Boş kese ve kürtaj

herseygizlisakli

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
137
29
298
38
İzmir
Merhaba, 7 haftalık gebeyim ve bebeğin kalp atışı duyulmuyor. Doktor cuma yine duymazsak kürtaj yapılması gerektiği söyledi. anneler telaşlanmasın diye haber vermedik, doktor da 15 dakikalık kısa bir operasyon olacağını söyledi neden kalp atışı gelmediğine dair net bir açıklama yok. Ne yapmalıyız nelere dikkat etmeliyiz cuma çok zorlar mı sizce

Merhaba, 7 haftalık gebeyim ve bebeğin kalp atışı duyulmuyor. Doktor cuma yine duymazsak kürtaj yapılması gerektiği söyledi. anneler telaşlanmasın diye haber vermedik, doktor da 15 dakikalık kısa bir operasyon olacağını söyledi neden kalp atışı gelmediğine dair net bir açıklama yok. Ne yapmalıyız nelere dikkat etmeliyiz cuma çok zorlar mı sizce
Gecmis olsun canim bebek görünüyor ama kalp atışımi yok yoksa kese var bebekmi yok cunku boş gebelik dedigimiz kese oluyor ama icinde bebek olmuyor bende yasadim ama bebek var kalp atışı yoksa o bos gebelik olmaz. Benimde şöyle olmustu ilk 5 haftalikta ogrendim kese göründü doktor 10 gün sonra gel dedi gittim kesen olduğu gibi duruyor hic buyumemis kese dedi hatta kese buyuseydi beklerdik bebek oluşur belki diye dedi bence bi doktora daha görünun derim eğer bebek varsa kalp atışı bazilarinin gec olabiliyor kürtaj zor diyemem anestezili yaptrmistim ben kanama oluyor hafif ağrı okadar

8. Haftaya hatta 10. Haftaya kadar bekleyen var.
Siz bi kaç doktora daha gidin.

geçen yıl bizim de başımızdan böyle bir durum geçti. Kese geç oluştu , onu atlattık bu defa da kalp atışı duyulmadı. Ben 9 . Haftaya kadat bekledim bir umut bildiğim kadarıyla beklemekye hiçbir sakınca yok arkadaşlar haklı. Bana zaten bebek yoksa kanaman başlar demişti öyle de oldu.
Ayrıca umarım bebek vardır ama yoksa da korkma hiç, ben apar topar olmuştum. Ne ağrı ne sızı adet görüyormuşsun gibi oluyor sonrasında. Umarım güzel haberler alırız senden

Back
X