Boşanamiyorumm:( suan bu süreçte olanlar bakabilirlermi

Anladm Insallh bir an önce bosanirsnz,ben 4 ay evli kalabildim sadece şaka gibi, 2 sene olcak hala bosanamadim
Öyle mi... Bak ya.. Gerçekten şaka gibi.. Umarım her şey yoluna girer sizin için de, boşver in artık normal yaşantınıza devam edin, düşünmemeye çalışın... Neden boşanıyorsunuz acaba 4 ay çok kısa bir süre.

Öyle mi... Bak ya.. Gerçekten şaka gibi.. Umarım her şey yoluna girer sizin için de, boşver in artık normal yaşantınıza devam edin, düşünmemeye çalışın... Neden boşanıyorsunuz acaba 4 ay çok kısa bir süre.
Evlendim bipolar hastasıymış benden gizli psikiatriye tedavi olmaya gidiyomuş,bende saf salak gibi hiç bir şeyden haberim yok,sora bana o 4 ayda yaratmadığı kalmadi fiili ve psikolojik siddet en son krize girdi beni öldürümeye kalklti bende ailemn yanina geldim,ve bu durumunu aileme geldiğim zaman ögrendim,hastanede yatms işte bipolarida öğrenmiş oldum mahvetti beni o 4 ayda:(

Insan böle bi durumu eşinden saklarmi kandırırmı,hem.kendisi hem.ailesi hayatimi mahvettiler:KK43:bide birsürü iftira attilar ne kolay çamur atıp kaçmak,şimdide böle uzatıyorlar

Evlendim bipolar hastasıymış benden gizli psikiatriye tedavi olmaya gidiyomuş,bende saf salak gibi hiç bir şeyden haberim yok,sora bana o 4 ayda yaratmadığı kalmadi fiili ve psikolojik siddet en son krize girdi beni öldürümeye kalklti bende ailemn yanina geldim,ve bu durumunu aileme geldiğim zaman ögrendim,hastanede yatms işte bipolarida öğrenmiş oldum mahvetti beni o 4 ayda:KK43:
Ayy canım ucuz kurtulmuşsun... İllaki boşanacaksın düzgün bi avukat tut bence, boşanmak istemeyen taraf olduğunda dahi 1 yılda sonuçlanıyor davalar, hani katılmıyor adam hiç bir duruşmaya, elinde sonunda boşuyor hakim..

Hiç bir nafaka şu yaşadıkladınız için değmez bence.
Ben boşanırken tek kurul bile talep etmedim. Üzüldüğüme ve davanın uzadığında değmez dedim.

Ayy canım ucuz kurtulmuşsun... İllaki boşanacaksın düzgün bi avukat tut bence, boşanmak istemeyen taraf olduğunda dahi 1 yılda sonuçlanıyor davalar, hani katılmıyor adam hiç bir duruşmaya, elinde sonunda boşuyor hakim..

ama bu genelleme doğru değil işte

1 yılda çekişmeli dava ile boşanmak nerede ise imkansız

zaten duruşmalar arası en az 2 ay

iki taraf da 3-4 tanık gösterse eder 8 ay eder dilekçeler aşaması vs büyük şehirlerde imkansıza yakın 1 yılda boşanmak

karşı tarafın avukatının başka duruşması olur bir celse atar senin avukatının başka duruşması olur bir celse atar

her uzayan davada hemen avukat değiştirmek cidden çözüm değil

konu sahibi arkadaşım zaten evliliğin de kısa süreliymiş yaşanmadı say sen bu günleri önüne bak

Back
X