- 20 Eylül 2022
- 1.251
- 1.485
- 63
- Konu Sahibi Flowervillage
Sata göre 9 haftalık hamile olmam gerekiyordu ama bebek görünmedi. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Çok üzüldüm. Sondadan bebeği gören var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence araştırın bir hafta beklemeyin 9 hafta gözükmesi lazım bnde arkadaşım başına geldi doktoruma sordum en geç 7 veya 8 dediSata göre 9 haftalık hamile olmam gerekiyordu ama bebek görünmedi. Doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Çok üzüldüm. Sondadan bebeği gören var mı
Geç döllenme imkanı falan hiç mi olmuyor. Zaten kahverengiye benzer lekelenme oluyor. Aslında çok ümidim yok artık.Bence araştırın bir hafta beklemeyin 9 hafta gözükmesi lazım bnde arkadaşım başına geldi doktoruma sordum en geç 7 veya 8 dedi
Benim eşimin kuzeni yakın zamanda geçirdi öğretmen ağrıli bir şekilde çalışıyor iğne ile düşürmeye çalıştılar bnde ondan duydun adetin geçti gittim kan verdim 3517 çıktı devlet hastanesi keseyi görmedi ama bu değerde gözükür biliyorum 1 hafta sonra özele gttum bebıs de gördük ama geç döllenme imkanı var bnmde doktor erken yumurtlama erken döllenme dediGeç döllenme imkanı falan hiç mi olmuyor. Zaten kahverengiye benzer lekelenme oluyor. Aslında çok ümidim yok artık.
Benim eşimin kuzeni yakın zamanda geçirdi öğretmen ağrıli bir şekilde çalışıyor iğne ile düşürmeye çalıştılar bnde ondan duydun adetin geçti gittim kan verdim 3517 çıktı devlet hastanesi keseyi görmedi ama bu değerde gözükür biliyorum 1 hafta sonra özele gttum bebıs de gördük ama geç döllenme imkanı var bnmde doktor erken yumurtlama erken döllenme dedi
Kahverengi lekeniz şimdi geliyorsa yerleşme olabilir aslında ilk gebelik de Bn yerlesme yaşadım bunda yaşamadımGeç döllenme imkanı falan hiç mi olmuyor. Zaten kahverengiye benzer lekelenme oluyor. Aslında çok ümidim yok artık.
2 hafta öncede lekelenme oldu 5 gün kadar. Keseyi 2 hafta önce görmüştü doktor ama dün gece acile gittim alttan muayenede bile bebek görünmedi.Kahverengi lekeniz şimdi geliyorsa yerleşme olabilir aslında ilk gebelik de Bn yerlesme yaşadım bunda yaşamadım
Vajinal muane daha net sonuç veriyor diye biliyorum hayırlısı olsun hakkınızda peki kan değeriniz haftanizla uyumlu mu yada keseniz2 hafta öncede lekelenme oldu 5 gün kadar. Keseyi 2 hafta önce görmüştü doktor ama dün gece acile gittim alttan muayenede bile bebek görünmedi.
Kan verdim ama beta hcg değeri görünmüyor. Ayrıntılı yapılmamış test. Doktor çok bilgi vermedi 1 hafta sonra tekrar gel dediVajinal muane daha net sonuç veriyor diye biliyorum hayırlısı olsun hakkınızda peki kan değeriniz haftanizla uyumlu mu yada keseniz
E nabız dan bakın isterseniz beta özel hastanelerde gözükmüyorKan verdim ama beta hcg değeri görünmüyor. Ayrıntılı yapılmamış test. Doktor çok bilgi vermedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi
Devlete gitmiştim sadece hemogram olarak gözüküyorE nabız dan bakın isterseniz beta özel hastanelerde gözükmüyor
Normalde gözükür değer iyice kontrolün edin beta hcg yazıyorDevlete gitmiştim sadece hemogram olarak gözüküyor
Baktım görünmüyorNormalde gözükür değer iyice kontrolün edin beta hcg yazıyor
Tahlilerim kısmında gözüküyorBaktım görünmüyor
Yeni test yaptırdım 7843 çıktıTahlilerim kısmında gözüküyor
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın 5 haftalıkYeni test yaptırdım 7843 çıktı
merhaba sonuç ne oldu boş gebelikmi bebek göründümüYeni test yaptırdım 7843 çıktı
Düşük yapıyorum aslında. Değerlerim düşmeye başladıHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın 5 haftalık
Doktor beslenme kesesi oluşmuş dedi ama ben düşük yapmaya başladım 3 gündür onun ağrısını çekiyorummerhaba sonuç ne oldu boş gebelikmi bebek göründümü![]()
AA geçmiş olsun değeriniz baya yüksek yerleşme kanaması olmasinDüşük yapıyorum aslında. Değerlerim düşmeye başladı
Doktor beslenme kesesi oluşmuş dedi ama ben düşük yapmaya başladım 3 gündür onun ağrısını çekiyorum
Hayır 10 haftalık olacaktım. Dün gece kürtaj olmak zorunda kaldım. Teşekkürederim.AA geçmiş olsun değeriniz baya yüksek yerleşme kanaması olmasin