Merhaba , 31 mayısta ilaç kürtajı oldum. 9 haftalık boş kese hamileliyi yüzünden. üzerinden 7 hafta geçti. 25 haziranda regl oldum. şu an test böyle çıkıyo. 4 tane yaptım hepsi böyle. eski hamileliyimden kalan Beta HCG ola bilir mi? şu an testde çıkan
Bazen testler yalancı pozitif veriyor. Eğer test doğruysa yeni gebeliktir. ilk adeti olmuşsunuz. Beta sıfırlanınca adet olunuyor. Muhtemelen yeni gebelik olmuş. Kan testi verip netlestirin
Merhaba , 31 mayısta ilaç kürtajı oldum. 9 haftalık boş kese hamileliyi yüzünden. üzerinden 7 hafta geçti. 25 haziranda regl oldum. şu an test böyle çıkıyo. 4 tane yaptım hepsi böyle. eski hamileliyimden kalan Beta HCG ola bilir mi? şu an testde çıkanEki Görüntüle 3619192
Hayır canım eskisinden kalan olamaz çünkü boş gebelikte zaten kürtajla veya düşükle hangisini yaptıysan hcg düşüyor reglle birlikte de tamamen sıfırlanıyor. Belli ki bu yeni bir gebelik kan ver bakalım
Hayır canım eskisinden kalan olamaz çünkü boş gebelikte zaten kürtajla veya düşükle hangisini yaptıysan hcg düşüyor reglle birlikte de tamamen sıfırlanıyor. Belli ki bu yeni bir gebelik kan ver bakalım
Bazen testler yalancı pozitif veriyor. Eğer test doğruysa yeni gebeliktir. ilk adeti olmuşsunuz. Beta sıfırlanınca adet olunuyor. Muhtemelen yeni gebelik olmuş. Kan testi verip netlestirin
aslında hep kullandığım test, amma gebelik olmadığı sürece asla ikinci çizgiyi görmezdim. şimdi 4nü yaptım hepsi aynı. evet yarın kan vericem. teşekkür ederim
Bende boş gebelikten 1 adet gördükten sonra ikinci adeti beklerken hamile oldugumu ogrendim. Bende mayıs sonu düşük yaptim haziranda adet gördüm temmuzda hamile oldumu ogrendim. Şükür sağlıklı doğdu bebeğim. Sizinde inşallah sağlıkla ilerler
Bende boş gebelikten 1 adet gördükten sonra ikinci adeti beklerken hamile oldugumu ogrendim. Bende mayıs sonu düşük yaptim haziranda adet gördüm temmuzda hamile oldumu ogrendim. Şükür sağlıklı doğdu bebeğim. Sizinde inşallah sağlıkla ilerler