Boş Gebelik

Zehra4234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
219
62
48
28
Kızlar kesesi oluşup bebeği oluşmayanlar var mı sonrasında neler yaşadınız paylaşır mısınız

Olabiliyor,kalitesiz yumurta ve sperm in birleşmesiyle kan pıhtısı olarakta kalabiliyor. Daha sonra kürtaj adı altında ufak bir operasyon ile normal hayata devam edebiliyorsun

Bende gecen ay kurtaj oldum bos keseden kese guzeldi ama bebek yoktu

Geçmiş olsun canım peki Nası oldu kürtaj zor bişiy mi 😔
Acıyı soruyorsan genel anestezi ile. Yapılıyor hiç duymuyorsun ama işlem sonrası adet ağrısı gibi ağrı oluyor ve kanama oluyor psikolojik olarak ise zor Malesef benim ilk gebeliğimdi nasip değilmiş 😣😔

Doktor bir adet ol sonra çalışmalara devam dedi bende adet oldum bu ay demiycem inşallah

Geçmiş olsun kaç haftalıkta böyle dediler size
Tesekkur ederim 7 haftalikti bebek olusmusmu diye gittigimde bos gebelik dedi ben 3 dr gitti 3de ayni dedi gecen ay kurtaj oldum bu arada benim 4.gebeligim size ne dedi dr birde kac haftaliksiniz

Benimde ilk gebeliğim psikolojim biraz bozuk açıkcası ilk zaman doktor azizliğine uğradım dış gebelik dedi durdu hatta hastaneye yatırıp alacaktı sonra başka doktora gittiğimde gayet iyi haberler aldım keseyi gördük ben boş gebeliği dış gebelik aynı sanıyodum yarın doktor randevum var ve korkuyorum yine bu durumu yaşarım diye

Tesekkur ederim 7 haftalikti bebek olusmusmu diye gittigimde bos gebelik dedi ben 3 dr gitti 3de ayni dedi gecen ay kurtaj oldum bu arada benim 4.gebeligim size ne dedi dr birde kac haftaliksiniz
benim geç döllenme oldu şuan muhtemelen 3 4 haftalık keseyi gördük yarın gidince kese 12 mm olması gerekiyor hesaba göre ama tedirginim kötü şeyler olur diye

Bende bugün kürtaj oldum maalesef 9 haftalıktı. Tüp bebekti bide benimki. Fiziksel hiçbir zorluğu yok canım endişe etme.

Bende bugün kürtaj oldum maalesef 9 haftalıktı. Tüp bebekti bide benimki. Fiziksel hiçbir zorluğu yok canım endişe etme.
Yaaa inan çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Rabbim yardımcınız olsun banada dua edin lütfen yarın kontrol var inşallah olumlu şeyler duyarım

benim geç döllenme oldu şuan muhtemelen 3 4 haftalık keseyi gördük yarın gidince kese 12 mm olması gerekiyor hesaba göre ama tedirginim kötü şeyler olur diye
Bence cook yeni daha kesen kotu seyleri aklina getirme
bos kese oldugunu anılıyor dr zaten nasipte varsa olur

Nası anlıyo acaba yaa yolk kesesi diye bişey varmış yarın onu görsem bari inşallah
Cnm iyi bir doktorsa yolk kesesini olup olmadigini anliyor insallah gorursun ama daha cok kucuktur kesen

Back
X