Boş gebelik

Kızlar boş gebelik belirtileri nelerdir bilen var mı ? Deneyimleyen ya da ?
Kötü Belirti yok bhcg guzel arttı. Mide bulantısı kusma vardı.hamılelık hormonları ve belirtileri normaldi. Kese buyumeye devam etti ama içinde 6 hafta bitmiş hala yolk sac ya da bebek goruntusu olmaması ile Bos gebelik dendi. tabi ikinci bi kese gec farkedildiğinden onda da yolk sac olup bebek olmadığı ıcın belki gelişme olur dıye 9+5 e kadar bekledik oyle aldılar. 8. Haftaya kadar bhcg hiç dusmedı arttı..

Boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım. Öncelikle normal hamilelige dair herseyi yaşıyorsunuz. Kese gözüküyor. İlk önce doktorlar haftası ile uyumlu olmadığını söylüyorlar. Akabinde benim kanamalarim başladı. İlk zamanlar lekelenme gibiydi. Doktor progestan baslatti düştüğü önlemek için. Bu arada doktor değiştirdim. Yeni doktorumda boş gebelikten suphelendi. Kese gelişimi yavasti. Kanamalarim yoğunlaştı ve evde düşük yaşadım. 1 gece hastanede kaldım. Kalan parçalar için operasyon yapıldı. Benimki çok ağrılı bir süreçti. Umarım sizin boş gebelik değildir🙏

2 kere boş gebelik yaşadım. 6 Haftada kanamam olunca ultrasonda keseyi gördük ama düştü.
Sonra ikincidiyse 7. Haftada kanamam başladı ultrasonda yine kese vardi içi boştu. ilaçlarla falan durdurmaya çalıştık. 1 hafta sonra ultrasona girince kese çok çok az büyüyünce ilacı bıraktım ertesi günede düştü.

Hiçbir farklı belirtisi yok gebelikle aynı ilerliyor. Ben ilkinde görünür belki diye 9.haftaya kadar bekledim ama malesef kanama başladı düşük yaptım diğerinde 8.hafta civarı kanama hiçbir şey olmadı ama yine boştu onda da kürtaj oldum ikisinde de belirtileri hep yaşadım gebelikle aynı şekilde. Çok zor bir durum ama :(

Back
X