• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş yumurta

Mctgzm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
33
21
3
31
Merhabalar ikinci tüp bebeğimi yaptıracağım. İlkinde 8 yumurta toplandı hepsi boş çıktı. Şimdide adetümün ilk günü deyim ve yarın doktora gidicem karışım kullanmak istiyorum ballı karışımlar yumurta kaliteli olsun diye önerebileceğiniz markalar ve kullandığınız ürünler varsa paylaşırmısınız destek olalım beraber. Birbirimize bildiklerimizi aktaralım

Merhabalar ikinci tüp bebeğimi yaptıracağım. İlkinde 8 yumurta toplandı hepsi boş çıktı. Şimdide adetümün ilk günü deyim ve yarın doktora gidicem karışım kullanmak istiyorum ballı karışımlar yumurta kaliteli olsun diye önerebileceğiniz markalar ve kullandığınız ürünler varsa paylaşırmısınız destek olalım beraber. Birbirimize bildiklerimizi aktaralım
Merhabalar ikinci tedaviye başladınız mı

Merhabalar ikinci tedaviye başladınız mı
Merhaba Evet iki tedavimi başladım ve bitirdim şöyle söyleyeyim mart ayı benim için işkence bir aydı aynı şekilde Nisan ayının başı da öyle tedavimi başladım iğneleri mi Vuruldum yumurta toplama işlemine gittim toplam 37 yumurta toplandı ama bana 37 yumurtadan bir tanesinin bile sağlıklı bir yumurta olduğunu söyleme ler hepsi kalitesi sağlıksız yumurta almış döllenme için yani embriyo oluşması için yeterli düzeyde yeterli kalitede olmadığını söyledi Doktorum Bu süreçten sonra da benden genetik test istediğini söyledi keşke bunu önceki tedavilerinden önce de istemiş olsaydı genel bir test yapmış olsaydı her şeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin şu anda genetik test yaptırsam mı yaptırmazsam mı kararını dayım Bir türlü karar veremiyorum Daha doğrusu Hani genetik bir problem olduğunu da düşünmüyorum o yüzden hani karar veremiyorum açıkçası ama içimde de kuş bu kalmaması adına yaptırmayı da istiyorum Hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar versin bu ramazan ayında bu oruçlu halimiz ve dua ediyoruz Allah bütün dualarımızı kabul etsin

Back
X