Boşanan arkadaşlar çok acil

Mavi siyah

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
842
908
23
42
kızlar Ada'm bana küfür etti darp raporum var hakaret etti yalan beyanlarda bunlunup bende dayak yedim falan demiş tazminat talep ettim ama hakime hanım kabul etmemiş boşanmayı gerçekleştirmiş dünyam başıma yıkıldı hiç biri Hakkı'mı alamadım altınlarımı düğün günü aldılar ailesi .araba da o şahısta vermiyo benim adıma ama evlilik Zaman'ı almıştık ama ben ödedim parasını bunaldım iyice paramı da yedi ne yapayım ?bu konularda temyize giden var mı

kızlar Ada'm bana küfür etti darp raporum var hakaret etti yalan beyanlarda bunlunup bende dayak yedim falan demiş tazminat talep ettim ama hakime hanım kabul etmemiş boşanmayı gerçekleştirmiş dünyam başıma yıkıldı hiç biri Hakkı'mı alamadım altınlarımı düğün günü aldılar ailesi .araba da o şahısta vermiyo benim adıma ama evlilik Zaman'ı almıştık ama ben ödedim parasını bunaldım iyice paramı da yedi ne yapayım ?bu konularda temyize giden var mı
Mahkemede size sorulduğunda itiraz etmediniz mi bu konulara?

Bilmiyorum bu yönde karar verdi dedi
İyi de siz avukata para veriyorsunuz arkadaşım.
Bir nevi beraber çalışıyorsunuz.
Neden oturup bir toplantı yapmıyorsunuz?
Elinizdeki darp raporuna rağmen diğer eş nasıl dayak yediğini söyler,hani rapor demezler mi mesela?

Avukatınız muhtemelen geri çekilmesi yönünde uyarılmış(!)

Evlilik içinde edinilen tüm mallar (miras dışı) eşler arasında bölünür . Arabada hakkınız var .

Onun dışında yalan beyan sunulmuş , karar değişikliği için temyize gidin tabii ki .

Avukatınız muhtemelen geri çekilmesi yönünde uyarılmış(!)

Evlilik içinde edinilen tüm mallar (miras dışı) eşler arasında bölünür . Arabada hakkınız var .

Onun dışında yalan beyan sunulmuş , karar değişikliği için temyize gidin tabii ki .
Peki temyiz uzun sürer mi arabam onda

Bilmiyorum bu yönde karar verdi dedi bilmiyorum bilsem size sorarmıyım
Avukatınızı arayın hemen, temyiz süreniz dolmadan temyize gidin, altınlarınız olduğunu düğün videosuyla ispatlayabiliyorsunuz, arabayı vermiyor diye birşey yok, evlilik sonrası edinilen mallar ikiye bölünür. Araba sizin üzerinizeyse satışını yapar, parayı ikiye bölersiniz evlilikte edinilen mallar rejimine göre.
Avukatınız size yol göstermiyorsa hemen anlaşmanızı fesh edip yeni bir avukat bulun kendinize, temyiz hakkınız var, süresini kaçırmamanız lazım.

avukatınız karşı tarafla anlaşmış olabilir, keşke siz de gidip takip etseydiniz. Avukat size kararı getirmedi mi, bir de siz inceleyin, daha kararın içeriğinden haberiniz bile yok. Avukatınızı bir güzel sıkıştırın, ayrıntılı belgelerle bilgi isteyin, temyiz için de avukatınıza pek güvenmeyin zira sizin lehinize girişimleri yok gibi.

Peki temyiz uzun sürer mi arabam onda
Temyiz Yargıtay'a yapılıyor, 5-6 ay veya daha uzun sürebilir ama sizin lehinize sonuçlanma ihtimali yüksek, ortada araba var zira, yalan beyanlar var, kararı düzelterek onama, kısmen bozma veya tamamıyla bozma yetkisi var Yargıtay'ın.
Siz ya şu anki avukatınızla veya onun sözleşmesini fesh ederek başka bir avukatla derhal temyize gidin, aylarca sürse de farklı bir karar çıkması muhtemel çünkü.

Temyiz Yargıtay'a yapılıyor, 5-6 ay veya daha uzun sürebilir ama sizin lehinize sonuçlanma ihtimali yüksek, ortada araba var zira, yalan beyanlar var, kararı düzelterek onama, kısmen bozma veya tamamıyla bozma yetkisi var Yargıtay'ın.
Siz ya şu anki avukatınızla veya onun sözleşmesini fesh ederek başka bir avukatla derhal temyize gidin, aylarca sürse de farklı bir karar çıkması muhtemel çünkü.
Avukatım bana eğer temyize başvurursan 4 beş yıl sürer dava arabada onda kalır o sürede itiraz ettiğin için evli kalırsın o sürede diyo tazminatını hakim reddetti diyo yalan söyledi Eşimin annesi ben darp raporu aldım diye o da oğlumu dövdü falan dedi ya bizim grubu hakim dinlemedi onları direk dinledi bizi reddetti tartışma çıkabilir diye hiç tartışmaya meyil verecek birşey yapmadığım halde ne olur akıl verin Allah Rıza'sı için

avukatınız karşı tarafla anlaşmış olabilir, keşke siz de gidip takip etseydiniz. Avukat size kararı getirmedi mi, bir de siz inceleyin, daha kararın içeriğinden haberiniz bile yok. Avukatınızı bir güzel sıkıştırın, ayrıntılı belgelerle bilgi isteyin, temyiz için de avukatınıza pek güvenmeyin zira sizin lehinize girişimleri yok gibi.
Kararın içeriği bi buçuk ay sonra kağıt gelecek ona göre diyor

Ada'mdan arabayı alamıyorum Nasıl birşey ya araba benim üzerime olduğu halde yıl geçti hala onda altınlarda ayrıca darp ettiği hakaret ettiği halde tazminat nafaka hiç birşey alamıyorum

Back
X