boş konuşan boş belen insanlar sinirim tavan yaptı..!!

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.985
7.192
398
tam karsı masamda bır iş arkadasım var, benden fazla maas alıyor ve kendi meslegımızı ıcra edıyoruz...
ıs yapmak ıstemez-çalışmak ıstemez- hep bır memnunıyetsızlık- ama sorsan kurumu o urtarmıs bugune kadar hep o çalışmış başkaalrı yatmış kii alakası yokk, gözün gördüğüne söz işlemiyor..
sabah yine başladı bir mevzu konuşurken ben şunu yaptım bunu yaptım demeye, geldiler bana solsan soldan yeetr artık ne yaptıysan yaptın gecmıste kalmıs ben cok sıkıldım bu muhabbetlerden aynı seylerı duymaktan dedım..
konusamayacak mıyız dıye sordu?
cevap vermedım...
o kadar gıcığım ki hem yan gelıp yatar , hem de ben cok calısıyorum havalarında, bır kaşık suda boğasım gelıyor bazen..
sabır cekıyom susuyom...

Genelde hep öyle olur.
Çok emek veren insanlar bunun karşılığını alamayınca çok dertlenir hep paylaşma isteği duyar.
İnsana ihanet gibi geliyor gerçekten...
Ben aşk acısı gibi hissetmiştim yüreğimde bunu...

nerdeyse her iş yerinde vardır böyle tipler..sen boşver onu..konuşsun dursun...başka şeylerle ilgilen

biraz hamilelik sendromu var gibi ... boyle insanlar heryerde var fazla takmayın bebek stres olmasın...

Hiç umursamam bile. Ben kendi işime bakarım. Bana ne milletten? Herkesin emeği, çalışması kendine. Ben emek verip hakkımı alıyorsam, yan gelip yatan rahatsa onu ben değil patron düşünsün.

malesef her iş yerinde var bu tipler..
onlar herşeyi yaparlar şirketi kurtarırlar vs vs
gülün geçin deseydin ya ben lafa bakmam icraata bakarım diye :-)

Zaten kimde ne eksikse onu dillendirir bence
Yaptım ettimler güzelimler filan hep ego tatmini

Ama sende ani bi çıkış yapmışsın, çok var o tiplerden..

arkadaslar birincisi şirket diye bir durum yok ikimizde memuruz devlet daıresınde çalışıyoruz.
ıkıncısı bu arkadas sorunlu bır tıp, gercekten yan gelıp yatıyor, zamanında yaptım dedıgı ıslerı de bılıyoruz cunku aynı bırımdeyız , bızım gunluk performansımız var mesela gunluk 10 adet ıs yapmamız gerek dıyelım o yapar 2 tane ben olmasam bu bırımın ısler yurumez modunda sureklı..

çalışırsın hakkını alamazsın amenna ama yan gelıp yatıp, bırde ustune yersız muhabbetlere gırınce sınırım tavan yapıyor.

ve son olarak gebelıkle alakası yok bu tepkımın, kendısının yuzune karsıda cok konustum ama nato kafa nato mermer...

bırde ben ısımı yaparım alırım maasımı, gerısı onun vıcdanına kalmıs dıyemıyorum cunku aynı ısı yaparken benden 1000 tl fazla maas alan bırı (uzman kadrosunda oldugu ıcın maaşı fazla, onuda zamanında bedavaya almıs, taserondan gelıp uzman olmus, ben kpss ıle atandım ve su an uzman olmak ıstesem alese-yds ye gırmem bellı bır puan almam ustune kurumun mulakatını gecmem gerek) karsımda boş boş oturunca benımde çalışma şevkim gidiyor.. :KK66:

arkadaslar birincisi şirket diye bir durum yok ikimizde memuruz devlet daıresınde çalışıyoruz.
ıkıncısı bu arkadas sorunlu bır tıp, gercekten yan gelıp yatıyor, zamanında yaptım dedıgı ıslerı de bılıyoruz cunku aynı bırımdeyız , bızım gunluk performansımız var mesela gunluk 10 adet ıs yapmamız gerek dıyelım o yapar 2 tane ben olmasam bu bırımın ısler yurumez modunda sureklı..

çalışırsın hakkını alamazsın amenna ama yan gelıp yatıp, bırde ustune yersız muhabbetlere gırınce sınırım tavan yapıyor.

ve son olarak gebelıkle alakası yok bu tepkımın, kendısının yuzune karsıda cok konustum ama nato kafa nato mermer...

bırde ben ısımı yaparım alırım maasımı, gerısı onun vıcdanına kalmıs dıyemıyorum cunku aynı ısı yaparken benden 1000 tl fazla maas alan bırı (uzman kadrosunda oldugu ıcın maaşı fazla, onuda zamanında bedavaya almıs, taserondan gelıp uzman olmus, ben kpss ıle atandım ve su an uzman olmak ıstesem alese-yds ye gırmem bellı bır puan almam ustune kurumun mulakatını gecmem gerek) karsımda boş boş oturunca benımde çalışma şevkim gidiyor.. :KK66:

hatice değil netice önemli almışmı uzamanlığı almış ne kadar sinir olursan ol o daha fazla para alacak bence sende hırs yap kazan sınavları şartlar eşitlenir...

hatice değil netice önemli almışmı uzamanlığı almış ne kadar sinir olursan ol o daha fazla para alacak bence sende hırs yap kazan sınavları şartlar eşitlenir...
parasında gözüm yok ama hak etmiyor, üstüne üstük boş boş konuşuyor, beni sinir eden kısmı o...

adam haklı biliyor musun ?
sen ne kadar çalışsan da çenen çalışmıyorsa sen çalışmıyor muamelesi görüyorsun.
ne yazıkki böyle olmuş artık.
elin değil çenen işlesin yeter.

Umursamayın dicem ama nafile.. bence dinlemediğinizi gösterin. Sanki işe dalmış hiç birşeyi kulağınız duymuyor gibi yapın. Kulaklıktan müzik dinleyin dicem ama her zaman mümkün olmayabilir. Ama aşırı tepki verme hep aynı yerdesiniz nihayetinde.

bırde ben ısımı yaparım alırım maasımı, gerısı onun vıcdanına kalmıs dıyemıyorum cunku aynı ısı yaparken benden 1000 tl fazla maas alan bırı (uzman kadrosunda oldugu ıcın maaşı fazla, onuda zamanında bedavaya almıs, taserondan gelıp uzman olmus, ben kpss ıle atandım ve su an uzman olmak ıstesem alese-yds ye gırmem bellı bır puan almam ustune kurumun mulakatını gecmem gerek) karsımda boş boş oturunca benımde çalışma şevkim gidiyor.. :KK66:[/QUOTE]

Bald yaptığım yerleri yapmanı tavsiye ederim inan ki değer emeğe ve sana iyi gelecek.

Back
X