boşanan arkadaşlar nasıl ayrıldınıx

İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon tamamen adamın sıze yaptığı bu yorumlarınız git gelleriniz hersey bunu gosterıyor sankı

3500 para verim huzurum olsun dedim.yine huzur yok
Sen ona 1 kere para ver bak bakalim bundn snra pesini birakiyor mu.
Ornek ; kapina dayanir "su kdr para vermezsen hirgur cikaririm" der.huzurdan yana oldgunun icin verimde kurtulim dersin. Snraki hafta baska bisey icin kapina dayanir biseyler ister. Huzurum Icin verim dersin. Bu boylee surup gider. Sakin para teklif etme birdaha boyle birine. Ha sen smdi o bunlari yapmaz dersin. Ama ne guvenilir insanlar neler yapti. Kmseye o bunu ypmaz deme. Adamda para hirsi var sanirim herseyi yapar. Sen nafaka almak istemiyorsun hatatindan komple ciksin die ama unuttgun birsey vr o adamdan cocugun var.tamamen hayatndan asla cikmicak bunu unutma. Ha zaten Parayi bu kadar seven biri sana asla nafaka vermez de o ayri konu

Sonuçda yeme icme giyim temel ihtiyaclar nasil karsilandi adam dönüp ben baktim diyecek ve o parayi çirkeflikle almya calisacak sizden..hesabinizi baska hesaba aktarin
kızlar moralim çok bozuk.yüzümde o günkü arbededen bir morluk oluştu.yanağımda.allık fondöten gizliyim dedim ama işyerinde dalga geçildi.çok utanıyorum.insanların acıları ile nasıl dalga geçebiliyorlar?düştüm bir bilinmeze ve ne yapacağımı da bilmiyorum bu evlilikten kurtulmalıyım ama bazı çekincelerim var.cesaret edemiyorum

İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon tamamen adamın sıze yaptığı bu yorumlarınız git gelleriniz hersey bunu gosterıyor sankı
evet aynen çift kişilik, bir iyi tarafı bir de canavar tarafı var.iyi taraf iyi o küçükken yanında büyüdüğü dedesi; karanlık tarafı onu hiç sevmeyen evden kovan babası.o karanlık taraf bir bilinmez ki ve ne zaman geleceğini bilemiyorsunuz.genelde maddi konularla ilgili geliyor karanlık taraf.
aslında manipulasyon da değil, çift kişiliği var ve iyi olan tarafı seviyorum.diğeri korkunç.

Back
X