Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım peki Nası oldu kürtaj zor bişiy mi8 haftalıktı kese büyüyordu ama bebek yoktu
Geçmiş olsun kaç haftalıkta böyle dediler sizeBende gecen ay kurtaj oldum bos keseden kese guzeldi ama bebek yoktu
Acıyı soruyorsan genel anestezi ile. Yapılıyor hiç duymuyorsun ama işlem sonrası adet ağrısı gibi ağrı oluyor ve kanama oluyor psikolojik olarak ise zor Malesef benim ilk gebeliğimdi nasip değilmişGeçmiş olsun canım peki Nası oldu kürtaj zor bişiy mi![]()
Tesekkur ederim 7 haftalikti bebek olusmusmu diye gittigimde bos gebelik dedi ben 3 dr gitti 3de ayni dedi gecen ay kurtaj oldum bu arada benim 4.gebeligim size ne dedi dr birde kac haftaliksinizGeçmiş olsun kaç haftalıkta böyle dediler size
benim geç döllenme oldu şuan muhtemelen 3 4 haftalık keseyi gördük yarın gidince kese 12 mm olması gerekiyor hesaba göre ama tedirginim kötü şeyler olur diyeTesekkur ederim 7 haftalikti bebek olusmusmu diye gittigimde bos gebelik dedi ben 3 dr gitti 3de ayni dedi gecen ay kurtaj oldum bu arada benim 4.gebeligim size ne dedi dr birde kac haftaliksiniz
Yaaa inan çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Rabbim yardımcınız olsun banada dua edin lütfen yarın kontrol var inşallah olumlu şeyler duyarımBende bugün kürtaj oldum maalesef 9 haftalıktı. Tüp bebekti bide benimki. Fiziksel hiçbir zorluğu yok canım endişe etme.
Bence cook yeni daha kesen kotu seyleri aklina getirmebenim geç döllenme oldu şuan muhtemelen 3 4 haftalık keseyi gördük yarın gidince kese 12 mm olması gerekiyor hesaba göre ama tedirginim kötü şeyler olur diye
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımYaaa inan çok üzüldüm ne denir bilmiyorum Rabbim yardımcınız olsun banada dua edin lütfen yarın kontrol var inşallah olumlu şeyler duyarım
İnşallah Allah razı olsunİnşallah hayırlı haberler alırsın canım![]()
Nası anlıyo acaba yaa yolk kesesi diye bişey varmış yarın onu görsem bari inşallahBence cook yeni daha kesen kotu seyleri aklina getirme
bos kese oldugunu anılıyor dr zaten nasipte varsa olur
Cnm iyi bir doktorsa yolk kesesini olup olmadigini anliyor insallah gorursun ama daha cok kucuktur kesenNası anlıyo acaba yaa yolk kesesi diye bişey varmış yarın onu görsem bari inşallah