boş gebelik

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
698
selam..
moralim öyle bozuk ki.. bir yer olsada altına girsem çıkmasam diyorum bir taraftan da şükrediyorum.. allah isteyen herkese versin
2. gebeliğim..tahminime göre 6 + 5 hamileyim.. 20 gün önce kese görünmemişti.. doktor vitanin we folik asit verdi 15 gün sonra gel demişti.. bugün gittim kese war ama kalp atışları yok! yani bebeğim yok! transvajinal baktı yine yok.. doktor adet tarihime göre 8 hafta 2 gün hamilesin diyor ama öyle olamaz çünkü adetimden 12 gün sonra korunmayı bıraktım.. 8. haftada mutlaka görünmesi lazımdı dedi. progesterona baktı 7 çıktı, düşük ama umut veriyormuş.. yani 1-2 olsaymış gebeliği sonlardırmak lazımmış hemen..1 hafta sonra tekrar bakalım dedi..
yeni yeni iştahsızlığım war, tiksinmeler falan 1 haftadır.. şimdi diyorum belki haftası küçük yeni oluşuyor belki normaldir diye umut weriyorum kendime..
böyle bir durum yaşayan war mı? duaya ihtiyacım war ne olur dua edin bize..

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM,UMARIM BOS DEGILDIR GEBELIGIN DOKTORDA BEKLETMIS BAK BIR HAFTA SONRA BELKIDE MUTLU HABERI ALIRSIN INSALLAH(AMIN)

inşallah canım sağol.. şimdi diğer konuları okuyunca çok moralim bozuldu sanırım boş gebelik benimkisi..

inşallah canım sağol.. şimdi diğer konuları okuyunca çok moralim bozuldu sanırım boş gebelik benimkisi..

belkide degildir canim INSALLAH degildir ALLAH YARDIMCIN OLSUN(AMIN)
bisey sorabilirmiyim hamileyken adet gununde adet belirtilerini yasiyormuydun,bu ay kendimden umutluyum INSALLAH BOSA cikmaz benim umudumda

inşallah canım, allah hayırlı zamanda kalbine göre wersin, sağlıklı evlat..
benim adet öncelerim sakin geçer, sinirlilik dışında belirti görmem, bunda da öyle oldu..

inşallah canım, allah hayırlı zamanda kalbine göre wersin, sağlıklı evlat..
benim adet öncelerim sakin geçer, sinirlilik dışında belirti görmem, bunda da öyle oldu..

anladim canim tessekur ederim...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN(AMIN)

Merhaba benimde böyle bir sorunum var.sonuç ne oldu sizin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…