boş gebelik

Merhaba ,Benimde son adet 21 aralık idi ama gebelik kesem 3 hafta geriden geliyordu. 22 subat P.tesi kanamam oldu ve hastaneye gittim ,alttan muayene yapıldı ve kesenin boş olduğu ve vücudunda keseyi atmaya calıstıgını öğrendim yani boş gebelik ve düşük oldu. Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Bu benim 2, gebeliğim ilkinde de bebek karnımda 2,5 aylık iken kalbi durmuştu. İlk inde cok üzülmüştüm cunku o zaman bir can kaybetmiştim am aşimdi o kadar üzülmedim çünkü kese boş yani kaybetiğim bir can yok. Hayırlısı olsun insallah.

Merhaba kızlar 5 gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok dedi. Bu durumu yaşayan varmı? Korkuyorum biraz. Tekrar hamile kalmak çok istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum bu durumu yaşayan ve sağlıklı gebe kalan varmı?

Merhaba kızlar 5 gün önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum doktor korunmana gerek yok dedi. Bu durumu yaşayan varmı? Korkuyorum biraz. Tekrar hamile kalmak çok istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum bu durumu yaşayan ve sağlıklı gebe kalan varmı?
merhaba, bende aynı seyi yasadım ve kurtaj oldum ama 3 regl i sonrası hamile kalmam soylendi oncesinde vucut kendini toplamamıs oluyor dediler.bence bir baska doktorada sorun.

Back
X