Boş gebelik

Arkadaslar en son regl günüm 6 Kasım ilk Doktora gittiğimde kese görülmedi ikinci gittiğimde göründü ama boş kese en son dün gittim kese yine boş kalp atışı duyulmadi doktorum boş gebelik olabilir 1 hafta bekleyelim yine kalp atışı olmazsa kürtaj yapıcaz dedi ... Bu şekilde olan arkadaşlar varmı sonradan kesede bebek görünür mü

Arkadaslar en son regl günüm 6 Kasım ilk Doktora gittiğimde kese görülmedi ikinci gittiğimde göründü ama boş kese en son dün gittim kese yine boş kalp atışı duyulmadi doktorum boş gebelik olabilir 1 hafta bekleyelim yine kalp atışı olmazsa kürtaj yapıcaz dedi ... Bu şekilde olan arkadaşlar varmı sonradan kesede bebek görünür mü
Şimdiye görünmesi gerekirdi onun dış gebeligi biliyorum ama boş gebeligi tam olarak bilmiyorum tam yorum yapamam ama en azından konun üste çıksın

Gecmis olsun..

Bos gebelik kese olup ta icinde bebegin olusmamasi durumu....diger adiyla su gebeligi...
Gec dollenmeden dolayi da olabiliyor....bebegin gorenmeme durumu...

Suan net kac haftalik siniz bilmiyorum ama 10.haftaya kadar beklenilmesi gerektigini biliyorum..

Canim seni üzmek istemem ama saydim da şu an 8 haftalik falansin. Tabi geç döllenme olmadıysa. Eğer geç dollenmeyse normal bir haftaya görünür. Ama eğer değilse 8 haftada çoktan görünmesi gerekirdi. Benim başımdan geçti daha 5 haftalikti kese gelişmedi. Düşük yaptım kendiliginden. O dönemler çok ağlamıştım ama şimdi şükürler olsun diyorum demek ki sagliksizdi. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şu an kucagimda 6 aylik bir bebegm var. Kuzeniminkide büyüktü onunkide boş gebelikmis. Kese büyüyor ama içinde bişey yok. O mecbur kürtaj olmak zorunda kaldı. Ama 2 ay sonra o da hamile kaldı ve şu ann onun bebisi de 3 aylık oldu. Yani bunları sana yazıyorum ki sakin üzülme. Her şer de bi hayır vardır. Bi kere hamile kaldıysan gene kalırsın.

Hemen hemen 8 haftalik sanırım 5 gün sonra tekrar bakacak yoksa kürtaj dedi bakalım hayırlısı olsun ...

Gecen yil benimde oyle olmustu kese gorundu bebek yoktu.10 haftaya kadar bekledik sonra kurtajla aldilar.kurtajda zor degil anlamiyosun bile ama insan bebek olmamasina uzuluyor.uc ay sonr yine hamile kaldim suan yedi aylik ikiz bebeklerim var.herseyde bir hayir vardir

Bugün dayanamadım başka bir Dr. Gittim oda henüz 4 haftalik fakat dedi kalp atışı olmaması normal dedi kafam iyice karıştı bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun

Boş gebelik olduğunu söyleyip se sonradan kese de bebek oluşur mu böyle olan var mı

En son 1 hafta önce gittim yoktu 1 hafta bekle kendi düşebilir olmazsa kürtaj dedi 4 5 gündür şiddetli bel ağrım vardı dün de hafif kanamalar başladı ve bugün şiddetli sancı çektim pıhtılar geldi az az ... ve avuç içi kadar bir parça düştü ağrılarım azaldı inşallah kürtaj a gerek kalmaz düştü sanırım ilk kez böyle Bi olay yaşadım

Back
X