Bir kez daha anliyorumki bir yabanci ile ayni evde oturuyorum.Babama para gönderdim diye basladi ve susmadi.Hayatda kuaför bilmeyen eve temizlikci almayan yemeyen gezmeyen giyinmeyen yasamayan ben savruk cok harcayn biriyim.Ben ne bekliyorumki bu adami istemiyorsan nazinida cekemem diyip kapiyida gösterdi sadece cocuk icin mi hersey.Yazi zehir etti millet deniz günes yaparken ben sülalesiyle dipdibe onlara hizmet ederek ve yaranamayarak gecirdim.Zaten neyimi takdir etti ki??
Ben neden katlaniyorumki caresizlik yasadinizmi ayni evde yabanci kendime eziyet ederek yasiyorum.Abilerinin karilari bir basörtuye 250tl verirken o para icin aksama kadar calisirken ben bana nasil diyebiliyor beni tanimayan bu adamla niye yasiyorum ?yada ne yapmaliyim?
Ben neden katlaniyorumki caresizlik yasadinizmi ayni evde yabanci kendime eziyet ederek yasiyorum.Abilerinin karilari bir basörtuye 250tl verirken o para icin aksama kadar calisirken ben bana nasil diyebiliyor beni tanimayan bu adamla niye yasiyorum ?yada ne yapmaliyim?