- Konu Sahibi waterfall79
şubat 2012 de evlendim 8 ay evlilikten sonra ekim ayında evi terkettim. 1 ay önce boşanma dilekçesiyle aile mahkemesine başvurdum daha sonra avukat tuttum.(çekişmeli boşanma davası) evden ayrılırken sadece kıyafetlerimi aldım ancak birkaç parça kıyafetim ve çeyizlerim halen o evde duruyor. karşı tarafla 3 aydır hiçbir şekilde görüşme olmadı. avukatım eve gidip eşyalarımı alabileceğimi söyledi ama ben herhangi bir haksız iftiraya uğramaktan çekindiğim için bu konuyu araştırmaya çalışıyorum. haber vermeden eve gidip sadece kendi özel eşyalarımı ve çeyizlerimi alsam bunun bana bir zararı olur mu?
ayrıca 3 aylık evliyken MS hastalığı tanısı kondu stresin tetiklediği bir hastalık. eşim sürekli küfür ve hakaret ediyordu çok mutsuz bir evlilik hayatım oldu. hastalık ile ilgili raporlarımı mahkemeye sunmak doğru olur mu?
şimdiden teşekkürler...
ayrıca 3 aylık evliyken MS hastalığı tanısı kondu stresin tetiklediği bir hastalık. eşim sürekli küfür ve hakaret ediyordu çok mutsuz bir evlilik hayatım oldu. hastalık ile ilgili raporlarımı mahkemeye sunmak doğru olur mu?
şimdiden teşekkürler...