• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş gebelik

iyi dilekleriniz için teşekkürler aslında ben kimseye soylememistim annem kaynanam dışında ben annemlerdeyken kaynanam herkese söylemişti 6 yıllık bir torun hasreti onuda suclayamam...arkadaşlar herhangi bir belirti yasadinizmi nette araştırdım normal bir gebelikten farkı yokmuş bende başından beri hiç belirti olmadı sadece hafif göğüs siskinliginden başka zaten o da yok oldu 1 ay 2haftalık oldu kanamamda yok düşük için iğne olmuştum 4haftalık ondanmi acaba kanama olmuyor keşke kendi kendine düşseydi kürtaj olmasaydım

iyi dilekleriniz için teşekkürler aslında ben kimseye soylememistim annem kaynanam dışında ben annemlerdeyken kaynanam herkese söylemişti 6 yıllık bir torun hasreti onuda suclayamam...arkadaşlar herhangi bir belirti yasadinizmi nette araştırdım normal bir gebelikten farkı yokmuş bende başından beri hiç belirti olmadı sadece hafif göğüs siskinliginden başka zaten o da yok oldu 1 ay 2haftalık oldu kanamamda yok düşük için iğne olmuştum 4haftalık ondanmi acaba kanama olmuyor keşke kendi kendine düşseydi kürtaj olmasaydım

Canim ben dusuk ilaciyle dusurmustum bos gebelikti dojtor kontroke cagirdi parca kalsaydi kurtaj olucaktim neyseki rabbim yuzune guldu gerek kalmadi ama ilacla dusukte evde oldum cok kotuydu cok..

Arkadaşlar ALLAH C.C yar ve yardımcımız olsun,tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz inşaALLAH..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar hakkımızda hayırlısı olsun hangi merkeze gidiyrsunuz ben 29 mayıs has.rabia hm hastasıyım .kamuda çalışıyorum işime en yakın tüp bebek merzezi orası öylenleri gidip geliyodum herşey yolındaydı hamile kalınca 1aylıkken herkese söyledim sonr boş kese olduğu ort çıktı ama onu kimseye söylemiyorum insanlar izah etmekte çok güç olucak biz sevincimizden heycanımızdan herkezle paylaştık oh ilk seferde oldu sandık ama nerde kend, kendimizi iyileştiricez güçlü olmamız lazım Rabbim dağına göre kar verirmiş sabırlı olalım

arkadaşım merhaba 29 mayıs hastanesinden memnunmuşum ben aynı hastanenin dr Nilay hanımın hastasıyım ama Rabia hanımın muaynanesine gittim bnm yaşım 40 ve yumurta rezerve azlığı 3sefer tüp bebek başarısızlığı öylesine üzgünüm anlatamam rabbim herkese evlat kokusunu duyursun

Canim ben dusuk ilaciyle dusurmustum bos gebelikti dojtor kontroke cagirdi parca kalsaydi kurtaj olucaktim neyseki rabbim yuzune guldu gerek kalmadi ama ilacla dusukte evde oldum cok kotuydu cok..

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür...nerden aldın o ilacı ismi neydi doktora sordum ilaçla olmaz kurtaj olman gerek dedi yarın gidip aldiracagim kurtaj olmak istemiyorum zaten çok önemli sağlık sorunlarım var birde kurtaj nedeniyle rahim zedelensin istemiyorum senden ricam ilacın ismini soyleyebilirmisin canım

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürür...nerden aldın o ilacı ismi neydi doktora sordum ilaçla olmaz kurtaj olman gerek dedi yarın gidip aldiracagim kurtaj olmak istemiyorum zaten çok önemli sağlık sorunlarım var birde kurtaj nedeniyle rahim zedelensin istemiyorum senden ricam ilacın ismini soyleyebilirmisin canım

Önce çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede bebeğine kovuştursun. İlaçla düşük konusun dr.na sor. Sytotek isimli bir ilaç var, burda eczanelerde satılmıyor. Sadece hastanelere veriliyormuş. Kürtaj olmaktansa ilaçla düşük yapman daha iyi olur. Kürtaj rahim ağzı yetmezliyine de sebeb ola bilir, Allah korusun. Allah içine ferahlık, hastalıklarına şifa versin.

arkadaşım merhaba 29 mayıs hastanesinden memnunmuşum ben aynı hastanenin dr Nilay hanımın hastasıyım ama Rabia hanımın muaynanesine gittim bnm yaşım 40 ve yumurta rezerve azlığı 3sefer tüp bebek başarısızlığı öylesine üzgünüm anlatamam rabbim herkese evlat kokusunu duyursun

canım merhaba ben memnunum güveniyorum en başta gereksiz bi masraf yada ticari bi kaygı sezmedim onlarda nilay hanım da rabia hanım çok iyiler ilk tüp bebek denemem de boş gebelik yaşadım şimdi düşük yapmaya çalışıyorum ama kısmet nasıp bana uygulanan tedavide çok titiz davrandılar yaklaşık bi sene testler filimler vs geçti tam bi sene sonra tüp bebekle hamile kaldım çok açıklayıcı değiller çok anlatmıyolar bilgi verme konusunda ketumlar ama ben orda devam edicem tedavime donmuşlarla hamile kaldım başka sorunlar çıktı yumurta topladıktan sonra hemen transfer olmadım 2 ay geçti 1 tane daha donmuşum var toparlanıyım onuda denicem inşallah

