- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Karşı taraf sizi yıldırma politikası uyguluyodur bence avukatta belli bi adres olmaması garip hani ? O savunma kagdi gitmeden duruşma tarihi belli olmuyomukiSlm arkadaslar ben bosanma davasi acalı 5 ay oldu 2. Savunmamı gönderdik ama onların avukatına bir türlü ulaşamiyo kagitta yazan adrese gönderdik bizim yazdığımız savunma kağıdı geri geldi,sora iş yerlerine gönderdik yine geldi.yani bir türlü bazı şeyler ilerlemiyo.Ayri yeten benm koruma kararımdaki ev adresimi ailemn oturduğu yeri yazdirmstik bilemeden,oda benim şahsi esyalarimi almak için evliyken Oturdugum yerin adresi olcakms avukat bir türlü bunuda duzeltemedi kış geldi hala esyalarimi alamadim.Hakim kararıyla degistirikecekmis ordaki memurlara sölemiş ama yine eski adresi yazmışlar.Kavga ettim diyo.yani bir türlü biseykeri yapamiyo anlamıyorum olduğumuz yerde duruyoruz.çekişmeli davalarda böle uzun sürüyor diyo ama bu avukat sanki bişeyleri beceremiyoaşırı sinirlerim bozuldu avukatimi değiştirsem parada verdik nasıl yapcam bilmiyorum.bu işler nasıl ilerliyo arkadaşlar benim iş çok ağır ilerliyo napcam böle bilmiyorummm
Ya avukat uzuyo diyo kendi adreslerine gönderdi yine geldi kağıt sırf bu yüzden uzadıKarşı taraf sizi yıldırma politikası uyguluyodur bence avukatta belli bi adres olmaması garip hani ? O savunma kagdi gitmeden duruşma tarihi belli olmuyomuki
Ya anlayamıyorum bir türlü kağıt gitmediği için duruşma tarihim belli olamadı bir türlü karsi tarafin avukatınn adresine gönderiyoruz avukat yok bi türlü anlayamadm ne yapcagimiElden teslim edilmiyor mu bu? Senin avukat yapamıyor olabilir.
Elden teslim edilmiyo diye biliyorumElden teslim edilmiyor mu bu? Senin avukat yapamıyor olabilir.
Adliyeye tebligat ascakmis 10 gün içerisinde cvp vermesi gerekcekms bi 10 gün daha bekliycem yani beklemek insanı daha geriyorBu avukat adresleri baroya kayitliysa bulunur ama adres bulunamadı diye geliyorsa belki avukat azledilmistir o yüzden geri yolluyordur. Sizin avukatınız eşinizi bi arasın artik ise yarasin biraz aaa
Anlaşılan o ki senin avukatı arayıp dürtmen gerekiyor 5 aydır napmış acaba. Uf ittirmeden yürümüyorlar ya!Adliyeye tebligat ascakmis 10 gün içerisinde cvp vermesi gerekcekms bi 10 gün daha bekliycem yani beklemek insanı daha geriyor
Bilmiyorum yaa uyuz oldum artikk!!ilgili gibi görünüyo çok zor ilerliyoAnlaşılan o ki senin avukatı arayıp dürtmen gerekiyor 5 aydır napmış acaba. Uf ittirmeden yürümüyorlar ya!
Hiç fark etmedim ya harbiden şizoya bak kendi kendine yazıyor hahhahahaBen anlamadim papatya ve hayat bu 2 nick sizin mi
Bende anlamadim oyle gorunce sayfayi guncelleyip tekrardan baktim. Saka gibiHiç fark etmedim ya harbiden şizoya bak kendi kendine yazıyor hahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?