Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende su an 7+2 yim gecen hfta gorememistim bebegimi doktor pek olumlu konusmadi varda diyemem yokta diyemem dedi..yarin gidecegim umarim iyi haber aliriz hepimiz
Merhaba kızlar adetime göre tam 7 haftalıkken kontrole gittim vajinal usgyle muayene etti doktor kesem 17mm olmuştu ne yolk salk ne bebek göründü doktor bu boyutta keseden bebeğin görünmesini beklerdim dedi ama 25mm kadar sınır 1 hafta sonra gel dedi görünmezse boş gebelik kürtaj yaparım dedi ben karalar bağladım araştır araştır pskolojim bozuldu üzüldüm duramadım 2 gün geçti 3.gün 7+3 günlükken gittim kontrole bebiş kalp atışı göründü çok şükür bugün 6+4 günlükle uyumlu 1 hafta geri geç döllenme olmuş çok şükür sizde bekleyin benim gibi kötü düşünmeyin geç görünebiliyor