Boşananlar yardımmm :(

Ne sorununuz var tam olarak...
Eşim çok ilgisiz sevgisiz çok soğukluk girdi aramıza sürekli kavga gürültü aramızdaki sevgi tamamen bitti sanirim geri geldim ama korkularım dewam ediyo ve çocuk için nereye kadar dayanılır bi ömür byle geçermi die düşünmekten kafayı yicem

Eşim çok ilgisiz sevgisiz çok soğukluk girdi aramıza sürekli kavga gürültü aramızdaki sevgi tamamen bitti sanirim geri geldim ama korkularım dewam ediyo ve çocuk için nereye kadar dayanılır bi ömür byle geçermi die düşünmekten kafayı yicem
Zaten boyle gidip geriye donunce erkekler daha bir havaya giriyor.Heleki esiniz ailenizin tutumunun farkindaysa daha bir yüz bulmustur.Ama belli olmaz tabi.Cocugunuz da kucukmus.Biraz daha sabredip deneyin bakalim gelisme olacak mi...

Mrb arkadaşlar burda yeniyim açıkçası nası anlatıcam bilmiyorum 25 yaşındayim 5.5 senelik evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var eşime boşanma davası açtım türlü sıkıntılar sebebiyle. Sonra ailemin evine gittim yaklaşık bir buçuk ay orda kaldım ailemin baskısına dayanamayıp çocuğum için bi kez daha denemek için geri geldim ama çok mutsuzum sürekli bu ruh halindeyim döndüğüm için mutlu degilim yapamıyorum ama korkularım var ailemin yanına geri dönmek istemiyorum çok üstüme gelip bunaltiyolar şu an çalışmıyorum is arıyorum kendi düzenimi kurmak istiyorum ama abim annem müsade etmicekler biliyorum korkularım var ilerde pişman olmaktan herkes bunu söylüyo çünkü ama ben bu şekilde çok mutusuzum mutsuz olmak istemiyorum artık sadece oğlumla mutlu olmak istiyorum bana bi akıl verin ben ne yapmalıyım dava için 5 ay snrasina gün verildi şu an 3 ay kaldı yani.
Neden istiyorsun bosanmayi,mesele nedir?

Canım ailen arkanda değilse işin zor.eşinde bunu bildiği için iyice sapıtıyordur nasıl olsa bu gidiyo geri geliyor diye.ay ne bu erkeklerden çektiğimiz ayol

Dava acinca esin ne yapti? Gonlunu alma cabasina girdi mi? Simdi bi duzelme yok mu?

Canim cok iyi anliyorum seni durumuna cok uzuldum:((malasef bende ayni seyleri uasadim geri dondum ama hala mutsuzum benim ailemde arkamda degildi korktum ve dondum ama cok pismanim benim cocuk yok bu yuzden sansliyim.Sende guclu ol arkadasim Allah biyuk. BENDE HAZIRLIK YAPTIM GIDICEM BU EVDEN GUN SAYIYORUM hatta burda cok konu acttim aileleri unut bende oyle yapicam ben dondukten sontra birbirlerini yesinler umrumda degil beni dusunmeyeni ben hic dusunmem simdi cok yakinda 0 dan baslicam rabimin izniyle sizinde vesile olsun insallah korkmayin lutfennn

Üç ay önce boşanmış ve 9 yaşında bir erkek çocuğu annesi olarak kesinlikle çok iyi düşün derim.aynı şeyleri yaşadım ailem hiç arkamda durmadı aldatıldım evlilikte paylaşım çok önemli bunu yapabiliyorsanız bir yerde yürüme olasılığı vardır.kendim düzenimi oğlumla kurmaya çalıştım onada karşı çıktılar yavrumu kabul etmediler çok kötü şeyler yaşadım sana kesinlikle iyi ama çok iyi düşün derim çünkü evladın var yapma yavrunu düşün elinden gelen herşeyi yap sadece çocuğu için sonra yüreğin yanıyor sonra anne bir tarafta baba bir tarafta çocuk ortada ve çocuk sopa gibi kullanılmaya başlayınca olan yavrulara oluyor.boşandıktan sonra daha Mutlu olunmuyor annesin eğer anne olamsaydın evet ama anne olunca çok farklı iyi düşün Can'ım yapma derim Zaman ver yavrun için dene tekrar tekrar dene sonrasıda çok zor çünkü boşanmak çözüm değil

28 yaşındayım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum .ailen arkanda olmayınca çok zor tek başına bir düzen kurmak öyle kolay olsa keşke çocuğun çok küçük kim bakacak sen çalışınca tek başınasın kadınsın Türkiye de yaşıyoruz Allah yar ve yardımcın olsun.inşallah

allah yardimcin olsun canim.is bulub bir eve cikabilme sansin yokmu?

