- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
arkadaslar birincisi şirket diye bir durum yok ikimizde memuruz devlet daıresınde çalışıyoruz.
ıkıncısı bu arkadas sorunlu bır tıp, gercekten yan gelıp yatıyor, zamanında yaptım dedıgı ıslerı de bılıyoruz cunku aynı bırımdeyız , bızım gunluk performansımız var mesela gunluk 10 adet ıs yapmamız gerek dıyelım o yapar 2 tane ben olmasam bu bırımın ısler yurumez modunda sureklı..
çalışırsın hakkını alamazsın amenna ama yan gelıp yatıp, bırde ustune yersız muhabbetlere gırınce sınırım tavan yapıyor.
ve son olarak gebelıkle alakası yok bu tepkımın, kendısının yuzune karsıda cok konustum ama nato kafa nato mermer...
bırde ben ısımı yaparım alırım maasımı, gerısı onun vıcdanına kalmıs dıyemıyorum cunku aynı ısı yaparken benden 1000 tl fazla maas alan bırı (uzman kadrosunda oldugu ıcın maaşı fazla, onuda zamanında bedavaya almıs, taserondan gelıp uzman olmus, ben kpss ıle atandım ve su an uzman olmak ıstesem alese-yds ye gırmem bellı bır puan almam ustune kurumun mulakatını gecmem gerek) karsımda boş boş oturunca benımde çalışma şevkim gidiyor..
parasında gözüm yok ama hak etmiyor, üstüne üstük boş boş konuşuyor, beni sinir eden kısmı o...hatice değil netice önemli almışmı uzamanlığı almış ne kadar sinir olursan ol o daha fazla para alacak bence sende hırs yap kazan sınavları şartlar eşitlenir...
arkadaslar birincisi şirket diye bir durum yok ikimizde memuruz devlet daıresınde çalışıyoruz.
ıkıncısı bu arkadas sorunlu bır tıp, gercekten yan gelıp yatıyor, zamanında yaptım dedıgı ıslerı de bılıyoruz cunku aynı bırımdeyız , bızım gunluk performansımız var mesela gunluk 10 adet ıs yapmamız gerek dıyelım o yapar 2 tane ben olmasam bu bırımın ısler yurumez modunda sureklı..
çalışırsın hakkını alamazsın amenna ama yan gelıp yatıp, bırde ustune yersız muhabbetlere gırınce sınırım tavan yapıyor.
ve son olarak gebelıkle alakası yok bu tepkımın, kendısının yuzune karsıda cok konustum ama nato kafa nato mermer...
bırde ben ısımı yaparım alırım maasımı, gerısı onun vıcdanına kalmıs dıyemıyorum cunku aynı ısı yaparken benden 1000 tl fazla maas alan bırı (uzman kadrosunda oldugu ıcın maaşı fazla, onuda zamanında bedavaya almıs, taserondan gelıp uzman olmus, ben kpss ıle atandım ve su an uzman olmak ıstesem alese-yds ye gırmem bellı bır puan almam ustune kurumun mulakatını gecmem gerek) karsımda boş boş oturunca benımde çalışma şevkim gidiyor..[/QUOTE]
Bald yaptığım yerleri yapmanı tavsiye ederim inan ki değer emeğe ve sana iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?