Boşanan bayanlar

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Çokkk ama çook sevdigim kizkardeş dedigim bir akrabam var...
Evlendikten sonra cok icine kapandi ve evliliginde sorun bile olsa anlatmiyor kimseye kendi icine atiyor...
Çok uzuluyordum ama birsey diyemiyordm.
Şmdi eşine bosanma davasi açmis 1 de cocuklari var.
Kaynana sorunsalı malesef severek ayrılıyor...

Destek olucam ama nasil olacagimi bilmiyorrum eşiniii çok ama cok seviyor.

Sizden yani eşinden ayrilanlardan tek bir istegm var

Bu konuyu nasil aştiniz...???

Ben ona nasil davranmaliyim mesela hic oyle bisey olmamis gibi konuyu acmadan guldurmeye mi calisim ?

Yoksa anlatmasi icin konuyu falan mi açim ?

Yardim ederseniz sevinirim

Çokkk ama çook sevdigim kizkardeş dedigim bir akrabam var...
Evlendikten sonra cok icine kapandi ve evliliginde sorun bile olsa anlatmiyor kimseye kendi icine atiyor...
Çok uzuluyordum ama birsey diyemiyordm.
Şmdi eşine bosanma davasi açmis 1 de cocuklari var.
Kaynana sorunsalı malesef severek ayrılıyor...

Destek olucam ama nasil olacagimi bilmiyorrum eşiniii çok ama cok seviyor.

Sizden yani eşinden ayrilanlardan tek bir istegm var

Bu konuyu nasil aştiniz...???

Ben ona nasil davranmaliyim mesela hic oyle bisey olmamis gibi konuyu acmadan guldurmeye mi calisim ?

Yoksa anlatmasi icin konuyu falan mi açim ?

Yardim ederseniz sevinirim

bir makalede okumuştum ama tam hatırlayamıyorum neredeydi o makale
yakınların bu tarz problemlerinde nasıl davranmak gerektiğini anlatıyordu
mesela böyle durumlarda "hiç öyle birşey olmamış gibi davranmak" çok yanlışmış ama sık boğaz edip sorup durmak da
en iyisi ucundan sorup sonra onun tepkisine göre davranmaktı galiba
hani görünce "arkadaşım nasılsın, daha iyi misin" gibi sorup, durumun farkında olduğunuzu gösterip
eğer konuşmayı devam ettiriyorsa konuşmaya devam etmek, yok kestirip atıyorsa daha üstelememek gibi

bir makalede okumuştum ama tam hatırlayamıyorum neredeydi o makale
yakınların bu tarz problemlerinde nasıl davranmak gerektiğini anlatıyordu
mesela böyle durumlarda "hiç öyle birşey olmamış gibi davranmak" çok yanlışmış ama sık boğaz edip sorup durmak da
en iyisi ucundan sorup sonra onun tepkisine göre davranmaktı galiba
hani görünce "arkadaşım nasılsın, daha iyi misin" gibi sorup, durumun farkında olduğunuzu gösterip
eğer konuşmayı devam ettiriyorsa konuşmaya devam etmek, yok kestirip atıyorsa daha üstelememek gibi

Daha oncede oldu zaten şans verdi.
O zaman da sordum nasilsin bebegm bi degisiklik varmi diye konusmuyordu bende baska konulardan bahsedip onu neselendirmeye calisiyordum..

Suskun olmasi kirgin oldugu anlamina gelir kizgin olsa susmazdi sayardi soverdi kirardi dokerdi

Ama kirgin isteee
Çok kirgin
24 unde ama cok cok kirgin
Nasil kendine gelir
Hiç bilmiyorum.
Tesekkurler yorumunuz icin

Daha oncede oldu zaten şans verdi.
O zaman da sordum nasilsin bebegm bi degisiklik varmi diye konusmuyordu bende baska konulardan bahsedip onu neselendirmeye calisiyordum..

Suskun olmasi kirgin oldugu anlamina gelir kizgin olsa susmazdi sayardi soverdi kirardi dokerdi

Ama kirgin isteee
Çok kirgin
24 unde ama cok cok kirgin
Nasil kendine gelir
Hiç bilmiyorum.
Tesekkurler yorumunuz icin

adam demek bır şeylerle sucluyor onu ne dese boş, affettıremıyor da kabullenmıs çöker bünyesi zamanla. hızla da zayıflar ne fena. destek ol wallaha. ne ıyı akrabasın sen.

Yanında ol. Yalnız bırakma. Bırak isterse anlatsın. Siz sormayın hiç. Eski eşle görüşmeyin, haberini getirmeyin.

