Boşanan bayanlar

Ben de boşanmış biriyim. O dönem bir akrabami aklıma getirdin. Evime gelirdi pasta falan getirirdi kahve içelim derdi hatta elbise alicam bana fikir ver gelsene derdi.. Boğma dan hep destek oldu sağolsun. Sen de destek olmak istiyorsan arkadaşca yanında ol boğma dan o isterse anlatır zaten. Ayrıca çok düşünceli sin Allah kalbine göre versin sevgiler

Ağlayasım geldi ya o da demek çok düşüncelilik etmiş akrabanız pasta falan mutlu etmek için yapılan şeyler elbise seçicekmiş de yardım et hep aslında destek ne güzel ya ne mutlu size de destekçiniz olmuş, böyle zamanlarda birinin destek olması ne güzel şey, hep deriz ya iyi gün dostu kötü gün dostu, sadece kötü günde dost olan biri bile olsa ne güzeldir böyle destek olmak.

Aralarindaki sorunlar kv kp deyince az cok tahmin edersiniz.
Aşiri derecede kv kp aile islerine karisma ,anasina duskun bir koca, ve çok laf yapan lafla kalmayip kizin uzerine birsuru borc yapan bir kv ve kp tabi birde koca...

Arkadasim degil ayrica kan kardeş derler ya yedigin ictigin ayri gitmez 21 yasimiza kadar oyleydik.
O evlendi ve cok degisti.
Bgn gittim suskun degil aksine cok iyiydi. Esiyle hala mesajlasiyorlar bu iyi birsey..

3 kafadar derler ya 3 kuzeniz biz ne ara bu kadar koptuk bilmiyorum.
Bazen benmi kuruntu yapiyorum diye dusunuyorum.
Herkes kendi haline dustu ama ben 21 sene bozulmayan o kizkardeş grubunun bozulmasini hic istemedim.

Biraz kirginliklar var ama onun yaninda olmaya devam edicegm

Ben niyeyse boşanmayacağını düşünüyorum :(
Ben de nişan bozdum, sayılır mı?
Konuşmak istemiyorsa zorlama, ama acısını yaşamasına müsaade et.

Acısı bile acı gibi degil ki biz aglariz uzuluruz o oyle degil...
Guluyor hep dalga geciyor.
Sirf insanlar onu teseelii etmesin gibisinden..

Sukute bürünmüş dillerde yara derindir yara derinse Allah teala Kerimdir....buyuruyor Mevlana hz.di sanirim ..col guzel soz

Bunu soyleyin icine atmis bazen sadece susmak zorunda kaliriz ve Allah tealaya siginiriz oda oyle yapmis...anlatirsa rahatlayacagini eger anlatmazsa da Allah tealaya siginmasini soyleyin dua etsin ediyordur da aslinda sizde edin...espri bir dille yaklasmaya calisirsim,evliligi kurtarma sansi varsa degerlendirmesini soylerdim olmadi bana guvenebilirsim anlatmak istersen dinlerim belki birsey yapamam ama rahatlarsin diyip beklerdim ...anlatmasa bile hep yaninda olun yalniz kalmasin cok zor dua edecegim.

Sukute bürünmüş dillerde yara derindir yara derinse Allah teala Kerimdir....buyuruyor Mevlana hz.di sanirim ..col guzel soz

Bunu soyleyin icine atmis bazen sadece susmak zorunda kaliriz ve Allah tealaya siginiriz oda oyle yapmis...anlatirsa rahatlayacagini eger anlatmazsa da Allah tealaya siginmasini soyleyin dua etsin ediyordur da aslinda sizde edin...espri bir dille yaklasmaya calisirsim,evliligi kurtarma sansi varsa degerlendirmesini soylerdim olmadi bana guvenebilirsim anlatmak istersen dinlerim belki birsey yapamam ama rahatlarsin diyip beklerdim ...anlatmasa bile hep yaninda olun yalniz kalmasin cok zor dua edecegim.

Akraba evliligi yapti. Bunun baskisini cok cekti.
Akraba olunca taniyosun o insanlari. Annesi o kadar dedi yapamassin evlenme diye istedi sevdi evlendi. O yuzden ailesi arkasinda hepte olacaklar.
Ben yanliz birakmam ama 2 senede cok sey kaybettik aramizda...
Bugun bunu anladim normalde yan yana gelince gulmekten karnimizin agridigi ve zamanin konulara yetmedigi bir kardeşligimiz vardi.
Bugun gordumki yillar bizden cok sey almis.
Allahm hakkinda hayirlisini versin..
Ben yaninda olucam olmak icin cabalicam umarim mutlu olur.

Back
X