Canim cok iyi anliyorum seni durumuna cok uzuldum:KK43:(malasef bende ayni seyleri uasadim geri dondum ama hala mutsuzum benim ailemde arkamda degildi korktum ve dondum ama cok pismanim benim cocuk yok bu yuzden sansliyim.Sende guclu ol arkadasim Allah biyuk. BENDE HAZIRLIK YAPTIM GIDICEM BU EVDEN GUN SAYIYORUM hatta burda cok konu acttim aileleri unut bende oyle yapicam ben dondukten sontra birbirlerini yesinler umrumda degil beni dusunmeyeni ben hic dusunmem simdi cok yakinda 0 dan baslicam rabimin izniyle sizinde vesile olsun insallah korkmayin lutfennn
Ya emin misin naptin merak ettim seni

Allah yardımcın olsun.. Bende yeni boşandım anlaşmalı, boşananyı isteyen eşimdi bende istmiştim ama laftaydı. Hiç aklıma gelmezdi boşanacagımız.. Ortada bi sorunda yoktu ama evlendiğimiz günden beri şiddetli geçimsizlik vardı o cok eski kafalı ve annesi babası kardesşlerinden ayrılamıyodu. Biz diye bişey yoktu. Bana hesap sorma işime karışma vs. Babam arkamdaydı ama ben bitsin hiç istemedim gittim geri geldim bir aile büyüğü aramadı. Ben alltan aldıkca ukala oldu en sonunda esyalarını aldı gitti. Şimdi ben aynı evde yasıyorum. Bazıları ne yazıkki evlenince ana kuzusu oluyo .
Ama boşanmak cook zor iyi düşünün

Allah yardımcın olsun.. Bende yeni boşandım anlaşmalı, boşananyı isteyen eşimdi bende istmiştim ama laftaydı. Hiç aklıma gelmezdi boşanacagımız.. Ortada bi sorunda yoktu ama evlendiğimiz günden beri şiddetli geçimsizlik vardı o cok eski kafalı ve annesi babası kardesşlerinden ayrılamıyodu. Biz diye bişey yoktu. Bana hesap sorma işime karışma vs. Babam arkamdaydı ama ben bitsin hiç istemedim gittim geri geldim bir aile büyüğü aramadı. Ben alltan aldıkca ukala oldu en sonunda esyalarını aldı gitti. Şimdi ben aynı evde yasıyorum. Bazıları ne yazıkki evlenince ana kuzusu oluyo .
Ama boşanmak cook zor iyi düşünün

ne yapalım boşanmamak için ? fikirleriniz neler? 8 aydır ayrı yasıyoruz ara ara gorustuk ama nasıl adım atacagımı bılemıyorum.

ne yapalım boşanmamak için ? fikirleriniz neler? 8 aydır ayrı yasıyoruz ara ara gorustuk ama nasıl adım atacagımı bılemıyorum.
Biz hiç ayrı kalmadık 3 hafta içinde tartışma evden ayrılma dava acma ve boşanma oldu. Barısmak için cok ugrasmayın sonra daha değersiz oluyorsunuz bizaat yaşadım. En mantıklısı aile büyüklerinin araya girmesi.
Allah yardımcınız olsun

Eğer cocukluysanız ve kavga gurultu bı ewde o cocugu yasatıyorsanız;ben 2 yıl öne bosanıp babaevıne döndum.Ailem hıc destek degıldi,hep benı suclu bulup köstek oldular..Ama yıne de boşanmak en guzel care ve cocuk ıcın en mantıklısı..Asıl cocuk ıcın ıstemedıgı bır hayata katlanmak zorunda kalan anne olmak sızı bıtırecektır.

Back
X