Bosancam ama Duruşma tarihim bir türlü belli olamadı!!!

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Slm arkadaslar ben bosanma davasi acalı 5 ay oldu 2. Savunmamı gönderdik ama onların avukatına bir türlü ulaşamiyo kagitta yazan adrese gönderdik bizim yazdığımız savunma kağıdı geri geldi,sora iş yerlerine gönderdik yine geldi.yani bir türlü bazı şeyler ilerlemiyo.Ayri yeten benm koruma kararımdaki ev adresimi ailemn oturduğu yeri yazdirmstik bilemeden,oda benim şahsi esyalarimi almak için evliyken Oturdugum yerin adresi olcakms avukat bir türlü bunuda duzeltemedi kış geldi hala esyalarimi alamadim.Hakim kararıyla degistirikecekmis ordaki memurlara sölemiş ama yine eski adresi yazmışlar.Kavga ettim diyo.yani bir türlü biseykeri yapamiyo anlamıyorum olduğumuz yerde duruyoruz.çekişmeli davalarda böle uzun sürüyor diyo ama bu avukat sanki bişeyleri beceremiyo:( aşırı sinirlerim bozuldu avukatimi değiştirsem parada verdik nasıl yapcam bilmiyorum.bu işler nasıl ilerliyo arkadaşlar benim iş çok ağır ilerliyo napcam böle bilmiyorummm:(

Slm arkadaslar ben bosanma davasi acalı 5 ay oldu 2. Savunmamı gönderdik ama onların avukatına bir türlü ulaşamiyo kagitta yazan adrese gönderdik bizim yazdığımız savunma kağıdı geri geldi,sora iş yerlerine gönderdik yine geldi.yani bir türlü bazı şeyler ilerlemiyo.Ayri yeten benm koruma kararımdaki ev adresimi ailemn oturduğu yeri yazdirmstik bilemeden,oda benim şahsi esyalarimi almak için evliyken Oturdugum yerin adresi olcakms avukat bir türlü bunuda duzeltemedi kış geldi hala esyalarimi alamadim.Hakim kararıyla degistirikecekmis ordaki memurlara sölemiş ama yine eski adresi yazmışlar.Kavga ettim diyo.yani bir türlü biseykeri yapamiyo anlamıyorum olduğumuz yerde duruyoruz.çekişmeli davalarda böle uzun sürüyor diyo ama bu avukat sanki bişeyleri beceremiyo:KK43: aşırı sinirlerim bozuldu avukatimi değiştirsem parada verdik nasıl yapcam bilmiyorum.bu işler nasıl ilerliyo arkadaşlar benim iş çok ağır ilerliyo napcam böle bilmiyorummm:KK43:
Karşı taraf sizi yıldırma politikası uyguluyodur bence avukatta belli bi adres olmaması garip hani ? O savunma kagdi gitmeden duruşma tarihi belli olmuyomuki

Bu avukat adresleri baroya kayitliysa bulunur ama adres bulunamadı diye geliyorsa belki avukat azledilmistir o yüzden geri yolluyordur. Sizin avukatınız eşinizi bi arasın artik ise yarasin biraz aaa

Bu avukat adresleri baroya kayitliysa bulunur ama adres bulunamadı diye geliyorsa belki avukat azledilmistir o yüzden geri yolluyordur. Sizin avukatınız eşinizi bi arasın artik ise yarasin biraz aaa
Adliyeye tebligat ascakmis 10 gün içerisinde cvp vermesi gerekcekms bi 10 gün daha bekliycem yani beklemek insanı daha geriyor:(

Adliyeye tebligat ascakmis 10 gün içerisinde cvp vermesi gerekcekms bi 10 gün daha bekliycem yani beklemek insanı daha geriyor:KK43:
Anlaşılan o ki senin avukatı arayıp dürtmen gerekiyor 5 aydır napmış acaba. Uf ittirmeden yürümüyorlar ya!

Şizofren misiniz? Bari hangi nickle konuyu açtığınıza dikkat etseydiniz!

Ben karıştırmış olamam dimi? :KK57:

Back
X