boş yaşamış olma hissi

Evlenmeyenlerin gönlünce yaşayabileceği bir ortam yok da o yüzden.toplum yabani, insanlar çekingen ve mutsuz.birini zamanında kafalayıp, yalnız kalmamayı garantilemek şükür sebebi oluyor hem toplum hem de birey açısından.en azından çoluk çocuk yaparız, vakit geçer, kalabalıklaşırız diye bakılıyor.eee bu şartlara altında haksız da sayılmazlar.flört etmeyi, tanışmayı, hayattan keyif almayı bilmeyen insanlarla yaşıyoruz.kırl tılda bir birini bulan yapışıyor mecburen.gençlerin en coşkulu en hareketli yaşaması gereken dönemler, eyvahh birini bulamayacak mıyım kaygısıyla zehir oluyor.en büyük örneği de burası.beşpara etmez heriflerle ömür tüketenler mi dersin, başkasını bulamam diye dayağı, hakareti sineye çeken mi? Kendini istemeyen erkeğin peşinden koşup,dururken gururunu, onurunu hiçe sayan mı? Yazık gerçkten.
Ben nişan atmakla iyi mi yaptim kötü mü düşünceleri yokluyo şuan. En azından biri vardı ama beni anlamayan biriyle ne kadar ömür geçerdi işte orası var bir de

Hayat böyle. İniş ve çıkışlarla. Geçen yıl heyecanlı ve mutluydunuz. Bu aralar melankoliksiniz. 3 sene sonra apayrı bir yerde olacaksınız. Ne güzellikler ve kötülükler sonsuza dek sürüyor. O nedenle güzellikleri yaşarken keyfini sürmek, doya doya yaşamak, kötülükleri yaşarken de bunların geçeceğini bilerek güzel günlere odaklanmak lazım.

30larımın sonlarındayım. Çok sevdiğim ve mutlu olduğum bir eşim ve çocuklarım var. Ben de kariyer yapamadım. İş hayatında başarılı olamadım. Şimdi size yazarken yüzleştim kendimle. Össde fen ve matematikte neredeyse full yapmış yurtdışında dahi geçerli bir üniversite diploması sahibi olmuşken çalışmıyorum ve çalışmaya cesaretim de yok. Hayatta hepimiz birşeyleri kaçırıp birşeyleri yakalıyoruz. Yakaladıklarımızın kıymetini bilmek lazım. Kimse full+full değil. Sadece instagramda öyle yansıtanlar var. Hepimizin hayatı mutluluk be mutsuzluklarla örülü. Kendinizi iyi hissettiren şeylere odaklanın. Belki bir kurs belki bir youtube videosu yeni birşeyler öğrenmek size kendinizi iyi hissettirir (cümlelerim düşük olmuş olabilir tam konsantre olamadım)
Meşgul oldugum şeyler var ama birkaç gün tatilde hemen modum düşüyor.

Evet iniş çıkışlar var umarım çıkışları da kolaylıkla yakalayabiliriz. Aslında insanın canını daha çok yakan bir zamanlar boylesine mutlu eden şeylerin şimdi koskoca bir hayalkırıklığına sürüklemesi.
İş hayatınız konusunda hakkınızda hayirlisi budur belki, bana sorarsanız huzurlu bir yuva , herdaim yanında duran bir eşle herşeyin üstesinden gelinebilir:)

Evet iniş çıkışlar var umarım çıkışları da kolaylıkla yakalayabiliriz. Aslında insanın canını daha çok yakan bir zamanlar boylesine mutlu eden şeylerin şimdi koskoca bir hayalkırıklığına sürüklemesi.
İş hayatınız konusunda hakkınızda hayirlisi budur belki, bana sorarsanız huzurlu bir yuva , herdaim yanında duran bir eşle herşeyin üstesinden gelinebilir:)
Konunuzu meşgul ettiysek kusura bakmayın. Yazilanlari karşılıksız bırakmak istemedim

Ben nişan atmakla iyi mi yaptim kötü mü düşünceleri yokluyo şuan. En azından biri vardı ama beni anlamayan biriyle ne kadar ömür geçerdi işte orası var bir de
amaç sadece birini bulmak olamamalı, insan gerçekten anlaşılmk istiyor içi birine ısınsın bir ömür gerçekten sizi gelştirecek gelişiminize katkısı olacak bir yol arkadaşı istiyor.
meşgul etmediniz , aksine dertleşmek herkese iyi gelir :)

Bu ciddi düşünen adamları nereden bulurlar akıl sır erdiremoyorum yıllardır 😂😂. Çok da kötü durumda değilim, teklif de alırım zaman zaman ama kim, nasıl evliliğe kadar götürüyor, bu tarz erkekler nerede bir türlü anlayamadım.😂😂 bir erkeğin evlenmek istemesi bu yaşta hâlâ çok garip geliyor bana.
yahu düzgün temiz nerede ne konuşacağını bilen nerede ne yapacağını bilen mantıklı rasyonel bir kadınım
aldatmaycağımı bilir, derdinde sıkıntısında elinden tutacağımı yanında olacağımı bilir, çocuk yapsam gül gibi bakarım
madden hiç bir beklentim yok zaten ben ondan fazla kazanıyorum
gezmişim tozmuşum mesela görgüm birikimim yüksek sakin, kavga etmeyen, dırdır etmeyen, libidosu yüksek bir kadınım
adam neden evlenmek istemesin ki? ölüyor evlenelim diye

sorun şu ki
ben neden onunla evleneyim?
evlensem benim hayat standardım düşer ben bunu neden isteyeyim?

