• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandigim eşim tekrar birlesmek istediğini söyledi

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
36
Kizlarr merhaba.konularımı bilenler hatırlayacaktir belki haziran ayında ayrılmıştık eşimle. Ve o hayatına o kadarr çabuk adapte olmuş gezip tozmalara başlamıştı ki bosanmanin yasını bi tek ben tuttum.kızını benim zorumla.kafasına goree benle irtibatı kesti.psikolojk olarak çöktüğüm zamanlar çok oldu.tabi bu arada çıktığı bi kaç kız vee olaylari kulağıma geeldi vs vs.tabi kendisi hep inkar etti
Gelgelelim kızımı gormeyw gelmişti bu hafta. Bebeğim ufak olduğu için beraber vakit gecirdik heep.o süreçte karşısına hep bakımlı hep süslü ve güçlü çıktım. Şaşırmıştı.gitti daha sonra ve beni bugün arayıp bizsiz bi hayat surremedigini hicbiseyden tat almadığını bizi geri istediğini vee hatalarını telafi edeceğini söyledi. Çok nefret doluyum ona karsi.hele ki kızlarla vakit kaybetmeden gezip tozmalar ri herşeyi silip götürmüştü beende.nee yapmalıyım bilmiyorum.kızım için tekrrar denemek varr ama bi yandan da hiç güvenmiyorum gözüm korkuyor

Kizlarr merhaba.konularımı bilenler hatırlayacaktir belki haziran ayında ayrılmıştık eşimle. Ve o hayatına o kadarr çabuk adapte olmuş gezip tozmalara başlamıştı ki bosanmanin yasını bi tek ben tuttum.kızını benim zorumla.kafasına goree benle irtibatı kesti.psikolojk olarak çöktüğüm zamanlar çok oldu.tabi bu arada çıktığı bi kaç kız vee olaylari kulağıma geeldi vs vs.tabi kendisi hep inkar etti
Gelgelelim kızımı gormeyw gelmişti bu hafta. Bebeğim ufak olduğu için beraber vakit gecirdik heep.o süreçte karşısına hep bakımlı hep süslü ve güçlü çıktım. Şaşırmıştı.gitti daha sonra ve beni bugün arayıp bizsiz bi hayat surremedigini hicbiseyden tat almadığını bizi geri istediğini vee hatalarını telafi edeceğini söyledi. Çok nefret doluyum ona karsi.hele ki kızlarla vakit kaybetmeden gezip tozmalar ri herşeyi silip götürmüştü beende.nee yapmalıyım bilmiyorum.kızım için tekrrar denemek varr ama bi yandan da hiç güvenmiyorum gözüm korkuyor
Ya lutfen artik su cocugum icin denemek sozlerini birakin gozunuzu acin
Bebegin ufakti ama beraber vakit gecirdin, nekadar gereksiz diye dusunuyorum. siz aslinda hic bosanmamisinizki...
yani bosanip aradan bikac zaman gecip pisman olacaginiza biraz ayri kalmayi deneyip sonra bosansaydiniz
is isten gecmis adam onla bunla gezmis simdi gelmis (kimbilir ne sebeplerden bosandiniz, hic kolay surec degildi eminim) bise yokmus gibi devam etmekden bahsediyo
artik su gozunuzu acin
asin bunlari

Aynı seyy benim için neden geçerli olmasın. belki beende acaba hayatıma birrini alabilirmiyim diyerek birileriyle görüştüm. ve olmayacağına karar verdim olamaz mı yani. hemen adam dışarda yapacağını yapmış sana gelmiş havasi yaratıyorsunuz.belki de bu şekilde bazı şeylerin kıymeti bilinecekti.bu çok bilmişlik niyee yanı.
Gözümüzün kapalı olduğunü nerden biliyorsunuz da gözünüzü açın diyip durruyorsunuz

Aynı seyy benim için neden geçerli olmasın. belki beende acaba hayatıma birrini alabilirmiyim diyerek birileriyle görüştüm. ve olmayacağına karar verdim olamaz mı yani. hemen adam dışarda yapacağını yapmış sana gelmiş havasi yaratıyorsunuz.belki de bu şekilde bazı şeylerin kıymeti bilinecekti.bu çok bilmişlik niyee yanı.
Gözümüzün kapalı olduğunü nerden biliyorsunuz da gözünüzü açın diyip durruyorsunuz
Seni tanimiyorum sende beni tanimiyosun objektif bi bakis acisi ve objektif bi yorumdu
insan kendi bildiginde geri sasmaz derler
bunca insan neler neler yazmis siz hala gozunu kor olmus gibi icinizde kuskular var herseyin kiymeti bilinecekti diyosunuz
cok bilmis degilim, sizin actiginiz konularin hepsi bosanmadan bahsediyo
bosanmisiniz kurtulmusunuz ayaklarinizin uzerinde duramayip tutunacak dal ariyosunuz
buda anneniz babaniz degil cunku artik bi kere o evden ciktigin icin hic bisey eskisi gibi olmayacagini anladiniz
tutunsam tutunsam eski esime tutunurum diyosunuz... hakkinizda hayirlisi olsun ama yorumumun arkasindayim
Allah sizi dogru yonlendirsin insallah

Amin teşekkür ederrim.çok şükürr tutunacak dala ihtiyacım kalmadi.iş güç sahibi yeni evini açmaya hazırlanan güçlü bi insanım. bütün sıkıntılarımı atlattigim birr dönemde geldi eski eşimin barışma teklifi.ve ben Allahtan hep hayırlısını istedim kızım için. değişimini gözlemlemek zorundayım ileride keşke dememek için. Bu bildiğinden saşmamak değil. dilerim böyle birseyle hiç sinanmazsiniz ve kendi caninizi kendi kararlarinizla yarım birakmazsiniz

Amin teşekkür ederrim.çok şükürr tutunacak dala ihtiyacım kalmadi.iş güç sahibi yeni evini açmaya hazırlanan güçlü bi insanım. bütün sıkıntılarımı atlattigim birr dönemde geldi eski eşimin barışma teklifi.ve ben Allahtan hep hayırlısını istedim kızım için. değişimini gözlemlemek zorundayım ileride keşke dememek için. Bu bildiğinden saşmamak değil. dilerim böyle birseyle hiç sinanmazsiniz ve kendi caninizi kendi kararlarinizla yarım birakmazsiniz
diger konunada yazdim
emin ol hemen hemen ayni seyleri yasadik
6 aylik bebegimle ciktim yola bende
ustelik daha 20 yasindaydim okulumu bitirmemistim evlenecem diye
arkama bakmadim asla
sen duz ol
kararlarinda emin ol
Allah'tan iste basini dik tut
tutunacak dal arama kendine Allah'tan baska
Ilerde iyi birisi cikacak cikmicak evleneceksin evlenmiceksin birak dusunmeyi bukadar derince...
Allah ne yazdiysa o olacaktir...

Çok zor bi durum.Benim henüz çocuğum yok ama etrafta yaşananlardan yola çıkarak empati yaparım bazen.Boşanmak ve çocukla tekrar evlenmek de Bazı sıkıntıları beraberinde getirecek.Bir kere yeni eş çocuğa ters baksa insanın içi cız eder heralde.Diger tarafta ne sorunlar yaşadığınızı bilemiyorum.Terazilemek ve agir basan tarafa doğru karar vermek gerekiyor heralde.Allah yardımcınız olsun.Ve Ne olursa olsun çocuğunuzun yararina olsun.

Sakın derim genede sen bilirsin aynı hatayı bnde yaptım ikinci şans vererek ama değişmedi aynı hep aynı şeyler hayatını maffetme

Back
X