Boşanamayanlar....

Adami bosver. Sen ne istiyorsun ona karar ver. Onemli olan senin ne istedigin.
ben varya aslında şöyle Allah yarattı demeden bunun burnundan fitil fitil getirip anasından emdiği sütü burnundan getirip en pislik neyse onu yapmak istiyorum ama benm karakterime ters iş güç konum sahibiyim..yoksa bunu boşamayıp adamdan saymadan günümü gün edip bu da havlayınca kapının önüne koymm gerek ama işte bi salon kadını çizgim var :)

Merhaba dertlerimizle dertlenen acılarımıza ortak olan değerli okurlar öncelikle hayırlı günler hepinize umarım iyisinizdir, umarım bugununuz dünden daha iyi durumdadır...

Geçen konumda en son cesaret edip gidemediğimden bahsetmiştim..son durum; başka çıkar yolumun olmamasından dolayı eşimi boşanmaya ikna ettim (nasıl oldu hala şaşkınım ölürüm öldürürm de gitmem diyen adam bir anda kabul etti) protokol hazır , evden gidecek ev tuttu ama evde hiçbişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyor..sürekli iyilik yapıyor, seviyor,şakalaşıyor,öpmeye sarılmaya çalışıyor, iştahı yerinde, saç sakal yerinde, elbiseler ütülü, hergün koku sürmeler ( bunlar onun her boşanma girişiminde artırıp kafamı karıştırmak için yaptığı caydırma çalışmaları) akşam eve gelene kadar arayıp sormamalar..akşam gelince pıtırcık neşeli haraketler beni eğlendirmeye çalışmalar..ben isehala onu seven ama yüz bulmasın gitsin biran önce diye içten içe acı çekip ona yansıtmamaya çalışan bir zavallı..üstelik her seferinde bitincce ailenin yanına gideceksin bu şehirde kalma diyor ....ailem küçük yerde gitsem boşanmış bir kadın olarak bu günlerimi aratacak yerler oralar..kendinden önceki ve sonraki hayatımı sürekli kafasında kurup kıskanıyor karışıyor ve yönlendirmek istiyor..

şimdi sorum şu kızlar bu adam müthiş derecede aklımla oynayan ki bunu en baştan yapan hangi hareketiyle ne yaptığını anlamlandıramadığım bir karakter..şimdi sizce bu blöf mü yapıyor bak bitiyoruz gidiyoruz duygu yoğunluğuna sokup iş ciddiye bindi bak ben de artık seni arayıp sormam kendime de bakarım akşama kadar ne yaptığımı düşünüp durursun psikolojik şiddetine maruz mu bırakıyor...ya da evet artık biteceğinin farkında ama güzel güzel bitirmeye mi çalışıyor...karşımda hasta bir karakter oldupu için kestiremiyorum...korkuyorum karşılaşacağım şeylerden...ya da hayatında birini garanti etmeyi mi bekliyor..kafayı yiyecem :KK43: ne yapmaya çalışıyor...hayır benm amacım daha fazla salak yerine konulmamak.. düzelme şansı bana niye vermiyosun (defalarca şans verip hüsrana uğrattı bu arada) falan konuşmalarını zorluyor....napmalıyım kızlar..

Aynu durumdayız kader arkadaşım bırak su yolunu bulsun sen işlemlere başla

ben varya aslında şöyle Allah yarattı demeden bunun burnundan fitil fitil getirip anasından emdiği sütü burnundan getirip en pislik neyse onu yapmak istiyorum ama benm karakterime ters iş güç konum sahibiyim..yoksa bunu boşamayıp adamdan saymadan günümü gün edip bu da havlayınca kapının önüne koymm gerek ama işte bi salon kadını çizgim var :)

Sen bence istemiyorsun bu aşamayı intikam var içinde bu aşamayı kullanıyor gibisin intikam için iyi düşün bunu bir. Önceki ayrılık sahnelerim gibi benim kendimden biliyorum

yok ya değmezki uğraşmaya...o intikamı bile haketmiyor

Herkesin hakkında hayırlısı olsun ama içimden bir his sizin barışacağınızı söylüyor biz yelkenleei çabuk indiren bir türüz çünkü ve eşiniz size adım atıyor bendeki btti çünkü benimkinde adım vs zaten yoktu olmayacakta biliyorum

Yettim Sevda..

Ben geldim. Benim cocugu alip evi terketmem lazim ama fikri bile ellerimin uyuşmasına neden oluyor nasıl yapacagım akıl versin birisi bana :(
Sen anlasmali bosanmaya ikna ettin ama bana kalırsa kocan yalan söylüyor. İstedigini yapiyormus gibi gorunup seni vazgecirmeye calisiyor. İşin ciddiye bindigini görünce çirkinleşecek bence. Sen çekişmeliye hazırla kendini. Onun getireceği hiç bir evrakı da imzalama.

