Boşanamama Sorunsalı, yardım kızlar :(

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Kızlar boşanma davamı temyiz etmedim, kesinleşti. Karşı taraf anlaşmaya yanaşmıyordu ben de 3 yıl bekleyelim sonra otomatik boşanırız diye haber yolladım. Zaten icra ile alabileceğimiz birikmiş nafakayı ödemeyi kabul etti. Davayı kaybettiğim için bir de onun avukatını ödeyeceğim anlaşmaya bu şekilde yanaşıyormuş beyefendi.

Bir tek şartla yanaşırım dedim, benim avukatı zaten ödeyecek. Kendi avukatını da ödesn beni daha fazla zarara sokmasın bu şekilde yoksa kabul etmiyorum diye haber yolladım.

Şimdi biraz güce ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz? Psikolojimi güçlü tutmaya çalışıyorum :)

Temyize götürebilirmiş onlar, onların süresi henüz dolmadı. Temyiz ederlerse bana ne zararı olabilir?
Artı boşanmaya yanaşmıyordu sözde ama şimdi anlaşmayı kabul etti, acaba hayatında biri mi var :)

Ben bunu ıspatlarsam tekrardan canını acıtabilir miyim?

Bir de avukatına demiş ki ben bir çok zarara girdim altınları da aldı gitti. Biliyorsunuz eve doğru dürüst bir şey aldırtmamıştım masrafların çoğunu ben yapmıştım evlenirken..

Artı güya barışmaya gelmişti ya, ses kayıtlarını dinlemiş avukatım, resmen kayıt çekmek için barışmaya gelmiş.

Bu benimle niye evlendi hala anlayamadım.. Onun avukatı da benim avukatım da anlaşmam için bastırıyorlar. Napacağım ben..?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun. Bu arada hayatında biri varsa ne mutlu ileride karşına çıkmaz;)

Canım öncelikle geçmiş olsun. Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun. Bu arada hayatında biri varsa ne mutlu ileride karşına çıkmaz;)

teşekkür ederim canım :) anlaşmaya yanaşmazsam ne gibi şeylerle karşılaşırım aslnda bunu merak ediyorum :)

Ayrıca habersiz ses kaydı almak suçtur. Kişilerin özel hayatına müdahale suçtur!

Hicbirseyle karşılaşmazsın. Dava cekismeliye döner. Süreç uzar. İsteklerini avukatına ilet oda savunmasına eklesin.

Canını mı acıtmak istiyorsunuz? Sizden habersiz ses kaydı aldığı için suç duyurusunda bulunsun avukatınız önce.. Görsün dünya kaç bucak, sonra tıpış tıpış anlaşmaya gelir zaten...

teşekkür ederim canım :) anlaşmaya yanaşmazsam ne gibi şeylerle karşılaşırım aslnda bunu merak ediyorum :)
Eşiniz sizin mi sesinizi kayıt etmiş eğer öyleyse yaptıgı yasal olarak suç bunu mahkemede kullanabilirsiniz,eğer hayatında birisi varsa ispatlamanız gerek ne kadar mahkemelikte olsanız resmi olarak evliliğiniz devam ettigi için aldatmaya girer avukatınızla konuşun bu durumu.

davam sonuçlandı çekişmeli olarak bi senedir devam ediyoruz. reddedildi ıspat edemediğim için.

artı karşı taraf da boşanmak istemiyorum dedi.

şimdi temyize gidebilirlermiş. giderlerse nafaka işlemeye devam edecek ama sonra nolacak bu konuda yardım istiyorum?

yani karar bozulursa nolur bozulmassa nolur..

avukatım anlaşmaktan yana o yüzden ekstradan yardım alma gereği duydm :)

Geçmiş konularınızada baktımda, sadece altın isteme mevzusundan dolayımı boşanıyorsunuz şuan?

O bilezik istedi, siz vermediniz sizi sokakta bırakınca annenize gittiniz ve olay koptu.
Bu mu yani sebep?

davam sonuçlandı çekişmeli olarak bi senedir devam ediyoruz. reddedildi ıspat edemediğim için.

artı karşı taraf da boşanmak istemiyorum dedi.

şimdi temyize gidebilirlermiş. giderlerse nafaka işlemeye devam edecek ama sonra nolacak bu konuda yardım istiyorum?

yani karar bozulursa nolur bozulmassa nolur..

avukatım anlaşmaktan yana o yüzden ekstradan yardım alma gereği duydm :)

Canım boşanma sebebi neydi. Şahitler sayesinde haklı iseniz gazel güzel ispatlanırdı;( karşı taraf davayı alırsa kazandığınız maddi manevi tazminat ne ise onu ödemez. Ziynet her halükarda kadınındır. Bi kopukluk var olayda dava devam ediyorsa neyin temyizi bu;( biraz açın lütfen konuyu. Yada açık ama ben algılayamadım;(

dava sonuçlanmamış olsaydı karşı taraf temyize gidemezdi bu davada bir tuhaflık var anlamadım ben açıkçası...

yerinde olsam başka bir avukata daha danışırdım, gerçekten bi gariplik var seninkinde canım.

Geçmiş konularınızada baktımda, sadece altın isteme mevzusundan dolayımı boşanıyorsunuz şuan?

O bilezik istedi, siz vermediniz sizi sokakta bırakınca annenize gittiniz ve olay koptu.
Bu mu yani sebep?

yok değil çok mesele var, bu patlama noktasıydı.

Canım boşanma sebebi neydi. Şahitler sayesinde haklı iseniz gazel güzel ispatlanırdı;( karşı taraf davayı alırsa kazandığınız maddi manevi tazminat ne ise onu ödemez. Ziynet her halükarda kadınındır. Bi kopukluk var olayda dava devam ediyorsa neyin temyizi bu;( biraz açın lütfen konuyu. Yada açık ama ben algılayamadım;(

yalan kesinlikle söylettirmedim şahitlerime, kim ne duyduysa, e gördüyse onu anlattı ama hakimi ikna edemedik. karşı taraf yalancı şahitler getirdi.

hiç bir şey kazanamadım davadan reddedildi. mahkeme ben temyiz etmedğm için kesinleşti ama o temyize götürürse tekrardan kesinleşmemiş olacak.

Bana bağlanan şu an için sadece tedbir nafakası.

dava sonuçlanmamış olsaydı karşı taraf temyize gidemezdi bu davada bir tuhaflık var anlamadım ben açıkçası...

dava sonuçlandı reddedildi. şu an temyiz süresindeyiz. eksik anlattım sanırım kusuruma bakmayın moralim bozuk da birazcık.

Son düzenleme:
Canım yalan söylet demedim. Haklı sebeplerin varsa onları sun dedim. Ha karşı taraf yalancı şahit getirdiyse sen onların yalan söylediğini ispatlama yoluna gidebilirdin. Uzun ve yorucu bir süreç. Hakkında hayirlisi olsun.

Canım yalan söylet demedim. Haklı sebeplerin varsa onları sun dedim. Ha karşı taraf yalancı şahit getirdiyse sen onların yalan söylediğini ispatlama yoluna gidebilirdin. Uzun ve yorucu bir süreç. Hakkında hayirlisi olsun.

sağol ama doğrular ikna edemedi işte..

Back
X