- 5 Ekim 2009
- 78
- 2
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar teşekkürederim gerçekten,yorumlarınız beni biraz olsun rahatlattı..doktor bi hafta süre verdi nolur nolmaz belki bi gelişme olur diye ama %99 boş gebelik dedi,hayırlısı böyleymiş....
kızlar teşekkürederim gerçekten,yorumlarınız beni biraz olsun rahatlattı..doktor bi hafta süre verdi nolur nolmaz belki bi gelişme olur diye ama %99 boş gebelik dedi,hayırlısı böyleymiş....
canım benim anlattıklarını yeni yaşadım benim de %99 du ihtimal bir hafta bekledim sonuta kürtaj oldum aynı senin gibi ilk bebeğimdi çok ağladım üzüldüm üzüntüden tansiyonum düştü 5 temmuzda kürtaj oldum 1 ay korunduk ve şimdi yine hamileyim 5 haftadayım dün hafif lekelenmem olmuştu rapor aldım okula gitmedim bugün son iki üç gündür çok yorulmuştum ondan herhalde sende korkma kendini bu kadar üzme herşeyin hayırlısı tekrar hamile kalırsın allah hepimize sağlıklı kuzucuklar versin ne olur üzme kendini
senin adına çok sevindim,sağ salim kucağına al inşallah.bide bol bol sev bebeğini karnındayken............
canım benim anlattıklarını yeni yaşadım benim de %99 du ihtimal bir hafta bekledim sonuta kürtaj oldum aynı senin gibi ilk bebeğimdi çok ağladım üzüldüm üzüntüden tansiyonum düştü 5 temmuzda kürtaj oldum 1 ay korunduk ve şimdi yine hamileyim 5 haftadayım dün hafif lekelenmem olmuştu rapor aldım okula gitmedim bugün son iki üç gündür çok yorulmuştum ondan herhalde sende korkma kendini bu kadar üzme herşeyin hayırlısı tekrar hamile kalırsın allah hepimize sağlıklı kuzucuklar versin ne olur üzme kendini[/Q
1 ay gibi kısa bi sürede hamile kalman çok sevimdim,inşallah bende çok beklemem...,çok teşekkürederim artık üzülmüyrum alıştım bu duruma hatta bi an önce yeniden başlamak istiyorum :)
Kızlar az önce doktordan geldim,6,5 haftalık hamileyim ve doktor kesemin boş olduğunu ve hiç gelişmediğini söyledi,kürtaj yapılması gerekiyormuş,o kadar üzgünüm ki(( Şu an işteyim ve kimseye bişi belli edemiyorum...gözlerim patlayacak birazdan
((
Merhaba canım aynı olayı bende yaşadım daha 20 gün anca oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım malesefDoktora bir ümit hamileyimdir diye gittim ama kesenin boş olduğunu gördü ve hemen kürtaj olman gerekiyor dedi değilse zehirlermiş durumuna üzüldüm bende çok üzülmüştüm ama sağlığımız yerinde olduktan sonra yine bir bebek olur ama çok zor geçirdim ağrılarım kanamam çok oldu sende de böyle oluyor mu?Şimdiden geçmiş olsun...