- 13 Ağustos 2022
- 8.828
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Aile evinde rahat edebiliyor musunuz ? Ben hiç rahat değilim.Babamla yalnız yaşıyorum.Annem ölünce birbirimize çok bağlanmıştik. Şimdi babam bana çok kaba davranıyor.Surekli eksiklerimi yüzüme vuruyor.Ayrilali bir ay oldu.Daha toparlanamadim.Cok uyuyorum mesela yaz günü üşüyorum.Disari çıkmak istemiyorum.İnsanlardan kaçıyorum.Benim babam benim ruh halimi görmüyor.Cok neşeli insandım.Enerji doluydum.Bitkinim.Ama bugün erken kalktım.Babamda benden birkaç saat sonra uyandı.Bana hiç hos bakış atmadı.Ve 2 aydır çok gergin.Sanki ben nikahsiz çocuk yapıp baba evine döndüm.Yada kocaya kaçtım.Gibi davranıyor bana.Katlanamiyorum ayrı eve çıkmak istiyorum.Ev kiraları bir bölgede 4 bini geçmiyor.Alacagim maaş asgari ücret kimseyi çekmek istemiyorum.Yalniz yaşamak istiyorum.Babam daha önce yolları ayiririz da demişti.Babamla kus kalmak istemiyorum.Sadece evim ayrı olsun istiyorum.Babam emekli sürekli evde.Bende evdeyim.Haliyle başka şehire yerlesecektim.Olmadi iş arıyorum giremedim ise.Ne önerirsiniz ? Birde bugün bana şüphelendiğini boşanmak istediğim eşimle konuştuğumu söyledi.Niye bekliyorsun.Dava açmak için diyor ?