• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşa giden zamanımız

seroo87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
15
6
86
38
Hayat ne kadar zor kimse memnun olmuyor. Herkes zamanla değişiyor. Kimseye güvenemiyorsun. Kendi paran varsa istediğin olur. O kadar mutsuzum ki bu konuda liseyi bitirdim ama üniversite okumadım hop kocaya şimdi anlıyorum her şeyi. Ama geç oldu. Koca bulsan iş yok. İş buluyorsun ayakların yere sağlam basıyor güçlüsün millete dert oluyor öyle sıkıldım bunaldim.

Reis hayallerini gerçekleştirebilirsin çünkü halen hayattasın...
Çok olumsuzluklara takılma pozitif yanlarını tut hayatın

Hayat ne kadar zor kimse memnun olmuyor. Herkes zamanla değişiyor. Kimseye güvenemiyorsun. Kendi paran varsa istediğin olur. O kadar mutsuzum ki bu konuda liseyi bitirdim ama üniversite okumadım hop kocaya şimdi anlıyorum her şeyi. Ama geç oldu. Koca bulsan iş yok. İş buluyorsun ayakların yere sağlam basıyor güçlüsün millete dert oluyor öyle sıkıldım bunaldim.
Bence hiçbirşey için geç değil.Biz bayanlara umutsuzluk yakışmıyor...Ben su an 34 yasındayım 2 bebeğim var ve ziraat okuyorum.Ayrıca çalışıyorumda.

Mutsuz olmak yerine bence ne yapabilirimde kendimi daha fazla geliştirebilirimi düşün.. be en önemlisi arkadaşım kimin ne dediğini hiç önemseme ağzı olan konuşuyor işte

Back
X