Adam değil ki karaktersiz, bizim tek isteğimiz kardeşimin biran evel kurtulması. Ama kendisinin zorluk çıkaracağını düşünüyoruz. Dosyası çok kabarık inşallah hakim tek celsede boşar önce dediğiniz gibi avukata gidelim de. Kardeşimin orda can güvenliği yoktu ki ne yapacak altınları malı mülkü. Şükürler olsun ki kurtuldu.
Darp ettiğinde kapıları üzerine kilitliyordu haysiyetsiz! Ama dosyası çok kabarık ne desen var. Kardeşimin ellerini kavanoz bile açamayacak dereceye getirmiş adi köpek! Tek celsede bitsin istiyoruz.Darp raporu var mı elinde?
Konuşulacak insan değil ki. Madde bağımlısının teki.Bir sürü şey istesin. Dedikleri gibi... Sonra da anlaşmalı teklif edip, isteklerini geri çeksin.
Aclıktan nefesi kokuyor, bizim onun bir iğnesine ihtiyacımız yok tek isteğimiz biran evel kurtuluyor olması. Maneviyata Allaha havale ediyoruz.Ben de ilk evlendigimde takilan altinlari bozdurup kredisine verdim tabiki bunda bile yaranamadım halbuki onlar gelinin hakki benim bi arkadaşımda boşanayım kurtulayim birsey istemem dedi her seyi bıraktı simdi cok pisman hakki olani istemeli bide onca fiziksel psikolojik şiddet demissiniz tazminatini da nafakasini da bırakmasın bu adamin ettiği kalmasın yanina
1 yıl dolmadan tek celsede biter mi?En önce bir avukat tutun. Vekalet versin. Gerisine karışmasın kardeşiniz. Tek celse de boşanırlar.
Anlasmalı olursa bitee1 yıl dolmadan tek celsede biter mi?
Bu huyu zaten boşanma sebebi.tum delillerinizi dosyaya eklettirinKonuşulacak insan değil ki. Madde bağımlısının teki.
İnşallah, Allahından bulur lanet!Bu huyu zaten boşanma sebebi.tum delillerinizi dosyaya eklettirin
Hatta tehtit darp varsa karakolda şikayetci olun. Asliye sulh ceza mahkemesinde de dava açılır,ve ceza alır.bosanma davasında da ek delil olur..
1 yil dolmadigi icin once cekismeli acilir dava sonra anlasmaliya cevirir avukat eger karsi taraf yanasirsa. Bir avukatla gorusun once.1 yıl dolmadan tek celsede biter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?