Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekadar zaman sonra hamile kaldın bende aynı şeyi yaşadım 5 gün önce kürtaj oldum doktorum 1 hafta gectikten sonra ilişkiye girebilirsin dedi. Korunmayada gerek olmadığını söyledi. İlaç verdimi bana sadece demir ilacı ve folik asit verdi.Merhaba Canım 3 ay önce bende boş gebelik yaşadım Bebek ve yolk kesesi görünmedi 1 hafta bekledim yine gözükmedi ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim dün doktora gittim tahminim 5+3 deyim Bebek'te yolk kesesi de görünmedi iki hafta bekleyelim dedi doktor tekrarlamaz diye düşünüyordum ama bu da öle olunca resmen yıkıldım inanmak istemiyorum ama galiba bu da boş gebelik ne düşüneceğimi bilmiyorum
Canım ikincidemi boş gebelik ciktiMerhaba Canım 3 ay önce bende boş gebelik yaşadım Bebek ve yolk kesesi görünmedi 1 hafta bekledim yine gözükmedi ve kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim dün doktora gittim tahminim 5+3 deyim Bebek'te yolk kesesi de görünmedi iki hafta bekleyelim dedi doktor tekrarlamaz diye düşünüyordum ama bu da öle olunca resmen yıkıldım inanmak istemiyorum ama galiba bu da boş gebelik ne düşüneceğimi bilmiyorum
Peki boş gebelikmi çıktıOff ya bendedr aynı durum var 9 haftada olmam lazım ama 7haftadayım 6+2 iken gittim kese cok güzel gelişmiş ama canlılık ve kalp atışı yok dedi boş gebelikte olabilir dedi 1hafta sonra gel dedi öle belli olur dedi ayrıca kan pıhtılaşmam var iğne ve coraspin kullanıyorm bilmiyorum aklım karışık
aynısını ben yaşadım boş gebelik ve ilaçla düşük yaptırdı doktor daha yeni regli oldum üstüne. hayırlısı olsun hakkındaMerhaba arkadaşlar bugün Dr boş gebelik dedi kese nin içinde bebek görünmedi. Adet günü ne göre 8 haftalik hamileyim ama kese boyutu 6 haftalik çıkıyor .. geç döllenme olablir mi napıyım sizce başına gelen oldumu hiç kürtaj yaptirmam gerekiyormuş beklemelimiyim?
Evet canm boş gebelik çıktı ozaman kürtaj oldum baya geçmiş üstünden sonra bida kesinlikle çocuk istemiyorum dedim nedenide ölümden döndüm nerdeyse.çok çabuk hamile kalan biriyim ayda kackere yumurtluyosam artık.aradan 7ay falan gecmişti kaza ya minicik bi kaza yaşanmış ki hatırlamıyorum hamile kaldım yine çok sıkıntılar yaşadım Allahıma şükür bebişimi kızımı kucağıma aldım 5 aylık masallahhh :)Peki boş gebelikmi çıktı
Allah bağışlasın canım ben 3 hafta önce sanciyla düşük yaptım boş gebelik cikti inşallah tekrar hamile kalirimEvet canm boş gebelik çıktı ozaman kürtaj oldum baya geçmiş üstünden sonra bida kesinlikle çocuk istemiyorum dedim nedenide ölümden döndüm nerdeyse.çok çabuk hamile kalan biriyim ayda kackere yumurtluyosam artık.aradan 7ay falan gecmişti kaza ya minicik bi kaza yaşanmış ki hatırlamıyorum hamile kaldım yine çok sıkıntılar yaşadım Allahıma şükür bebişimi kızımı kucağıma aldım 5 aylık masallahhh :)