- Konu Sahibi HepBaharOlsa
P
Sizce yok mu :-(
Bence varda cikaramadim ben ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
P
Sizce yok mu :-(
Türkiye'de 1 yıllık süre dolmadan anlaşmalı boşanma davası açılamaz açılsa bile reddedilir,siz yurt dışında yaşıyorsudunuz dava yurt dışında mı Türkiye'de mi açıldı boşanmak isteyen kişi yakınınız mı oluyor.
Sizinle protokol yapmadan nasıl anlaşmalı boşanmayı düşünüyolarmış acaba
Protokol yapmadan nasıl boşanacaklarmış öyle açmalar olmaz kaldı ki 1 yıl dolmadan anlaşmalı açılamaz zaten
Evet mümkün değil canım,davada reddedilir.Evet yakinim icin sordum.. Daha bir yil dolmadan anlasmali dava acilinca kafamiz karisti.
CUnku bizde bunun mumkun olmadigini biliyoruz..
Evet mümkün değil canım,davada reddedilir.
Tazminat,nafaka yada mal mülk varsa onun için olmasın,eğer çekişmeli olursa daha çok tazminat öderiz falan diye düşünmüş olabilirler mi?Benim anlamadigim davayi acan avukat davanin red edilecegini biliyordur,
Bile bile nasil anlasmali dava actilar aceba..
Tazminat,nafaka yada mal mülk varsa onun için olmasın,eğer çekişmeli olursa daha çok tazminat öderiz falan diye düşünmüş olabilirler mi?
Kız tarafı herhangi bir belge imzaladı mı peki,tazminat,nafaka vb için.Aslinda bende oyle dusundum, ama avukat davanin duscegini bilir diye cekismeli acar diye dusundum.
Cok garip aceba bu sekilde kiz tarafinin gozunumu boyamaya calisiyolar biz dusman degiliz mesajini vermeyemi calistilar..
Kız tarafı herhangi bir belge imzaladı mı peki,tazminat,nafaka vb için.
Peki bir kac ay evli kaldiktan sonra anlasmali bosanmak mumkun mudur? BU sekilde dava acilabilirmi?
Imzalamadan anlaşmalı boşanma davası açılmaz ki ,yakınınız iyi araştırsın hatta avukat bile tutsun maddi durumu iy değilse zaten baro avukat atar ücretsiz gerekirse çekişmeli açsın, eğer resmi nikah kırıldıktan sonra bu 5 ay içinde ev-araba yada Arsa gibi mal mülk alınmışsa boşanma anında yarısı kadının.Hic birsey imzalamadi.
Imzalamadan anlaşmalı boşanma davası açılmaz ki ,yakınınız iyi araştırsın hatta avukat bile tutsun maddi durumu iy değilse zaten baro avukat atar ücretsiz gerekirse çekişmeli açsın, eğer resmi nikah kırıldıktan sonra bu 5 ay içinde ev-araba yada Arsa gibi mal mülk alınmışsa boşanma anında yarısı kadının.