Ya lutfen artik su cocugum icin denemek sozlerini birakin gozunuzu acinKizlarr merhaba.konularımı bilenler hatırlayacaktir belki haziran ayında ayrılmıştık eşimle. Ve o hayatına o kadarr çabuk adapte olmuş gezip tozmalara başlamıştı ki bosanmanin yasını bi tek ben tuttum.kızını benim zorumla.kafasına goree benle irtibatı kesti.psikolojk olarak çöktüğüm zamanlar çok oldu.tabi bu arada çıktığı bi kaç kız vee olaylari kulağıma geeldi vs vs.tabi kendisi hep inkar etti
Gelgelelim kızımı gormeyw gelmişti bu hafta. Bebeğim ufak olduğu için beraber vakit gecirdik heep.o süreçte karşısına hep bakımlı hep süslü ve güçlü çıktım. Şaşırmıştı.gitti daha sonra ve beni bugün arayıp bizsiz bi hayat surremedigini hicbiseyden tat almadığını bizi geri istediğini vee hatalarını telafi edeceğini söyledi. Çok nefret doluyum ona karsi.hele ki kızlarla vakit kaybetmeden gezip tozmalar ri herşeyi silip götürmüştü beende.nee yapmalıyım bilmiyorum.kızım için tekrrar denemek varr ama bi yandan da hiç güvenmiyorum gözüm korkuyor
Seni tanimiyorum sende beni tanimiyosun objektif bi bakis acisi ve objektif bi yorumduAynı seyy benim için neden geçerli olmasın. belki beende acaba hayatıma birrini alabilirmiyim diyerek birileriyle görüştüm. ve olmayacağına karar verdim olamaz mı yani. hemen adam dışarda yapacağını yapmış sana gelmiş havasi yaratıyorsunuz.belki de bu şekilde bazı şeylerin kıymeti bilinecekti.bu çok bilmişlik niyee yanı.
Gözümüzün kapalı olduğunü nerden biliyorsunuz da gözünüzü açın diyip durruyorsunuz
diger konunada yazdimAmin teşekkür ederrim.çok şükürr tutunacak dala ihtiyacım kalmadi.iş güç sahibi yeni evini açmaya hazırlanan güçlü bi insanım. bütün sıkıntılarımı atlattigim birr dönemde geldi eski eşimin barışma teklifi.ve ben Allahtan hep hayırlısını istedim kızım için. değişimini gözlemlemek zorundayım ileride keşke dememek için. Bu bildiğinden saşmamak değil. dilerim böyle birseyle hiç sinanmazsiniz ve kendi caninizi kendi kararlarinizla yarım birakmazsiniz
Çok zor bi durum.Benim henüz çocuğum yok ama etrafta yaşananlardan yola çıkarak empati yaparım bazen.Boşanmak ve çocukla tekrar evlenmek de Bazı sıkıntıları beraberinde getirecek.Bir kere yeni eş çocuğa ters baksa insanın içi cız eder heralde.Diger tarafta ne sorunlar yaşadığınızı bilemiyorum.Terazilemek ve agir basan tarafa doğru karar vermek gerekiyor heralde.Allah yardımcınız olsun.Ve Ne olursa olsun çocuğunuzun yararina olsun.Kizlarr merhaba.konularımı bilenler hatırlayacaktir belki haziran ayında ayrılmıştık eşimle. Ve o hayatına o kadarr çabuk adapte olmuş gezip tozmalara başlamıştı ki bosanmanin yasını bi tek ben tuttum.kızını benim zorumla.kafasına goree benle irtibatı kesti.psikolojk olarak çöktüğüm zamanlar çok oldu.tabi bu arada çıktığı bi kaç kız vee olaylari kulağıma geeldi vs vs.tabi kendisi hep inkar etti
Gelgelelim kızımı gormeyw gelmişti bu hafta. Bebeğim ufak olduğu için beraber vakit gecirdik heep.o süreçte karşısına hep bakımlı hep süslü ve güçlü çıktım. Şaşırmıştı.gitti daha sonra ve beni bugün arayıp bizsiz bi hayat surremedigini hicbiseyden tat almadığını bizi geri istediğini vee hatalarını telafi edeceğini söyledi. Çok nefret doluyum ona karsi.hele ki kızlarla vakit kaybetmeden gezip tozmalar ri herşeyi silip götürmüştü beende.nee yapmalıyım bilmiyorum.kızım için tekrrar denemek varr ama bi yandan da hiç güvenmiyorum gözüm korkuyor
Sakın derim genede sen bilirsin aynı hatayı bnde yaptım ikinci şans vererek ama değişmedi aynı hep aynı şeyler hayatını maffetmeKizlarr merhaba.konularımı bilenler hatırlayacaktir belki haziran ayında ayrılmıştık eşimle. Ve o hayatına o kadarr çabuk adapte olmuş gezip tozmalara başlamıştı ki bosanmanin yasını bi tek ben tuttum.kızını benim zorumla.kafasına goree benle irtibatı kesti.psikolojk olarak çöktüğüm zamanlar çok oldu.tabi bu arada çıktığı bi kaç kız vee olaylari kulağıma geeldi vs vs.tabi kendisi hep inkar etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?