Boşandığı karısını facebooktan takip eden erkeğin amacı nedir

Ayrıca kendisi söylüyor eski eşinin kocasının işten atıldıgini garip değil mi sizce bu durum.sonucta arkadaşım bilemez böyle olaylar olduğunu.sizce bu kadar açık soylemesinden ne anlamamız gerekir.

Farzet ki hala seviyor, ne olacak kadın yeni kocasını boşayıp, eskiyemi dönecek.Adamın işsiz oluşu bunu düşündürttü nedense bana, ahlaksızca böyle bir niyet varsa.

direk merakindandir diye dusundum ama belki de yaptiginfan dolayi kadinin halinide merak ediyodur oh cekmek icin:)bide arkadasiniz evlilik isini dusunsun bi.sonucta ortak bi cocuklari yokki arada niye bakip duruyo bide bunu soyluyo ben olsam kabullenmezdim.

Bu arkadaşımla ilişkileri var mı varsa ne seviyede ?? Adam aleni olarak eski eşini takip ettiğine göre yanlız kadını taktir ettim tekmeyi basmış ama unutulmamış unutulup pabucunun dama atılmasını bırak bir takıntı haline gelmiş

Arada meraktan bakiyordur. Siz bu olayin neresindesin. Ve nerden biliyorsunuz baktigini

Siz şimdi senaryolara bakın Hollywood da bile bu senaryolara ratlayamazsiniz
Kadınlar kulübü iş başına

Saplantiya donusturmus bana kalirsa. Zira sizi bi adam icin terkeden sizi sevmeyen birisini sevmek, hele de aradan 5-6 yil gecmisse saplantidir.

Arkadasiniz kk dan gorus almaniz icin size mi yazdiriyor. Su an evli oldugu kisi hapse girdi diye ilkine donmeyi dusunuyor da sevdiginden takip ediyor kismindan mi emin olmak istiyor.
Bu arada boyle birisini bulmadan ayrilamayan bosanamayan insanlara maymun karakterli diyoruz. Akillarinca kendini saglama almadan, ancak birisini bulduktan sonra ayrilan tipleri yani, bi dali tutmadan digerini birakmak yemiyor maymun misali.

Bence Ah etmiş tuttu mu tutmadı mı diye bakıyor

Ben sırf meraktan takip ediyorum. Mutlular mı diye. Mutsuz olsunlar istiyorum.
İnşallah mutsuz olurlar pislikler diyerek.

İyi akşamlar herkese direk konuya dalıyorum kusura bakmayın. Bir erkek düşünün karısı bu kisiden başka erkek için boşanmış.bu erkek sürekli olarak eski eşini Facebooktan takip ediyor.kadının çocuğu da olmuş yeni eşinden. Ve bu son olaylardan dolayi adam işinden atılmış.
Şimdi bu arkadaş çok seviniyor boşandığı eşinin kocasi işinden oldu diye.ayrıca kendisi hala evlenmedi. Bosanali 5-6yil olmuş. Sizce hala bu kişi boşandığı eşini seviyor olduğundan mi takip ediyordur.
Unutamamıştır sonuçta karısı ayrılmak istemiş seviyordur belki
Ya da sırf meraktandır ben bile bakıyorum bazen kim ne yapmış diye

Hiçbi şey.
Sadece boş bi merak. İlla unutamamış gibi bi şey değil.
Eski eşini sevgilisini merak edip bakan bir sürü insan var. Ne pok yiyor acaba diye. Ben eski sevgilimin ablasının nişanlısına bile bakıyorum. Adam olmuş mu diye:KK14:

Back
X