Herkesin hakkında hayırlısı olsun ama içimden bir his sizin barışacağınızı söylüyor biz yelkenleei çabuk indiren bir türüz çünkü ve eşiniz size adım atıyor bendeki btti çünkü benimkinde adım vs zaten yoktu olmayacakta biliyorum
diyorumya bir kapı daha olsa onu da denerim ama yok açtığım bütün kapılar suratıma kapandı en son aldatıldım...bunu da artık sineye çekersem beni alın çöpe atın..çünkü karakter marakter kalmaz bende kendime saygım kalmaz dönemiyorum bu sefer yutamıyorum...hazmedemiyorum..

Yettim Sevda..

Ben geldim. Benim cocugu alip evi terketmem lazim ama fikri bile ellerimin uyuşmasına neden oluyor nasıl yapacagım akıl versin birisi bana :KK43:
Sen anlasmali bosanmaya ikna ettin ama bana kalırsa kocan yalan söylüyor. İstedigini yapiyormus gibi gorunup seni vazgecirmeye calisiyor. İşin ciddiye bindigini görünce çirkinleşecek bence. Sen çekişmeliye hazırla kendini. Onun getireceği hiç bir evrakı da imzalama.
hoşgeldin kaderdaşım..öyle mi düşünüyosun bana da öyle geliyo ya inşalah öyle olmaz çirkefleşmesini ve rezil rusva olacağımızı düşünmekte benim elimi ayağımı kesiyor..inşallah gider ya...:(

bak şöyle söyliyim bizdeki sendrom oldu boşanamama sendromu..:) çocuk için evliliği sürdürmek evliliği zora sokar çocuğa yük bindirir..anne baba olmak için evli kalmaya geek yok ayrılırken de bu görevi en iyi yapmak gerek..ama gitmiyosa sorunlu evlilikte çocuk daha fazla yıpranıyor..senın de iyi düşünmen gerek..sen alıp gidince eşin bişey yapar mı tehdit ediyormu..çıkıp gidersen çocuğu kaçırdı demez mi..

hoşgeldin kaderdaşım..öyle mi düşünüyosun bana da öyle geliyo ya inşalah öyle olmaz çirkefleşmesini ve rezil rusva olacağımızı düşünmekte benim elimi ayağımı kesiyor..inşallah gider ya...:KK43:

bak şöyle söyliyim bizdeki sendrom oldu boşanamama sendromu..:) çocuk için evliliği sürdürmek evliliği zora sokar çocuğa yük bindirir..anne baba olmak için evli kalmaya geek yok ayrılırken de bu görevi en iyi yapmak gerek..ama gitmiyosa sorunlu evlilikte çocuk daha fazla yıpranıyor..senın de iyi düşünmen gerek..sen alıp gidince eşin bişey yapar mı tehdit ediyormu..çıkıp gidersen çocuğu kaçırdı demez mi..
Diyemez. Çünkü davamı acıp uzaklastirma kararini alip gidecem. Ayrıca bu konuda arkam biraz sağlam. Başvuracagi merciilerde üst makamlar destekcim. Benim tek sorunum cesaret..

Evet bircok seyle tehdit ediyor. Cocugu kacirmakla, beni öldürmekle, iftira atmakla vs. Ama ne yaparsa yapsın hicbiri şu yaşadigim hayattan daha kötü olamaz diye düsünüyorum.

Bu modelden birde bende var ben adamı çözdüm yumrugu koydum canıma yetti dedim bunu bunu böyle istiyorum yoksa ben yokum dedim şimdi düzene girdik sizde kararlı olun onun ne istediğini değil kendiniz ne istiyorsunuz onu sorgulayın!!!

Diyemez. Çünkü davamı acıp uzaklastirma kararini alip gidecem. Ayrıca bu konuda arkam biraz sağlam. Başvuracagi merciilerde üst makamlar destekcim. Benim tek sorunum cesaret..

Evet bircok seyle tehdit ediyor. Cocugu kacirmakla, beni öldürmekle, iftira atmakla vs. Ama ne yaparsa yapsın hicbiri şu yaşadigim hayattan daha kötü olamaz diye düsünüyorum.
bir laf var havlayan köpek ısırmaz diye...benm de tehditlere karnım tok sadece sevıyorum ve kırmak kırılmak istemiyorum daha fazla hepsi bu...benm de çevrem iyi çok şükür ama yıpratıcı bir süreç olsada bıyerde bıtecek..böyle gitmez çünkü..inşallah en hayırlısı neyse onu yapmayı nasip eder rabbim....

Back
X