haftadan beri igne kullaniyorum çok şükür hersey yolunda

Doktora gitmediysen bian once git ben de 4. Haftadan beri igne kullaniyorum çok şükür hersey yolunda
Hamilemisin sende cok sevindim sende boş gebelik yaşamıştın dimi doktorumu arayacağım pazartesi ama randevu hemen vermez son adet tarihin 1.nisandi daha cok Yen'i yanı

Evet canim çok sukur hamileyim. Eger hemen gel demicekse aramadan git başka doktora git ama git yani. Ben de erken gittim hemen igneye basladim oncesinde de 1 ay ilac kullanmistim. Beklemenin hîç bir anlami yok 2 boş gebelikten sonra git bi gorun nolcak ki

Testler
Testler istedi yaptırdım canim kan guvatur vs.hepsi emiz çıktı bu arada ben tekrar hamileyim 5 haftalık bu ayin 24.de gideceğim
Doktora ama nasıl geçecek haftalar hiç bilmiyorum cok korkuyorum tekrar boş gebelikten sana ne dedi doktorlar ?tekrar hamile kaldın mi?ve neden olabileceğini sana söyledi mi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…