Boş gebelik

sefiller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
5
0
36
Kahramanmaraş
Ben 6 haftalık hamileyim. Hamilelikle ilgili tüm belirtiler mevcut. Bu hafta Transvaginal USG yapıldı ancak bebek kesede görülemedi. Gebelik kesesi ve yolk kesesi görüldü. Kan değeri olan BETA HCG de yükseliyor ama bebek görülmedi. Bunun nedeni ne olabilir? Bana yardım eder misiniz?

Çoğu kadın böyle durumlarla karşılaşıyor malesef.
Çok geçmiş olsun,sanırım sonu kürtajla sonuçlanacak,ortada bebek yok sonuçta.
Yeni bir gebeliği bekleyip hoşgeldin bebek demekten başka çareniz yok sanırım.

bu konuyu gebelik bölümünün altına yazarsan eminim yardımcı olacaklardır bilgi sahibi çok arkadas var

canım bebek yok o zaman kımı zaman boyle olabılıyomus hatta bı tanıdık anllattı onun tanıdıgı bı kadın doktora hıc gıtmemıs 9 aya kadar karnı şişmiş ama bebek yok,yanı olabılıyo

Çarşamba günü herşey belli olacak bakalım ne diyecekler. Doktorum benim fikrime göre boş değil diyor ama yine de beklemekte fayda var diyor. Çok üzülüyorum. Allah kimseye yaşatmasın.

merhaba,
acele etmeyin, yolk sac varsa çok büyük ihtimal bebek de vardır... benim doktorum böyle durumları 12. haftaya kadar bekletiyor.. siz de bekleyin... hcgnizin yükselmesi olumlu... umarım her şey yolunda gider...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.ben en son 21 şubatta adet görmüştüm.geçen hafta gittiğim doktor beş haftalık bugün gittiğim doktor sekiz haftalık hamile olduğumu söyledi .ama kesede bebek görülmedi doktor boş gebelik olduğunu düşünüyor.bthcg de 1000 geçen haftada 1000di.artmamış.çarşamba günü yine bakılacak ona göre kürtaj olcağım.dörtbuçuk yıl sonra hamile kaldım diye ne kadarda sevinmiştik.iki aşılama yapılmıştı.rahim filminde sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı doktor tek tarafı yeterli demişti.ama bu zamana kadar hiç hamile kalmamıştım.haziranda tüp bebek yapılacaktı süpriz oldu diyorduk.yine hayeller suya düştü.ALLAH böyle acıları yaşayanlara sabır versin .inş. sonraki hamilelik böyle olmaz.Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

İnşallah erken dönem gebeliktir. Yarın doktoruma gidiyorum tekrar muayene için. Ama görünmese bile bende 12. haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.

canmm ben 1 yil önce bos gebelikten kürtajj oldumm.. evet kese gözüküyor ama bebk büyümüyor sadece kese büyüyor bütün hamilielik belirtileri aynii.. ben 9-10 hafta arsiyken kürtaj olmustumm.. o zamana kadar bebek büyümedi eger yoksada fazla durmayin bence.. cünküü durdukca umuda kapiliyor insan ben dursun büyür demistimm ama doktor yoksa zararli oldugunu söylemisti bede kürtajj olldumm . allah sabir versinn tatlimm. 1 yil geci ben hala hamile kalamadim doktor hersey normal diyor hayirlisi ..

Back
X