Boş gebelik.. :(

Seda0770

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
8
2
1
29
Merhaba arkadaşlar bugün Dr boş gebelik dedi kese nin içinde bebek görünmedi. Adet günü ne göre 8 haftalik hamileyim ama kese boyutu 6 haftalik çıkıyor .. geç döllenme olablir mi napıyım sizce başına gelen oldumu hiç kürtaj yaptirmam gerekiyormuş beklemelimiyim?

Merhaba Canım 3 ay önce bende boş gebelik yaşadım Bebek ve yolk kesesi görünmedi 1 hafta bekledim yine gözükmedi ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim dün doktora gittim tahminim 5+3 deyim Bebek'te yolk kesesi de görünmedi iki hafta bekleyelim dedi doktor tekrarlamaz diye düşünüyordum ama bu da öle olunca resmen yıkıldım inanmak istemiyorum ama galiba bu da boş gebelik ne düşüneceğimi bilmiyorum

İçim daralıyor gece boyunca hiç uyumadım tekrar kürtaj olmak istemiyorum boş gebelik olup sonradan bebeğini görenler oldu mu allahım ne kadar zormuş

kızlar mrb yaklaşık 10 gündür yaşadıklarım film gibi. 8 ocakta hamile olduğumu öğrendim sat 8 aralıktı beta hcg artışları düzenliydi keseyi de görmüştük 27 ocakta kalp atışları için gittiğimizde doktorum kalp atışı oluşmadığını kesenin alınması gerektiğini söyledi. biz kabullenmeyip başka bir doktora daha gittik o da 1 hafta daha bekleyelim dedi daha sonra devlet hastahanesine gittim tekrar kalp atışları oluşmamış bir hafta bekleyelim cevabını duydum bir hafta sonra tekrar devlet hastahanesi gittim ve doktor bebeği gördüm kalp atışları oluşmuş dedi ancak kalbi yavaş atıyor dopplere yönlendireceğim seni dedi biz sevinçten ağladık. Öğlden sonra dopplere girdim hop tekrar bebek kalp atışları yok dendi ve ertesi güne kürtaj randevusu verildi. Ertesi gün hastahaneye yatışım yapıldı damar yolum açıldı ameliyathaneye gitmeden son muayeneye aldılar bu sefer 4 doktor geldi ve bir şey görüyoruz bebek olabilir dediler hiç kanamam da olmamıştı bu drumda alamayız dediler. eşim ve benim psikolojim mahvoldu 10 gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. neler hissettiğimi anlatamam bile. en son cuma günü bir prof. bulduk ve kendimizi ona teslim ettik. doktoru gerçekten çok sevdik ve artık başka doktora gitmeyi düşünmüyoruz. doktor bebeğin %100 var olduğunu söyledi (boş gebelik denilmişti) geç yerleşme nedeniyle bu sıkıntıları yaşamışız henüz bebeğin kalp atışları yok olup olmayacağı da belli değil ama küçük de olsa bir mucize var. dua etmekten başka çaremiz yok ama erkenden aldırmamak gerekiyormuş bunu öğrendim. ilk doktoruma kalsaydı o gün alacaktı bebeğin olmadığından adı kadar emindi. eğer kanamanız ve ağrınız yoksa bekleyin kızlar. (tabiki doktorunuzun önerisi bu yöndeyse.) biz şu an crinone jele ve proluton iğneye başladık bebek gelişimi destekleyeceğini söyledi doktorum.

Çok sevindim Canım senin adına inş bebişe kavuşursun sağ salim. Benim çok az lekelenmem oldu ve karnımın altında kramp oldu benim hiç umudum yok ve Zaman geçmiyor tabii ki bekliycem mucize olursa belki:)) ve ikinci olcak eğer bu da boş gebelikse ve tekrar etmesi kalıtsal bi sorun olabilirmiş çok korkuyorum resmen psikolojim bozuldu

Kızlar bugün doktora gittim boş gebelik değilmiş Bebek ve yolk kesesi göründü ancak kalbi atmıyordu doktor kürtaj dedi böyle bi durumla karşılaşan oldumu

Merhaba Canım 3 ay önce bende boş gebelik yaşadım Bebek ve yolk kesesi görünmedi 1 hafta bekledim yine gözükmedi ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim dün doktora gittim tahminim 5+3 deyim Bebek'te yolk kesesi de görünmedi iki hafta bekleyelim dedi doktor tekrarlamaz diye düşünüyordum ama bu da öle olunca resmen yıkıldım inanmak istemiyorum ama galiba bu da boş gebelik ne düşüneceğimi bilmiyorum
Nekadar zaman sonra hamile kaldın bende aynı şeyi yaşadım 5 gün önce kürtaj oldum doktorum 1 hafta gectikten sonra ilişkiye girebilirsin dedi. Korunmayada gerek olmadığını söyledi. İlaç verdimi bana sadece demir ilacı ve folik asit verdi.

