- Konu Sahibi Sabir_tasi
İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon tamamen adamın sıze yaptığı bu yorumlarınız git gelleriniz hersey bunu gosterıyor sankı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ona 1 kere para ver bak bakalim bundn snra pesini birakiyor mu.3500 para verim huzurum olsun dedim.yine huzur yok
Asla değil. Size harcadığı paraya acıyıp üzülüyor çünkü. Asla suç değil üzülmebunun gibi birçok olay yaşadım.şimdi iyiyim ama unutmadım.kendi paramı eve vermemem suç mu soruyorum
kızlar moralim çok bozuk.yüzümde o günkü arbededen bir morluk oluştu.yanağımda.allık fondöten gizliyim dedim ama işyerinde dalga geçildi.çok utanıyorum.insanların acıları ile nasıl dalga geçebiliyorlar?düştüm bir bilinmeze ve ne yapacağımı da bilmiyorum bu evlilikten kurtulmalıyım ama bazı çekincelerim var.cesaret edemiyorumSonuçda yeme icme giyim temel ihtiyaclar nasil karsilandi adam dönüp ben baktim diyecek ve o parayi çirkeflikle almya calisacak sizden..hesabinizi baska hesaba aktarin
evet aynen çift kişilik, bir iyi tarafı bir de canavar tarafı var.iyi taraf iyi o küçükken yanında büyüdüğü dedesi; karanlık tarafı onu hiç sevmeyen evden kovan babası.o karanlık taraf bir bilinmez ki ve ne zaman geleceğini bilemiyorsunuz.genelde maddi konularla ilgili geliyor karanlık taraf.İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon tamamen adamın sıze yaptığı bu yorumlarınız git gelleriniz hersey bunu gosterıyor sankı