boş kese + guatr

pembemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
21
8
86
kızlar adetim 3 gün gecekince test yaptım ve pozitif çıktı o gün cuma olduğu için bir de acilden kan testi yaptırdım HCG 930 çıktı hesaplarıma göre 4+5günlük hamileyim
sonra 5+2günlükken doktora gittim ultrosonla baktı ve kese göründü 4,4mm sonrasın kan tahlilleri ve idrar tahlili yaptırdı ben doktora heyecandan soramadım o kese boş olma ihtimali var mı çevreme rahatça hamileyim diyemiyorum bir daha doktor 2 hafta sonra geldi çok heyecanlı sizce boş olsa belli olur muydu
bir de guatr çıktı onun için de dahileye hap verdi iyice moralim bozuldu:(

bence çevrene bebeğin kalp atışları duyulduktan yada 3 ay geçtikten sonra söylemek an mantıklısı üzülmemek için.daha yeni 7 haftada kalp atısı duyulur kesin
tsh değerin kaç endokrine gidip tahlillerini yaptırıp ilaç kullan sıkıntı yapma bence tedavi altına alınabilen bişi

Hayirli olsun allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin, bencede bebeği görene kadar çevreye bisey deme. Guatr dediğiniz tiroid olsa gerek, hamilelikte yükselişe geçiyor maalesef. Bende her sabah ilacimi kullanıyorum gozetim altinda tutuldugu surece bir sorun olmuyor.

Hayirli olsun allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin, bencede bebeği görene kadar çevreye bisey deme. Guatr dediğiniz tiroid olsa gerek, hamilelikte yükselişe geçiyor maalesef. Bende her sabah ilacimi kullanıyorum gozetim altinda tutuldugu surece bir sorun olmuyor.
Cok tesekkurler arkadaşlar
Tsh once 8 ertesi gun 4 cikti doktor da biraz şaşırdı 25 mcg euthyrox ilacini yazdi inşallah sıkıntı olmaz
Bayramda ailelere soylemek istiyorum bir yandan da kalp atışını duymak istiyorum cok kararsizim:KK43:

Back
X