Hep yaninda olup onun suskunluğunu dinlemek çok kotu birsey
Daha oncede oldu ama o zaman dava yoktu
Ne yapicagimi sasirmistim

Birde ailesi surekli arkasnda hic istemediler evlenmesini. Ayril gel dediler hep psikolojisi cok bozuk.

adam demek bır şeylerle sucluyor onu ne dese boş, affettıremıyor da kabullenmıs çöker bünyesi zamanla. hızla da zayıflar ne fena. destek ol wallaha. ne ıyı akrabasın sen.

Suç esinde ama daha çok kv ve kp de...
Onlar bozdular her şeyi.

Bu yuzden suskun.
Tesekkur ederim elimden geldigince vazifem.
Her ne kadar cok ayri duşmuş olsakta onun neler yasadigini anlayabiliyorum

Bu kişiden kişiye göre değişir.
Arkadaşınızın karakteriyle alakalı..
Bazı insanlar kalabalıkta mutlu olur düşünmezler, bazıları da yalnız kalıp sindirmek isterler..
Arkadaşınız nasıl istiyorsa öyle davranın..

suc kvdede degil. kocasinda bozalar dahi karsinin arkdasinda duracakti...
belki adamın suyu eti oradan geliyordur, ondan da dinlerler çok erkekler, kızın ailesi de boşan gel diyorsa sürekli ondan da boşanmak cazip oluyordur bu kadar da desteklememek lazım aslında kızı yani boşanma yanlısı olmamak lazım, ama olmuş olan, erkek de sahip çıkamamış kısmet değiller demek aslında.

boyle durumlarda bence yanında olmalı fazla konuşmamalı insan o konuşmak istediğinde onu dinlemeli açık hava yuruyuş iyi gelir ...

senin gibi birinin yanında olup,destek çıkması ne güzel....mutlaka konuşturun içinde yaşaması pek hayra delalet değil,ilerde bu çok büyük sıkıntılara neden olabilir, ben tıpkı arkadaşınız gibiydim kısa süre sonra epilepsi başladı ,anlatmaz sadece tüm gün düşünürdüm,içimde sorular cevaplar,işin içinden çıkamadı beynim ve epilepsi ilaçlarına mahkum oldum,çalışıyormu arkadaşınız,eğer çalışmıyorsa mutlaka bir iş,oğraş bulsun kendine.....ALLAH yardımcısı olsun.....

olay tam olarak nedir, kaynana ile ne gibi sorunlar yaşamış, eşini çok seviyorsa neden boşanıyor? ben olayları tam olarak bilmeden yorum yapmayı sevmiyorum ama eşini çok seven biri neden boşanır, eşi istemediği şekilde davranıyorsa onu korumuyorsa yani boşanmayı gerektirecek şeyler yapıyorsa neden çok sever?
boşanacak kişiye nasıl davranmam gerekiyor diye sormuşsunuz ama bunları bilmeden nasıl konuşmak gerektiğini kestirmek zor. her boşanma durumu aynı değildir, arkadaşının durumu çok farklı görünüyor. gerçek hayatta eşini çok sevmesine rağmen boşanan birini görmedim çünkü boşanmayı gerektirecek şeyler yapınca insan soğuyor zamanla ve sevmeyi bırakıyor, ondan sonra boşanıyor.

Ben de boşanmış biriyim. O dönem bir akrabami aklıma getirdin. Evime gelirdi pasta falan getirirdi kahve içelim derdi hatta elbise alicam bana fikir ver gelsene derdi.. Boğma dan hep destek oldu sağolsun. Sen de destek olmak istiyorsan arkadaşca yanında ol boğma dan o isterse anlatır zaten. Ayrıca çok düşünceli sin Allah kalbine göre versin sevgiler

bende bosanma sürecindeyim....yorumlari okumadim ama sunu söyleyebilirim öncelikle aralarinda sevgi varsa, hele hele birde cocuk varsa, barismalari bence daha iyi eger arada cok büyük engeller yoksa ihanet vs gibi ...tabi burda kocasinin tutumu cok önemli,eger karisi icin savasmak istiorsa onu koruyorsa, bence bu evlilik kurtarabilinir...
sana gelince, arkdasinla konusmaya bak...ama sakin ona aciyarak bakma yaklasma tam tersi motive et... icine kapaniksa konusurken, daha fazla onu dinle ama üsteleme...birde en önemlisi bazen insan kendine dönmek istiyor , kendi icine ve yalnz kalmak istiyor, ona bu durumda anlayis göstermek gerek..

sen iyi bir arkadassin.... madddi durumda destege ihtiyaci varsa desteklemlisin, ama sakin ezerek onun gururunu inciterek degil, nebilim saka ile karisik diyiebilirsin, önemi yok canim sende illerde calisip tabi bunu bana geri verirsin gibi...ama sakin al canim cok uzuldum, buna ihtiyacin var, gibilerden degil... dedigim gibi kendini ezik deil güclü bir bayan olarak hissetmeli

Back
X