boşanacağım eşim ne yapmaya çalışıyor...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
42
arkadaşlar konularımı okuyanlar bilir. boşanma aşamasındayım. eşim demeye dilimin varmadığı şahısla anlaşmalı olarak maddiyatta anlaşamadığımız için hakkımı aramak için çekişmeliye çevirdim. fakat eşimin it kopuk arkadaşlarından şahitlik istediğini duyumunu alıyorum. Fakat benim kimsenin yanında kanunen kusurlu sayılabilecek bir davranışım bir sözüm olmadı. ne yapmaya çalışıyor olabilir... tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum...

yalancı şahitler bulup seni kusurlu göstermeye çalışacak olabilir... başka birşey gelmedi aklıma..güçlü deliller lazım birini suçlamak için tabi..

muhtemelen öyle ama ne diyebilirler bulamıyorum bir şey. iki taraf da boşanmak isteyince çekişmeli boşanma nasıl oluyor..

zor bir mahkeme süreci olacaktır diye tahmin ediyorum.. nafaka , mal, eşya vs. eşin adaletli paylaşım olmasın diye seni süründürmeye çalışacak gibime geldi... zaten aksi takdirde anlaşmalı boşanırdınız.. sakın pes etme .. hakkını ara.. bırak mahkeme sürsün.. abimden biliyorum.. 3 yılı geçti hala sürüyor mahkemesi.. gerçekten hukuki yönden haklıysan , zarar gördüysen eninde sonunda senin lehine dönecektir herşey.. delillerin ve şahitlerin güçlü olursa süreç birazcık daha kısalır gibime geliyor.. Allah yardımcın olsun.. çok zor işler bunlar..

canım adı üstünde yalancı şahitlik bu senin birşey demene gerek yokki eşin arkadaşlarına ne söylemeleri gerektiğini söyleyecek onlarda onu söyleyecekler..
erkekler işte hiç bir zaman dürüst olamazlar herşeyleri hile hurda doludur Allah bildiği gibi yapsın bu erkekleri yaaa....

herkes herşeye şahitlik yapar yalan yada doğru.. ama hakimler onlar gibi günde kaç tane görüyorlar.. bir arkadaşıma eski patronu telefonda küfür etti.. kızda dava açtı.. adamı bir gör at hırsızı tipli gözü dönmüş bir adam.. şahit olarak akrabasını getirmiş.. kadın hakime denk geldik. adamı duruşmada hakim ağzıyla dövdü desem yeridir... ceza aldı tabi.. gözünün bebeğinin titremesinden yalanmı söylüyor doğrumu söylüyor anlıyorlar.. sen dua et içini ferah tut dediğim gibi haklı olduğuna inanıyorsan korkacak birşey yok bence. sadece bu süreç yıpratır biraz..

ben bu tarz dava görmedim. anlaşmalı olarak boşandım ama yemin ediliyor mahkemeden önce. yalan yemin mi edecekler şimdi:50:
çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

o kadar çok Allahsız var ki canım.. yeminde ederler merak etme..

olsun canım sen üzülme. dersin yalan beyan kendi arkadaşlarını getiriyor diyee. bozacının şahidi şıracı diye. inşallah adamdan anlayan bir hakime denk gelirsinde haklarını sonuna kadar korumanda yardımcı olur.. illa çıkar o birilerinden bi şekilde ama sen üzülme. ben boşanırken kendi arkadaşlarımdan şahitlik istedim biz bi yuvanın bozulmasına şahitlike demeyiz dediler. anlatırken hemde hepsi haklı olduğumu biliyorlar. sonuna kadar destekliyorlar ama biz %100 üne şahit olmadın hemen özür diliyordu sonra dediler.. hemde haklılığımı bile bile. mesela şimdi iyiki boşandın diyorlar, barışma diyorlar. ama evliyken boşan bile demediler senin kararın sen dha iyi bilirsin dediler..
arkadaş var çöplüğe götürür arkadaş var düzlüğe çıkartır..
bende benimkilere kızmıştım neden yardımcı olmuyorsunuz gözgöre göre neden yanlış yapmama izin veriyorsunuz diye..

olsun canım sen üzülme. dersin yalan beyan kendi arkadaşlarını getiriyor diyee. bozacının şahidi şıracı diye. inşallah adamdan anlayan bir hakime denk gelirsinde haklarını sonuna kadar korumanda yardımcı olur.. illa çıkar o birilerinden bi şekilde ama sen üzülme. ben boşanırken kendi arkadaşlarımdan şahitlik istedim biz bi yuvanın bozulmasına şahitlike demeyiz dediler. anlatırken hemde hepsi haklı olduğumu biliyorlar. sonuna kadar destekliyorlar ama biz %100 üne şahit olmadın hemen özür diliyordu sonra dediler.. hemde haklılığımı bile bile. mesela şimdi iyiki boşandın diyorlar, barışma diyorlar. ama evliyken boşan bile demediler senin kararın sen dha iyi bilirsin dediler..
arkadaş var çöplüğe götürür arkadaş var düzlüğe çıkartır..
bende benimkilere kızmıştım neden yardımcı olmuyorsunuz gözgöre göre neden yanlış yapmama izin veriyorsunuz diye..

ne kadar kötü de olsa onun adı yuva evlilik kimse bozulmasına şahitlik etmek istemez canım, arkadaşlarını eminim anlıyorsundur.

ne kadar kötü de olsa onun adı yuva evlilik kimse bozulmasına şahitlik etmek istemez canım, arkadaşlarını eminim anlıyorsundur.

valla anlamıyorum canım onlarada söyledim. onşar benim yerimde olsa mutlaka bence şöyle yada böyle diye fikrimi söylerdim. sonuçta arkadaşımın göz göre göre yanlış yapmasını istemem. 5 yılda anlayacağı şeyi 3 yılda anlamasını sağlarsam ne mutlu bana..

bu arada konu sahibi arkadaşımız sen neden boşanıyorsun? çocuk varmı kaç yıllık evlisin?

bazı insanlarda Allah korkusu yok canım yalan yere şahitlik yapabilirler :20:ama Allah eğriyi doğruyu görüyor haklı haksız er geç ortaya çıkacaktır sen içini ferah tut:31:

Back
X