Boşananlar yada boşanma aşamasında olanlar

YgmrDmls0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
72
24
3
Arkadaşlar kız kardeşim 7 aylık evli, çok ama çok ağır şeyler yaşadı evlendiğinde beri fiziksel psikolojik şuan boşanmak istiyor. Benimle beraber kalıyor, pazartesi adliyeye gidecez ve ben hiç ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum. Maddi manevi hiçbir beklentimiz yok şahıstan zaten ona ait olan altınları yüzüğüne kadar hepsi satıp burnundan getirmiş, hatta bizim ona aldıklarımızı bile bozmuş yemiş bu bizim için hiç önemli değil, biran evel bitmesini istiyoruz. Ne yapmamız gerekiyor? Detaylı bilgi verir misiniz?

Avukata gitmeniz gerekiyo karsi taraf bosanmayi kabul etmiyorsa eger tazminat davasi nafaka nrvar ne yok acsin o sekilde dersiniz eger anlasmali bosanirsan bisi talep etmicem diye essek gibi kabul edicektir..
Ben öyle yapmıştım anlasmali kabul etmedigi icin 10 maddi 10 milyar manevi tazminatla actim davayi küfür tehdit ne ararsan vardi bosanma kağıdı gidincr kedi gibi birbirimizi yipratmayalim sen haklisin anlasmali yapalım dedi bende avukatima gidip anlasmali icin imza vermesi karsiliginda tazminatı geri cekmistim 5 dkda bitti dava

Ben de ilk evlendigimde takilan altinlari bozdurup kredisine verdim tabiki bunda bile yaranamadım halbuki onlar gelinin hakki benim bi arkadaşımda boşanayım kurtulayim birsey istemem dedi her seyi bıraktı simdi cok pisman hakki olani istemeli bide onca fiziksel psikolojik şiddet demissiniz tazminatini da nafakasini da bırakmasın bu adamin ettiği kalmasın yanina

Adam değil ki karaktersiz, bizim tek isteğimiz kardeşimin biran evel kurtulması. Ama kendisinin zorluk çıkaracağını düşünüyoruz. Dosyası çok kabarık inşallah hakim tek celsede boşar önce dediğiniz gibi avukata gidelim de. Kardeşimin orda can güvenliği yoktu ki ne yapacak altınları malı mülkü. Şükürler olsun ki kurtuldu.

Darp raporu var mı elinde?

Aclıktan nefesi kokuyor, bizim onun bir iğnesine ihtiyacımız yok tek isteğimiz biran evel kurtuluyor olması. Maneviyata Allaha havale ediyoruz.

Konuşulacak insan değil ki. Madde bağımlısının teki.
Bu huyu zaten boşanma sebebi.tum delillerinizi dosyaya eklettirin
Hatta tehtit darp varsa karakolda şikayetci olun. Asliye sulh ceza mahkemesinde de dava açılır,ve ceza alır.bosanma davasında da ek delil olur..

Bu huyu zaten boşanma sebebi.tum delillerinizi dosyaya eklettirin
Hatta tehtit darp varsa karakolda şikayetci olun. Asliye sulh ceza mahkemesinde de dava açılır,ve ceza alır.bosanma davasında da ek delil olur..
İnşallah, Allahından bulur lanet!

1 yil dolmadan anlasmali açılmıyor. Davaci kardesin davali eşi olacak mecbur. Siddetli gecimsizliginede 2 sahit bulursaniz ve mahkemede kardesiniz yasadiklarini acik ve net bi sekil de ifade ederse ilk celsede biter. randevu tarihi onemli, adliye belirliyor. Dava günü yasadiginiz şehre gore yogunluktan 1 kac ay a sarkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…