Off ya bendedr aynı durum var 9 haftada olmam lazım ama 7haftadayım 6+2 iken gittim kese cok güzel gelişmiş ama canlılık ve kalp atışı yok dedi boş gebelikte olabilir dedi 1hafta sonra gel dedi öle belli olur dedi ayrıca kan pıhtılaşmam var iğne ve coraspin kullanıyorm bilmiyorum aklım karışık

merhaba eşimle 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk. olamayınca tüp bebek yapmaya karar verdik. 26 ağustos ta 6 adet yumurtam toplandı. eşim 41 ben 29 yaşındayım. doktor bende yumurta yaşlanması başladığını söyledi yumurta sayıma bakarak. eşimin spermlerinde yavaşlık oduğunu da söyledi. fakat bunlar hamile kalamamak için çok sorun teşkil etmez de dedi. bizde 28 eylül de 5 günlük blastokist transferimizi gerçekleştirdik. 7 ekimde kanda betahcg 80.1 çıktı , 9 ekim de ise 152.5 çıktı.19 ekim de gittiğimizde doktora kese 4 hafta 5 günlük dedi. kalp atışı için 30 ekim e gün verdi. gittiğimizde kesenin boş olduğunu gördük. doktorumuz gerekli açıklamaları yaptı. 1 hafta daha beklemeye karar verdik ve 8. haftaya gelmiştik artık. yine bebek yoktu ve sonlandırmaya başladık ertesi gün, şu an ilaç kullanıyorum. perşembeye sonlandırmış olacağımızı varsayarak, şunu merak ediyorum ilk kez tüp bebek denedim ve boş gebelik çıktı ve hayatımda ilk kez duydum. bir sonrakinde yine böyle olur mu diye merak ediyorum yani belki de daha önce oldu da ben fark etmedim mi? bilemiyorum. açıkçası tekrar denemeye korkuyorum tekrar normal yollarla ya da tüp bebek denesem 2. kez yaşasam bu bana neyi gösterir?

Canım ikincidemi boş gebelik cikti

Off ya bendedr aynı durum var 9 haftada olmam lazım ama 7haftadayım 6+2 iken gittim kese cok güzel gelişmiş ama canlılık ve kalp atışı yok dedi boş gebelikte olabilir dedi 1hafta sonra gel dedi öle belli olur dedi ayrıca kan pıhtılaşmam var iğne ve coraspin kullanıyorm bilmiyorum aklım karışık
Peki boş gebelikmi çıktı

Merhaba arkadaşlar bugün Dr boş gebelik dedi kese nin içinde bebek görünmedi. Adet günü ne göre 8 haftalik hamileyim ama kese boyutu 6 haftalik çıkıyor .. geç döllenme olablir mi napıyım sizce başına gelen oldumu hiç kürtaj yaptirmam gerekiyormuş beklemelimiyim?
aynısını ben yaşadım boş gebelik ve ilaçla düşük yaptırdı doktor daha yeni regli oldum üstüne. hayırlısı olsun hakkında

Peki boş gebelikmi çıktı
Evet canm boş gebelik çıktı ozaman kürtaj oldum baya geçmiş üstünden sonra bida kesinlikle çocuk istemiyorum dedim nedenide ölümden döndüm nerdeyse.çok çabuk hamile kalan biriyim ayda kackere yumurtluyosam artık.aradan 7ay falan gecmişti kaza ya minicik bi kaza yaşanmış ki hatırlamıyorum hamile kaldım yine çok sıkıntılar yaşadım Allahıma şükür bebişimi kızımı kucağıma aldım 5 aylık masallahhh :)

Evet canm boş gebelik çıktı ozaman kürtaj oldum baya geçmiş üstünden sonra bida kesinlikle çocuk istemiyorum dedim nedenide ölümden döndüm nerdeyse.çok çabuk hamile kalan biriyim ayda kackere yumurtluyosam artık.aradan 7ay falan gecmişti kaza ya minicik bi kaza yaşanmış ki hatırlamıyorum hamile kaldım yine çok sıkıntılar yaşadım Allahıma şükür bebişimi kızımı kucağıma aldım 5 aylık masallahhh :)
Allah bağışlasın canım ben 3 hafta önce sanciyla düşük yaptım boş gebelik cikti inşallah tekrar hamile kalirim

Back
X