• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan-boşanabilen kadınlar sizi çok kıskanıyorum .

Neolacaksimdibuis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
760
1.473
63
Yıllardırrr buradayım henüz evli bile değildim site ile tanıştığımda , kimler geldi geçti evlendi boşandı .
17 yıldır evliyim , yıllardır aklımda boşanmak var .sadece var .
Bununla ilgili bi kaç kere ailelere kadar ulaşmış ama onlarında araya girmesiyle barışılmış bi kaç adım var . Tam bu
Arada milyonda bir görülen bi hastalığa yakalanmış zamanlaması da var .

Dısardan bakılınca harika bi evlilik . Ev araba dükkan . Gezme tozma çocuklar tatiller .kavga yok dövüş yok .

Ama içerde bi çok şey eksik . Cinsel hayatımız yıllardır yok .
Bunla ilg konum var zzaten konu açıp açıp adım atamıyorum . Bunu bile geçtim hani . Bunun için boşanıyorum bile diyemiyorum

4 üni mezunuyum. devlete atanamadım sadece.
Çalışıyorum . Çok yüksek değil maalesef maaş konusu . Birikim desen 3-5 altın çünkü herşeyi birlikte yaptık . Oralara gitti .
İş bulurum heryer de Ama yetememe korkusu , nasıl geçinirim korkusu , şehri değiştirme korkusu aile yanına dönüş
Bu rahatlığımın bozulacağı korkusu . Çocuklar

Cesaretsizligime bakıp bakıp sadece ağlıyorum .
1 tane yetmiyor 2 değil 3 çeşit antidepresan kullanıyorum . (Kimse bilmiyor )

Son düzenleme:
Cinsellik niye yok? Yani sogumanizin sebebi bu ise cozme anca konusma ile olur ama yillardir diyorsunuz dile kolay. Haklisiniz bu yuzden bosanmak istiyebilirsiniz. Genel olarak iletsisim, sevgi eksikligimi sizi bu noktaya surukledi ve cinsellik bitti. Yinede sevgi bitipte hala cinsellik olan cok evlilik vardir diye düşünüyorum. Sormadinizmi hic sebebini?

bi akrabamız vardı, 60 yaşında boşandı. bari bu yaştan sonra rahat edeyim diyerek. 5 sene sonrasında da vefat etti. sürekli konusurdu o adımı daha önce atmalıydım diye… hayat bir şeyleri içine atarak yaşayacak kadar uzun değil.

Ben çocukken annem anneannemin yüklüğünden düştü ve bacağı çok kötü bir şekilde yaralandı.Doktordan bir saygıyla döndü.Bir zaman sonra o sargıyı çıkarmak gerekti ama bandı bacağına kaynamış resmen.Annem canım acıyacak diye bir türlü o bantı çekmeye cesaret edemiyordu.Bir gün teyzem uzun uzun ısrar etti."Yavaşça çekelim,hızlıca çekelim bitsin..." vs. Annem hiçbirini kabul etmiyordu ki birden cesaret geldi.O banttan onu aniden çekip kurtuldu.Boşanmak bazen buna benzer.Umarım anlatabilmişimdir.

Konuştum . Cinsel hayat açılınca sana o mu lazım deniyor , evet diyemiyorum dön bi bak kendine adım mı atıyorsun diyor ki haklı asla istemiyorum .
Bugün kalbimi bambaşka bi konudan öyle kırdı kı , yakıp yıkasım varken ancak iç iç ağla agla dur .
Bi adım atın belki düzelir tek sorun buysa eşinize karşı içinizde sevgi varsa

Konuştum . Cinsel hayat açılınca sana o mu lazım deniyor , evet diyemiyorum dön bi bak kendine adım mı atıyorsun diyor ki haklı asla istemiyorum .
Bugün kalbimi bambaşka bi konudan öyle kırdı kı , yakıp yıkasım varken ancak iç iç ağla agla dur .
E desene evet o lazım cinsellikte yoksa napcan adamı daha makul bulduğun seni üzmeyen bi kankanla evlenip kanka kanka mal mülk birliği yaşardınız aynı şey

Yılların karı kocasınız neden evet cinselliğe ihtiyacım var diyemiyorsunuz anlayamadım ben. Ayrıca kocanız nasıl gideriyor bu ihtiyacı ya da siz nasıl gideriyorsunuz . Çok garip geliyor bana bence ya evlilik danışmanı ya da mahkeme bu işin sonu.

bundan kötü olmam sanırım en fazla ne olabilir diyorm ama o adım gitmiyor atılıyordu
Şu an güzel bir şey okudum
"Birinin gidişi, diğerinin gelişini hazirlar,
Bir şeyin bitişi, diğerinin başlangıcını..
Bu yüzden ne gidişlerden kork,bu ne de bitişlerden..🙂
Benim icin evlilikte cınsellık önemli tabi konuşun anlaşın derim olmazsa zaten yol belli değil mi?

Back
X