Önce çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede bebeğine kovuştursun. İlaçla düşük konusun dr.na sor. Sytotek isimli bir ilaç var, burda eczanelerde satılmıyor. Sadece hastanelere veriliyormuş. Kürtaj olmaktansa ilaçla düşük yapman daha iyi olur. Kürtaj rahim ağzı yetmezliyine de sebeb ola bilir, Allah korusun. Allah içine ferahlık, hastalıklarına şifa versin.

canım ilacı doktora sordum güvenli değil içinde parça kalır kurtaj olmak zorundasın dedi bugün oldum maalesef kurtaja tam 900 ödedik sigortamizda yok bu tüp bebek anamızı ağlattı 50bine yakın para gitti 1 yıl içerisinde

canım ilacı doktora sordum güvenli değil içinde parça kalır kurtaj olmak zorundasın dedi bugün oldum maalesef kurtaja tam 900 ödedik sigortamizda yok bu tüp bebek anamızı ağlattı 50bine yakın para gitti 1 yıl içerisinde

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Keşke ilacı bir deneseydiniz. Olmazsa yine kürtaj yapılırdı. Her halde hayırlısı böyleymiş.

Görümcem 4 kez düşük yaşadı. iki kere kürtaj oldu, daha sonra dr.dan ilaçla düşürmeği istedi, sonrasında da iki kere ilaçla sonlandırıldı. Biri tamamen düştü, birinde rahimde kan birikmişdi, temizlendi, hiç birisinde parça falan kalmadı.

Ben de suni doğum yapmiştım, haftası erken olduğu için kürtaj olarak geçiyordu, 750+200 de biz ödemiştik. Allah kimseyi hastanelere düşümesin.

Meraba kizlar bende 1 hafta once küraj oldum bos gebelikti. Dr kndin dusurursen canin cok yanar dr.da bulamayabilirsin dedi bende.kürtaj oldum. Ama dün aksam adet agrisi gibi sancim oldu parca düsürdüm galiba. Parca olmasa ole bi agri bide kanama olurmu?

Meraba kizlar bende 1 hafta once küraj oldum bos gebelikti. Dr kndin dusurursen canin cok yanar dr.da bulamayabilirsin dedi bende.kürtaj oldum. Ama dün aksam adet agrisi gibi sancim oldu parca düsürdüm galiba. Parca olmasa ole bi agri bide kanama olurmu?
Boş gebelikde kürtaj sonrasında öğle büyük bir parça kalacağını sanmıyorum (ancak ola da bilir, düşen şeye bakmak gerekirdi). Kan pıhtısı ola bilir, pıhtı atılırken de ağrı yapıyor.

sana da geçmiş olsun canım inşaallah bizlerde bi gün anne oluruz insanın ilk hamilelik deneyiminin böyle hüsranla sonlanması çok zor bi durummuş. o kadar üzgünüm ki sabah o lmasında doktora hiç gitmeyelim istiyorum

selam arkadaslar,29 yasindayim,3 yildir cocugum olmuyordu,kisirlik tedavisi icin doktor arastirirken hamile kaldigimi ogrendim,sat 21 ekim 2013 kendi hesabima gore 6 haftalik 3 gunluk hamile olmam lazim.dun ultrasyona girdim.bebegin kesesi gozukuyor ama yolk kesesi ve amniyon sivisi yok,ve dort haftalik gibi gozukuyormus.doktor iki secenek sundu ya olmus yada gec dollenmis olmus diyor,bu durum basina gelen var mi?lutfen yardim edin:49

selam arkadaslar,29 yasindayim,3 yildir cocugum olmuyordu,kisirlik tedavisi icin doktor arastirirken hamile kaldigimi ogrendim,sat 21 ekim 2013 kendi hesabima gore 6 haftalik 3 gunluk hamile olmam lazim.dun ultrasyona girdim.bebegin kesesi gozukuyor ama yolk kesesi ve amniyon sivisi yok,ve dort haftalik gibi gozukuyormus.doktor iki secenek sundu ya olmus yada gec dollenmis olmus diyor,bu durum basina gelen var mi?lutfen yardim edin:49

Canım in şee Allah geç döllenmedir. Görümcemde bir kere öyle olmuşdu. Neredeyse adet döngüsünün son günlerinde döllenme olmuştu. Dilerin sende de ondandır. Bir az daha bekleyin.

Ben yumurtam çatlarken ağrıdığından hiss ede biliyorum. Bazen aynı ağrı adet döngüsünün son günlerinde oluyor.

Son düzenleme:
Back
X