Arkadasin dedigi gibi evden calistiginiz icin iliskiniz olmuyor olabilir arkadasta oyle. Evde calismak cok bunaltici bence . Peki siz kac yasindasiniz acaba

Haklısın ama hayatında hiç bir erkekle nişanlanma aşmasına bile gelemeyen arkadaşlar var maalesef.seni okuyunca en azından nişanlanacak bir ilişki yaşayabilmiş diye düşünüyor bu insanlar.maalesef durum vahim toplumda.eskiden bekar bulamazdın, şimdi ilişkisi olan bulamıyorsun.bu kadar özgürleştik, eşit olduk erkeklerle, istediğimizi giydik, gezdik tozduk da daha mı iyi oldu sanki.eskiden insanlar hafif dekolteli ve süslü bir kadın görse bile hemen ilgi gösterirdi, bakardı, ederdi.şimdi bikiniyle gez, göz ucuyla bakan yok.karışamazsınız karışamazsınız, kadınları rahat bırakın diye diye yapmadığımızı bırakmadık.all işte şimdi de istemediğimiz kadar rahatız 😂😂. Kendimiz ettik kendimiz bulduk.eskiden en çirkin kadını bile ne yapıp edip evlendiren bir toplum vardı.

Son düzenleme:
yahu düzgün temiz nerede ne konuşacağını bilen nerede ne yapacağını bilen mantıklı rasyonel bir kadınım
aldatmaycağımı bilir, derdinde sıkıntısında elinden tutacağımı yanında olacağımı bilir, çocuk yapsam gül gibi bakarım
madden hiç bir beklentim yok zaten ben ondan fazla kazanıyorum
gezmişim tozmuşum mesela görgüm birikimim yüksek sakin, kavga etmeyen, dırdır etmeyen, libidosu yüksek bir kadınım
adam neden evlenmek istemesin ki? ölüyor evlenelim diye

sorun şu ki
ben neden onunla evleneyim?
evlensem benim hayat standardım düşer ben bunu neden isteyeyim?
Milletin kafa bir milyon.oturup adamaakıllı bu anlattıkları düşenecek erkek bile yok neredeyse onu diyorum.acayip acayip tipler.mantıklı düşünebilseler zaten bekar kadın kalmaz ortada.kimleri kimleri harcadilar.

Haklısın ama hayatında hiç bir erkekle nişanlanma aşmasına bile gelemeyen arkadaşlar var maalesef.seni okuyunca en azından nişanlanacak bir ilişki yaşayabilmiş diye düşünüyor bu insanlar.maalesef durum vahim toplumda.eskiden bekar bulamazdın, şimdi ilişkisi olan bulamıyorsun.bu kadar özgürleştik, eşit olduk erkeklerle, istediğimizi giydik, gezdik tozduk da daha mı iyi oldu sanki.eskiden insanlar hafif dekolteli ve süslü bir kadın görse bile hemen ilgi gösterirdi, bakardı, ederdi.şimdi bikiniyle gez, göz ucuyla bakan yok.karışamazsınız karışamazsınız, kadınları rahat bırakın diye diye yapmadığımızı bırakmadık.all işte şimdi de istemediğimiz kadar rahatız 😂😂. Kendimiz ettik kendimiz bulduk.eskiden en çirkin kadını bile ne yapıp edip evlendiren bir toplum vardı.
Öncesine dayanan bir ilişkim olmadı görücü usulüydü ve fazla muhafazakar biriyim ben de :)

Yani tam taniyamadan iyi olduğunu sanıp nisanlanmistim //

Benim de hiç boş kalmaya gelemiyorum.millet tatil yapacağım diye sevinir.ben 2 günde intiharin eşiğine geliyorum.çile çekmeye gelmişiz valla.😀

iyi olmuş, tecrübe.nasıl birisiydi ?
Başlarda iyiydi tabi çok efendi falan ama sonra dediğini zorla yaptırmaya çalışma yapmazsam trip , küsme ,laf sayma. Telefonu yüzüme kapatma , bazen sesini yükseltme vardı. Her sorunda beni bırak derdi mesela ben seni bırakamam ama sen bırakırsan saygı duyarım derdi hiç de öyle olmadı. Sonra sonra bunu azaltmisti ama. Eski konuştuğu kızla kiyaslardi bir de :) o çok mesaj atardı , iltifat ederdi vs.

Ha bir de ben tek yaşıyorum , yemeğimi de yapıyorum seninle birlikte olmak için evleniyorum demişti bu kadar düşük biriydi yani .
Bilmiyorum karakterini anlatmaya yeterli oldu mu ?

Bu ciddi düşünen adamları nereden bulurlar akıl sır erdiremoyorum yıllardır 😂😂. Çok da kötü durumda değilim, teklif de alırım zaman zaman ama kim, nasıl evliliğe kadar götürüyor, bu tarz erkekler nerede bir türlü anlayamadım.😂😂 bir erkeğin evlenmek istemesi bu yaşta hâlâ çok garip geliyor bana.
Kaç yaşındasın ?

Back
X