boş hattan rahatsız eden kimliği belirsiz kişi

Her şey olabilir canım.Cok temkinli davran bu aralar.Benin bir arkadaşıma da yenisi oldu öğrencinin dayisi cıktı.Demem o ki sen tanımazsın ama seni çok tanıyan biri de olabilir
Ben de bunu anlamıyorum. Nasıl buluyorlar numaraları ya? Hadi polis olur, savcı olur yada mobil şirkette çalışan birisi olur anlarım da öğrenci dayısı kim ya? Ne cesaret? Sen kimsin? Bu ne özgüven? En sinir olduğum şey. Anlarım derken onlar rahatça numarayı bulabilir demek istedim. Yanlış anlaşılmasın.
 
Öğretmenseniz öğrencileriniz yada onların bir akrabası bile yapabilir. Benim bir öğrencim de bana merhaba ben x diye mesaj atmıştı. Kendi adını yazmamış ama whatssapp profili kabak gibi ortada. Eğer ben cevap verseydim devam edecekti muhtemelen.
öğrenci değil de velisi olabilir gibi geliyor bana da
 
Her şey olabilir canım.Cok temkinli davran bu aralar.Benin bir arkadaşıma da yenisi oldu öğrencinin dayisi cıktı.Demem o ki sen tanımazsın ama seni çok tanıyan biri de olabilir
bende öğrenci velisi diye düşünüyorum öğrenmek de istiyorum kim.arkadasınız nasıl öğrenci savciliğa mı verdi
 
savcılık bulamadı mı kim olduğunu dava açtınız mı? yoksa direk dava talebi re mi edildi? sapıkça şeyler yazmıyor ben küfür de ettim hatta artık.saygısız bı sey yazmadı.hep siz ifadesiyle yazıyor fakat rahatsız edici yazdıkları.takip etmesi alttan tehditleri..

savcılığa şikayet edin illa tehdit vs. olmasına gerek yok
kişilerin huzur ve sükununu bozma diye bir suç var onu dayanak gösterirsiniz
 
Bugun farkli bir numaradan hayirli cumalar dilerim diye yine mesaj geldi.whatsaptan baktim deadpool yaziyordu durumda engelledim hemen.o kisi ve yeni hattiudi sanirin.vazgecmiyor kimse.savciliga gittigi.de dilekce ic8n yonlendirirler mi yoksa bir avukata once dilekcemi uazdirmali miyim?
 
Back
X