Boş Gebelik

E tabi ki yani benim 2500 küsürde keseyi göremediler ki ben alttan muayene yaptırmama rağmen yok dediler senin karından ultrasonla bakmışlar . Karından 1 hafta geç gözükür diyenler var bide endişelenmeni geciktirecek bi durum yok bence
Tesekkurler hayirlisi olsun sizinde

Ay estağfurullah niye suç olsun canım ben sadece çok şaşırırdığım için öyle söyledim senlik bu durum yok yani zaten öğrenmek istemesen buraya niye yazasın onu derken yanlış anlamadıysam gayet normal demek istedim görünmemesi🤣
Canim bubaralar hamileikten ne soyleseler yanlis anliyorum sinirleniyorum :KK53:🤣🤣😂

Anestezili oldu tabi 8 haftalık falandı kese sonra 2 hafta kanamam oldu azalarak ve tekrar kurtajdan itibaren 29.gün tekrar adet oldum düzenli.
Merhaba Benim ultrason resmime bakar mısın 5 haftalık hamileyim doktor boş gebelik dış gebelik yok dedi son kontrolde ama ben yolk kesesi göremedim sizce neye dayanarak söyledi bunu

Eklentiler

• 2E6FA646-E5C2-4C83-8659-0875F27D5EF9.webp
    2E6FA646-E5C2-4C83-8659-0875F27D5EF9.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba Benim ultrason resmime bakar mısın 5 haftalık hamileyim doktor boş gebelik dış gebelik yok dedi son kontrolde ama ben yolk kesesi göremedim sizce neye dayanarak söyledi bunu
Merhaba, bende eylul ayinda bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum. Bos gebelikte kese var ancak yolk kesesi dolayisi ile de bebek olusmuyor. Ben 6. haftada ogrenmistim bos gebelik oldugunu yani doktorum zaten anlamisti ama ilac verip bir hafta daha beklemek istedi ama maalesef sonuc degismedi, 8.haftanin sonuna dogru da kese alindi. Sizin haftaniz daha cok erken bence 1-2 hafta daha bekleyerek net bir soylem daha dogru olur gibime geliyor. Elbette doktorlar daha iyi yorumlar ancak yolk kesesi yok gibi sanki ama dedigim gibi daha cok yeni gebeliginiz. Benim ultrason goruntume benzedigi icin yorum yapmak istedim. Umarim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur.

Merhaba, bende eylul ayinda bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum. Bos gebelikte kese var ancak yolk kesesi dolayisi ile de bebek olusmuyor. Ben 6. haftada ogrenmistim bos gebelik oldugunu yani doktorum zaten anlamisti ama ilac verip bir hafta daha beklemek istedi ama maalesef sonuc degismedi, 8.haftanin sonuna dogru da kese alindi. Sizin haftaniz daha cok erken bence 1-2 hafta daha bekleyerek net bir soylem daha dogru olur gibime geliyor. Elbette doktorlar daha iyi yorumlar ancak yolk kesesi yok gibi sanki ama dedigim gibi daha cok yeni gebeliginiz. Benim ultrason goruntume benzedigi icin yorum yapmak istedim. Umarim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur.
Sağolun allah razı olsun dediğim gibi bende yolk kesesi görmedim amadoktor boş gebelik Yok deyince acaba neye dayanarak söyledi diye merak merak size de geçmiş olsun

Kesenin boyuna göre söylemiştir çünkü daha çap olarak küçük bir iki hafta sonra görürsün bebisini 🙃

Back
X