- 11 Ocak 2020
- 45
- 12
- 38
- Konu Sahibi Aysgl Arcn
-
Bos gebelik degil ama 11 hafta dusuk yaptigimda yogun parçalı kanama ile acile gitmistim düşük başlamış demistiler. Muhtemelen sizdede öyledir doktorunuza gidin mutlaka parca kalma durumuna karsi muayene sartMerhaba arkadaşlar. Boş gebelik geçiriyorum ve doktor yatış verdi evde bi bebeğim daha olduğu için yatış istemedim. Herhangi bir riskim olmadığını söylediler. Evde kanama başlayıp düşük te yapabilirsin dediler. O gün kanama başladı ve adet gibiydi. Tekrar acile gittim kese bozulmuş ama henüz düşmemiş. Ve bugün sabah kanamam çok fazla artmış ve kocaman pihtilar geliyor. Ayni durumu yaşayan var mı acaba. Beni aydınlatabilir misiniz bilgisi olanlar
Dün gittim zaten şuan aktif kanaman yok dediler dün azdı kanamam bugün cok fazla artti tekrar gideceğim inşallahBos gebelik degil ama 11 hafta dusuk yaptigimda yogun parçalı kanama ile acile gitmistim düşük başlamış demistiler. Muhtemelen sizdede öyledir doktorunuza gidin mutlaka parca kalma durumuna karsi muayene sart
Gecmis olsunDün gittim zaten şuan aktif kanaman yok dediler dün azdı kanamam bugün cok fazla artti tekrar gideceğim inşallah
Çok teşekkür ederimGecmis olsun
Ağustos ayında düşük yaptım adete göre 8 haftalık ultrasonda gelişimi durmuş 5 haftalık kese vardı kesenin içi boştu boş gebelik dediler. Kendiliğinden kanamam başladı önce az az geldi 4 5 gün sonra çok şiddetli ağrılarla parçalar düşürdüm her parça düşeceği zaman kramplar oldu kanamam tam 1 ay sürdü. Kolay atlatırsınız inşallah ben hiç yatmadım tatile bile gittimMerhaba arkadaşlar. Boş gebelik geçiriyorum ve doktor yatış verdi evde bi bebeğim daha olduğu için yatış istemedim. Herhangi bir riskim olmadığını söylediler. Evde kanama başlayıp düşük te yapabilirsin dediler. O gün kanama başladı ve adet gibiydi. Tekrar acile gittim kese bozulmuş ama henüz düşmemiş. Ve bugün sabah kanamam çok fazla artmış ve kocaman pihtilar geliyor. Ayni durumu yaşayan var mı acaba. Beni aydınlatabilir misiniz bilgisi olanlar
Canım bnden de kocaman pihtilar düşüyor ben pihti şeklinde mi düşüyor diye merak ediyorum hiç et parçasına benzer bisey gelmediAğustos ayında düşük yaptım adete göre 8 haftalık ultrasonda gelişimi durmuş 5 haftalık kese vardı kesenin içi boştu boş gebelik dediler. Kendiliğinden kanamam başladı önce az az geldi 4 5 gün sonra çok şiddetli ağrılarla parçalar düşürdüm her parça düşeceği zaman kramplar oldu kanamam tam 1 ay sürdü. Kolay atlatırsınız inşallah ben hiç yatmadım tatile bile gittim
Ilk akinti geliyordu kahverengi 1 hafta falan öyle geldi daha sonra adet gibi kanamam oldu o gün acile gittim daha düşük başlamamış dediler o gün gece çok kanamam olmaya başladı ve kocaman pihtilar gelmeye başladı ama akşamına yine kanamam azaldı şuan yine pihti geliyor ama kanamam adet gibi ve düşük yapip yapmadığımı şuan bilemiyorumAğustos ayında düşük yaptım adete göre 8 haftalık ultrasonda gelişimi durmuş 5 haftalık kese vardı kesenin içi boştu boş gebelik dediler. Kendiliğinden kanamam başladı önce az az geldi 4 5 gün sonra çok şiddetli ağrılarla parçalar düşürdüm her parça düşeceği zaman kramplar oldu kanamam tam 1 ay sürdü. Kolay atlatırsınız inşallah ben hiç yatmadım tatile bile gittim
Evet bendende pıhtılar geldi hiç et parçası gelmedi. Kaçıncı haftadaydınız. Benim kanama varken bile beta hcg yükseldi sonradan kanama bitince baktı doktor o zaman sıfırlandıIlk akinti geliyordu kahverengi 1 hafta falan öyle geldi daha sonra adet gibi kanamam oldu o gün acile gittim daha düşük başlamamış dediler o gün gece çok kanamam olmaya başladı ve kocaman pihtilar gelmeye başladı ama akşamına yine kanamam azaldı şuan yine pihti geliyor ama kanamam adet gibi ve düşük yapip yapmadığımı şuan bilemiyorum
Adete göre 9 hafta falandi ama ultrasonda 7 haftalik falan doEvet bendende pıhtılar geldi hiç et parçası gelmedi. Kaçıncı haftadaydınız. Benim kanama varken bile beta hcg yükseldi sonradan kanama bitince baktı doktor o zaman sıfırlandı
Çok zor bi durum sizin bi evladınız daha var galiba benim ilk gebeliğimdiAdete göre 9 hafta falandi ama ultrasonda 7 haftalik falan do
Canim ne yaptin ne durumdasinBen de aynı durumdayim. Güya 8. Hafta ama kese boş. Doktor 2 hafta daha beklemek istedi ısrarla gec döllenme olabilir bir ihtimal diye. Idrar testimde çok geç çıktı pozitif sonucum. Idrar testimde pozitif sonucu göreli yaklaşık 15 gün oluyor ondan önce negatif çıkmıştı. Fakat adetimin uzerinden tam 8 hafta geçti. Karışık isler..
Doktor ilaçla dusururuz dedi hala boş ise kese. Ilaçla düşük yapan oldu mu? Biraz korkuyorum ağrılardan açıkçası. Kendi düşse de temizlense içim kürtaja gerek kalmadan diyorum ama o da gözümü korkutuyor çok ağrılı sancılı olacak diye
Su an iyi gidiyor herşey 14.haftam bittiCanim ne yaptin ne durumdasin
Cok Şükür 8ci haftada yolk kesesi olusmusmuydu?Su an iyi gidiyor herşey 14.haftam bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?